Spoedreparatie

Spoedreparatie

SPECIALIST IN:      DAKBEDEKKING    ISOLATIE    DAKGOTEN    LOOD    ZINK & KOPER    BOEIBOORDEN    HOUTROT    HWA    DAKREPARATIE

Spoedreparatie dakrand daktrimmen met bitumen
Dakreparatie afvoerput daklekkage plat dak
Dakplaat dakbeschot spoedreparatie plat dak erker

Spoedreparatie

De dakbedekking op het dak is één van de meest lekkage gevoelige onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Bij langdurige daklekkage kan dit na verloop van tijd zelfs de houten constructie aantasten of rot uw boeiboord of dakbeschot door. Dat wilt u uiteraard voorkomen met een spoedreparatie!
Met een spoedreparatie voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.

Wanneer is een spoedreparatie noodzakelijk?

Signaleert u één van de volgende problemen dan is het tijd voor een spoedreparatie: Een dakbedekking waar de toplaag van loslaat door de hevige wind, is gescheurd of bol staat? Loszittende of klepperende dakranden of kappen. Of u heeft lekkage in de vorm van lekkend water, geelachtige verkleuringen op plafond of wand, ruimte onder het dak wordt vochtig of klam.
Wacht dan niet langer en neem contact op met onze dakexperts!

Aanvraag spoedreparatie

11 + 15 =

Daklekkage? Meld uw lekkage snel

Meld uw daklekkage vandaag nog bij Primodak Dakdekkers. En wij sturen zo snel mogelijk een dakspecialist voor een spoedreparatie naar u toe!

Heeft u geheel onverwacht een daklekkage (in de provincie Utrecht) en snel hulp nodig bij het herstellen van uw dak? Dan is Primodak Dakdekkers voor u de oplossing! Wij zijn dé dakspecialist uit Maarssen en kunnen vrijwel alle dakproblemen in de provincie Utrecht verhelpen. Meld uw daklekkage daarom ook tijdig; groot en klein. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.

Gratis afspraak met dakspecialist

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan bij Primodak Dakdekkers voor bijv. een nieuw dak. Na het verzenden van het aanvraagformulier nemen wij binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak.
De dakspecialist van Primodak Dakdekkers komt vervolgens kosteloos bij u langs voor een dakinspectie en voor het opsporen van eventuele daklekkage.

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Lees klantbeoordelingen

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

Bekijk referenties

Dakreparatie

75,-/vanaf
  • Snel & betrouwbaar
  • A-merk producten
  • Geen voorrijkosten
Daklekkage melden

Nieuw dak (per m2)

45,-/vanaf
  • Gratis inspectie & offerte
  • Geen verplichtingen
  • Montage door DakExperts
Offerte aanvragen

Dakgoten (per m1)

55,-/vanaf
  • A-merk producten
  • Maatwerk met perfecte pasvorm
  • Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie

Gratis inspectie en offerte op maat

De dakspecialist van Primodak komt graag bij u langs voor een dakinspectie en voor het opsporen van eventuele daklekkage.

Uitsluitend gecertificeerde producten

Gebruik van duurzame producten voorzien van KOMO® keurmerk en afgeleverd met 10 jaar garantie!

Dakdekkers met verstand van daken

Snel, betrouwbaar en concurrerend. Lekkage? Laat ons u helpen. Bel (0346) 21 69 81

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Concurrerende prijzen door onze dak producten slim in te kopen. Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad.

Geen extra kosten voor u achteraf

Offertes van Primodak zijn altijd opgemaakt met een vaste prijs zonder extra kosten achteraf. (m.u.v. onverwacht houtrot)

Duidelijkheid en open communicatie

Servicegerichtheid en heldere communicatie naar de klant zijn kernbegrippen bij Primodak Dakdekkers.

Heeft u een dienst gevonden waar wij u bij kunnen helpen?

Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.