Daklekkage meldenReferenties - Primodak Utrecht

Referenties

Wat onze klanten zeggen:

Zeer snel en vakkundig geholpen.
- Maarssen
Primodak/Rudi is prettig in omgang en communicatie. Offerte en uitvoering liggen op een lijn. Geen verrassingen.Legt uit wat hij doet, klinkt deskundig en overtuigend. Wij gaan ervan uit dat het dak kwalitatief goed is voor de komende 20 jaar. Veel succes verder.
- Utrecht
Ik belde Rudy en toevallig was hij in de straat. Binnen 5 minuten had ik advies. Daarna heb ik via de telefopn persoonlijk contact met Rudy gehouden en heeft hoj de lekkage goed verholpen!

Ik zou Rudy dan ook aanbevelen.

- Utrecht
Snelle service.
- Hagestein
Nu óók mijn dakgoot laten vervangen door Primodak, en óók hier zeer tevreden over.
- Utrecht
Wat een leuke dakdekker! Professioneel, klantvriendelijk, keurig op tijd, goed advies en prima werk geleverd. En ook nog met een gezellig praatje erbij. Bij een volgend probleem of complete dakrenovatie bellen we zeker weer direct met Rudy van Primodak!
- Maarssen
Zeer deskundig en correct, reageert zeer snel op al je vragen zowel e-mail, Whatsapp, sms of telefonisch.
- Utrecht
Rudy praat gemakkelijk,denkt mee en legt antwoorden op vragen goed uit. Het werk aan ons dak is prima gedaan. De beoordelingen leken bijna te goed om waar te zijn maar na afloop zijn we helemaal overtuigd!
- Vleuten
Ik heb een hele prettige ervaring met Rudy van Primodak en ik beveel hem van harte aan. Ik werd goed op de hoogte gehouden van alles en na afloop werd alles ook weer keurig netjes opgeruimd. Er werd zelfs rekening gehouden met mijn kat en de baby van de buren.
- Utrecht
Offerte ging soepel, snel en helder. Gelukkig kon de renovatie snel worden uitgevoerd. Rudy is prettig persoon. Ook goed advies gekregen. Dus zeker een aanrader
- Utrecht
105 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10