Daklekkage melden Dakdekker Utrecht En Omgeving | Dakdekkersbedrijf Primodak

Dakdekker Utrecht

Home » Dakdekker Utrecht

Primodak is uw dakdekker in Utrecht en omgeving. De dakdekkers van Primodak voeren in Utrecht talloze dakreparaties uit, van een spoedreparatie, zoals het repareren van daklekkages, tot het aanbrengen van dakbedekkingen, dakisolatie, boeiboorden, dakgoten en andere diensten van ons dakdekkersbedrijf in Utrecht. 

Voordat onze dakdekker aan het werk gaat, voeren wij altijd een gratis dakinspectie van te voren uit. Hiervoor wordt een in overleg met u een afspraak gemaakt wanneer een dakdekker van ons dakdekkersbedrijf in Utrecht kan langskomen. Op het dak dat wordt aangebracht door Primodak krijgt u standaard maar liefst 10 jaar garantie. Vraag nu uw offerte aan voor onze dakdekker in Utrecht en maak een afspraak voor de gratis dakinspectie.


Primodak Dakdekker Utrecht voert in Utrecht talloze dakreparaties uit. Van een spoedreparatie, zoals het repareren van daklekkages, tot het aanbrengen van dakbedekkingen, dakisolatie, boeiboorden, dakgoten en andere dakdekkersdiensten. Aan iedere opdracht gaat een gratis dakinspectie vooraf. Daarvoor maken wij in overleg met u een afspraak. Ook geven wij u maar liefst 10 jaar garantie op het dak dat wij aanbrengen. Vraag uw dakdekker Utrecht offerte vandaag nog aan.

Diensten dakdekker Utrecht

De diensten van Primodak als dakdekker in Utrecht zijn tijdens het bestaan specifiek ontwikkeld naar de wensen en behoeftes van onze klanten. Waar we begonnen met enkel het aanleggen van bitumen dakbedekking, zijn we nu uitgegroeid naar een dakdekkersbedrijf in Utrecht met een uitgebreid dienstenpakket die alles omtrent dakbedekking aanpakt. Maar het belangrijkste is, wij bieden nog steeds dezelfde voordelen van een kleinschalig dakdekkersbedrijf met korte lijnen naar onze klanten toe.

Gebruikte materialen dakdekkersbedrijf Utrecht

Tijdens de werkzaamheden van onze dakdekker in Utrecht, gebruiken wij enkel hoogwaardige kwaliteitsproducten die zijn voorzien van het KOMO®-keurmerk, zonder dat wij winst maken op de gebruikte materialen. Primodak rekent alleen de inkoopprijs en ons redelijk geprijsde uurloon. Dit zorgt ervoor dat u uiteindelijk de hoogste kwaliteit voor een schappelijke prijs krijgt bij een professionele dakdekker. Als klap op de vuurpijl krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie op uw nieuwe dak. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op als u nog vragen heeft.
Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie