Daklekkage meldenSedumdak - Primodak Utrecht

Sedumdak

Home

Sedumdak

Primodak Dakdekkers monteert een speciale wortelbestendige ondergrond op gebouwen in zowel de renovatiemarkt als in de nieuwbouw, dat geschikt is voor uw sedumdak. Wij kiezen altijd voor een bitumen product gemonteerd in een meerlaags dak systeem. Voorbeeldproduct: RoyalGarden + GardenDG van Royal Roofing Materials.
Nu de perfect gemonteerde en wortelwerende dakbedekking gedekt is kan het sedum worden aangelegd. Sedum legt u zelf aan, u schakelt een hovenier in of Primodak verzorgd de aanleg van sedum op uw dak.
Sedumdaken zijn en blijven mooi, maar zijn helaas niet geschikt voor ieder dak. Zo is de maximale dakhelling 60 graden en moet uw dakconstructie geschikt zijn.

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Offerte sedumdak

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

 

Uw interesse is gewekt? Dat is fijn! Hier kunnen wij u bij helpen

De diensten die Primodak Dakdekkers aanbiedt zijn in de loop van de tijd specifiek ontwikkeld naar de wensen van onze klanten en de markt. Waar wij klein zijn begonnen met alleen het aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket.
Tegelijkertijd bieden wij de voordelen van een kleinschalig bedrijf met korte lijnen naar de klant.

 
Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie
Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.