Daklekkage meldenOver ons - Primodak Utrecht

Over ons

Onze missie

Het voortdurend laten toenemen van de bekendheid en het vertrouwen in Primodak, door middel van constante verbeteringen van onze dakdekkers en het dienstenpakket.
 

Onze visie

‘Harde werkers’-mentaliteit met overzichtelijke en begrijpelijke oplossingen. Oftewel, wij stellen onze kennis, service en dienstverlening aan de klant beschikbaar.

PRIMODAK DAKDEKKERS

Primodak Dakdekkers is dé dakspecialist uit Maarssen en is werkzaam in de provincie Utrecht. Ons dakdekkersbedrijf is ontstaan uit een dakdekkersfamilie. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Rudy, die het ambachtelijke vakmanschap van zijn vader Ridvan van jongs af aan kreeg bijgebracht.

Op zijn dertiende ging hij al mee het dak op en leerde hij elk jaar meer van de jarenlange ervaring van zijn vader in de dakdekkersbranche. Dat ziet u nu terug in Rudy’s ‘harde werkers’-mentaliteit en de professionaliteit in zijn werk.

Rudy wist tussen de dakdekkersopdrachten die hij samen met zijn vader uitvoerde door tijd vrij te maken voor zijn studie aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. De kennis die hij daar opdeed past hij nu gepassioneerd toe in het dakdekkersvak. Zo zien zijn daken met symmetrische lijnen er altijd stijlvol uit. Rudy staat er namelijk op om niet alleen een kwaliteitsdak, maar ook een mooi dak te leveren. Hij leidt zijn dakdekkersbedrijf daarbij op vernieuwende wijze, waarin servicegerichtheid en heldere communicatie naar de klant kernbegrippen zijn.

Deze combinatie van de perfecte leermeester met de moderne inzichten voor bedrijfsvoering maakt Primodak Dakdekkers tot een ijzersterk bedrijf met korte lijnen naar de klant.

Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt: