Daklekkage melden Boeiboorden - Dakdekker | Dakdekkersbedrijf Primodak

Boeiboorden

Home » Boeiboorden

Boeiboord vervangen

Indien nodig vervangen wij tijdens ons werk aan uw dak de boeiboorden. Deze zijn in een kunststof – bijvoorbeeld Trespa – of in een houten uitvoering te monteren.

Voor de afwerking zijn houten boeiboorden de meest gebruikte panelen. Onze houten boeiboorden zijn van multiplex, type UniPrime. Dit is een boeiboord van hoge kwaliteit, die is voorzien van een goede grondlaag en die aan de onderzijde is afgeschuind.

Let erop dat bij het vervangen van een boeiboord de dakrandafwerking van uw dakbedekking moet worden verwijderd. Wij kunnen de originele dakrandafwerking desgewenst terugplaatsen of deze – voor een perfect eindresultaat – vervangen door een nieuwe.

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Offerte boeibooorden

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

 

Uw interesse is gewekt? Dat is fijn! Hier kunnen wij u bij helpen

De diensten die Primodak Dakdekkers aanbiedt zijn in de loop van de tijd specifiek ontwikkeld naar de wensen van onze klanten en de markt. Waar wij klein zijn begonnen met alleen het aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket.
Tegelijkertijd bieden wij de voordelen van een kleinschalig bedrijf met korte lijnen naar de klant.

 
Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie
Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.