Klant beoordelingen zijn belangrijk voor Primodak

Primodak is met zijn website “dakdekker.nl” marktleider in de provincie Utrecht. Wij zijn er uitermate trots op dat wij in de dakdekkersbranche regio “Dakdekker Utrecht” een van de snelst groeiende bedrijven zijn. Deze groei wordt mede mogelijk gemaakt door een samenwerking met toonaangevende partners uit de branche.

Kwaliteit

Primodak heeft kwaliteit hoog in het vaandel! Wij kiezen er namelijk bewust voor topkwaliteit op materiaal en verwerking te leveren. Om de kwaliteit die Primodak nastreeft te verbeteren en te versterken hebben wij gekozen voor een onafhankelijke klant klantbeoordelingssyteem.

Onafhankelijke beoordelingen

Wij vinden het belangrijk dat ons dakwerk onafhankelijk wordt beoordeeld. Daarom vragen wij sinds kort iedere klant een beoordeling achter te laten bij Klantenvertellen. Klantenvertellen is met haar klantbeoordelingssysteem actief in circa 32 verschillende branches met in het totaal circa 13.000 klanten. Wij zijn erg trots op onze behaalde resultaten en delen die graag met u, bekijk beoordelingen, of beoordeel nu zelf.

Ook met een negatieve beoordeling zijn wij blij. Deze geven ons namelijk de kans ons dakdekkersbedrijf te verbetering en u als klant terug te winnen met een passende oplossing.