info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

POCB dakbedekking

De nieuwe POCB dakbedekking brengt veel voordelen met zich mee. U zult zien dat dit dak dunner en lichter in gewicht is. Ook gaat dit type dak langer mee dan traditionele bitumen daken. De gemiddelde levensduur van dit daksysteem is namelijk meer dan 30 jaar. Verder zijn POCB producten bestand tegen hoge temperaturen en veroudering door UV. Onze vakspecialisten van Primodak verwerken dit product dan ook graag op daken. Nieuwsgierig geworden? Wij vertellen u graag meer!

Wat is POCB ­mineral dakbedekking?

POCB ­dakbedekking is een milieuvriendelijk product geproduceerd door Copernit. Dit type dakbedekking is een ‘gemodificeerd bitumen’ met een Glas-Polyester composietdrager voor een waterdichting applicatie uit één laag. Hierdoor valt dit product onder de kunststof dakbedekkingen.

 • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

De montage van POCB dakbedekkingen

Voor het installeren van membranen is geen open vlam nodig. Hierdoor wordt het risico van brand door de dakdekker aanzienlijk verminderd. Primodak föhnt namelijk alle POCB membranen aan elkaar met 700 °C hete lucht. Met als eindresultaat een prachtig waterdicht daksysteem met een levensduur van +30 jaar. 

POCB dakbedekking geschikt voor uw dak?

Primodak helpt u graag bij al uw dakrenovatie oplossingen, waaronder POCB!

Milieuvriendelijk en 100% recyclebaar

Er zijn bij de productie minder grondstoffen nodig omdat Infinity membranen dunner zijn. De POCB­ dakbedekking heeft een efficiënte bescherming tegen waterinfiltratie. En de hoge weerstand tegen veroudering draagt bij aan een exceptionele levensduur tot meer dan 30 jaar.

Aan het einde van de levensduur zijn de POCB membranen gemakkelijk te verwijderen en kunnen 100% gerecycled worden. Het gebruik van deze membranen betekent een afname van impact op het milieu én een duurzame en milieuvriendelijke constructie op uw dak.

Meer diensten van Primodak:

Wat kost POCB dakbedekking?

 • POCB is de toekomst op het gebied van dakbedekkingen, zonder alle nadelen van de traditionele APP of SBS bitumen dakbedekkingen. Ook gaat dit type dakbedekking langer mee dan de traditionele bedekkingen. Waar wacht u nog op? Bij dakdekkersbedrijf Primodak betaalt u vrijwel hetzelfde als een standaard “tweelaags bitumen” daksysteem tot een maximum van 125%.

De voordelen van POCB dakbedekking door Primodak op een rijtje

 • EENVOUDIG TE REPAREREN EN VEILIG VOOR DE DAKDEKKER
  Voor het installeren van POCB membranen is geen open vlam nodig waardoor het risico van brand bij installatiewerk aanzienlijk verminderd wordt.
 • MILIEUVRIENDELIJK
  Aan het einde van de levensduur is de dakbedekking gemakkelijk te verwijderen. Ook kan deze dakbedekking 100% gerecycled worden.
 • DUNNER, LICHTER, EXTREME PRESTATIE
  De exclusieve SLIM Technology – Single Layer Infinity Membranes – zijn dunner, lichter in gewicht en bieden een superieure technische prestatie.
 • HOGE ELASTICITEIT EN BESTENDIGHEID TEGEN MECHANISCHE BELASTING,  WEERSTAND TEGEN HOGE TEMPERATUREN EN VEROUDERING DOOR UV 
  De SLIM Technology membranen zijn daarom het meest geschikt voor het
  weren van omstandigheden met langdurige en intense blootstelling aan de zon en de ‘waterproof’ lagen hebben een verwachte levensduur van meer dan 30 jaar.
 • RE­ROOFING GESCHIKT – VOOR HERGEBRUIK VAN OUDE WATERPROOFING LAGEN
  De dakbedekkingen zijn gemaakt voor, maar niet beperkt tot, eenlaagse systemen en zijn ideaal voor zowel nieuwe constructies als voor renovaties. Zelfs in combinatie met traditionele bitumen dakbedekking.
 • SUPERIEURE BESCHERMING
  Infinity membranen zijn met succes getest op weerstand tegen extern vuur, hagelschade en windbelasting, en bieden excellente bescherming tegen waterinfiltratie, vuur en alle weersinvloeden.

De dakdekkers bij Primodak helpen u graag bij het installeren van uw milieuvriendelijke POCB dakconstructie!

Neem Contact Op

Gratis Dakdekker Offerte

Tijdelijk gratis dakinspectie inbegrepen!