Dakkapellen

Dakkapellen

SPECIALIST IN:      DAKBEDEKKING    ISOLATIE    DAKGOTEN    LOOD    ZINK & KOPER    BOEIBOORDEN    HOUTROT    HWA    DAKREPARATIE

Dakkapellen

Nieuw toegevoegd aan het uitgebreide dienstenpakket zijn dakkapellen. Door onze jarenlange ervaring als dakspecialist hebben wij inmiddels al ruim 500 dakkapellen voorzien van een nieuw waterdicht dak. Bij veel van deze dakkapel renovaties zijn ook de lekkage gevoelige dak onderdelen vervangen of verbeterd. Denk hierbij aan boeiboorden, dakranden, dakbeschot, loodwerk en/of mastiekklossen. Daarnaast monteert Primodak op bestaande niet geïsoleerde dakkapellen dakisolatie.

Dakkapellen zijn verkrijgbaar is talloze vormen en materialen. Wij leveren o.a. standaard dakkapellen met een platdak, een schuin dak of met een nokverhoging. Kortom, een dakkapel geeft uw huis extra leefruimte die bovendien een meerwaarde vormt voor uw woning.

Al onze dakkapellen worden in de basis volledig op maat gebouwd door KEBU Bouwtechniek. Een specialist in timmer en constructie werk. Vervolgens komt Primodak uw dakkapel afronden met een prachtig waterdicht dak van hoge kwaliteit.

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Offerte dakkapellen

4 + 10 =

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Lees klantbeoordelingen

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

Bekijk referenties

Dakreparatie

75,-/vanaf
  • Snel & betrouwbaar
  • A-merk producten
  • Geen voorrijkosten
Daklekkage melden

Nieuw dak (per m2)

45,-/vanaf
  • Gratis inspectie & offerte
  • Geen verplichtingen
  • Montage door DakExperts
Offerte aanvragen

Dakgoten (per m1)

55,-/vanaf
  • A-merk producten
  • Maatwerk met perfecte pasvorm
  • Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie

Heeft u een dienst gevonden waar wij u bij kunnen helpen?

Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.