Dakbedekkingen

Dakbedekkingen

SPECIALIST IN:      DAKBEDEKKING    ISOLATIE    DAKGOTEN    LOOD    ZINK & KOPER    BOEIBOORDEN    HOUTROT    HWA    DAKREPARATIE

Wat wordt bedoelt met dakbedekking?

Dakbedekking is een waterdichte dakleer dat vaak uit een bitumen bestaat. Een dakbedekking moet het liefst vliegvuurbestendig, bestand tegen atmosferische invloeden, licht van gewicht zijn, alsmede weinig onderhoud vragen als deze is gemonteerd. Bij schuine of hellende daken zijn vorm en kleur van het stuk dakbedekking van belang, want zij bepalen uiteindelijk het esthetisch effect van het gebouw waarop ze zijn aangebracht. Bij platte daken speelt dit nauwelijks een rol, wanneer de platte daken bijvoorbeeld als dakterras worden gebruikt, worden aan de diverse lagen dakbedekking speciale eisen gesteld.

Bitumineuze dakbedekking APP of toch SBS?

Bitumineuze dakbedekking zijn duurzaam en voor ieder type dak beschikbaar. Onze dakdekkers hebben ruime ervaring in het gebruik van bitumineuze producten.
De door ons gebruikte bitumineuze dakbedekking van APP of SBS kunnen op zowel platte als op hellende daken in een meerlaags dakbedekkingssysteem worden toegepast. Het belangrijkste verschil tussen beide soorten dakbedekkingen is dat SBS meer elasticiteit en een sterkere hechting heeft dan APP. Hierdoor is de bitumineuze dakleer van SBS geschikter voor flexibele daken. APP is daarentegen beter bestand tegen UV-straling en hogere temperaturen.

Offerte dakbedekking

  6 + 13 =

  Wat kost dakbedekking?

  Een nieuw dak met kwaliteits dakbedekking begint bij €45,- per m². Soms zelfs nog iets lager bij grotere dakoppervlakten of hoger wanneer er bijvoorbeeld steigerwerk wordt geplaatst. Daarnaast zijn de kosten afhankelijk van de huidige staat van het dak, want als daar nog heel veel aan moet gebeuren dan wordt het natuurlijk duurder per m².
  Daarom is het ook gebruikelijk dat de dakexpert van Primodak vooraf bij u komt inspecteren. De kosten voor een dakinspectie met advies en offerte zijn €0,- euro bij Primodak.
  Vraag nu uw gratis dakinspectie aan bij Primodak Dakdekkers.

  Daklekkage? Meld uw lekkage snel

  Meld uw daklekkage vandaag nog bij Primodak Dakdekkers. En wij sturen zo snel mogelijk een dakspecialist voor een gratis dakinspectie naar u toe!

  Heeft u geheel onverwacht een daklekkage (in de provincie Utrecht) en snel hulp nodig bij het herstellen van uw dak? Dan is Primodak Dakdekkers voor u de oplossing! Wij zijn dé dakspecialist uit Maarssen en kunnen vrijwel alle dakproblemen in de provincie Utrecht verhelpen. Meld uw daklekkage daarom ook tijdig; groot en klein. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.

  Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

  Klantbeoordelingen

  Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

  Lees klantbeoordelingen

  Referenties

  Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

  Bekijk referenties

  Dakreparatie

  75,-/vanaf
  • Snel & betrouwbaar
  • A-merk producten
  • Geen voorrijkosten
  Daklekkage melden

  Nieuw dak (per m2)

  45,-/vanaf
  • Gratis inspectie & offerte
  • Geen verplichtingen
  • Montage door DakExperts
  Offerte aanvragen

  Dakgoten (per m1)

  55,-/vanaf
  • A-merk producten
  • Maatwerk met perfecte pasvorm
  • Hoge kwaliteit soldeerwerk
  Meer informatie

  Heeft u een dienst gevonden waar wij u bij kunnen helpen?

  Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.