info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

blank

Houtrot herstellen aan platte dakconstructies

Primodak is specialist in platte daken en houtrot herstel. Wij komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Houtrot zorgt voor vervelende en kostbare problemen. Hoe eerder u houtrot herstel laat uitvoeren hoe beter. Soms is het vervangen van een enkele balk of plaat voldoende. Als u te lang wacht kan het noodzakelijk zijn om alle hout in uw dakconstructie te vervangen. Dit kunt u voorkomen door snel actie te ondernemen en houtrot herstel te laten uitvoeren door een gespecialiseerde dakdekker.

blank

Wanneer is er sprake van houtrot?

Houtrot kan ontstaan door houtworm, maar ook bij een hoog vochtpercentage of een hoge temperatuur. Dit kan veel schade veroorzaken en voor gevaarlijke situaties zorgen als dit niet op tijd wordt aangepakt. Houtrot leidt vaak tot lekkageproblemen, wat nóg meer schade aan uw woning, schuur of garage kan toebrengen. 

  • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Houtrot herstel aan platte dakconstructies

Onze dakdekkers komen bij het renoveren van platte daken of het herstellen van daklekkages regelmatig houtrot tegen. Bij Primodak bent u bij het juiste adres voor het uitvoeren van verschillende timmerwerkzaamheden om uw dak te versterken. Wij voeren zowel houtrot herstel uit, als complete dakrenovaties, dakbedekking, zinkwerk, dakgoten, dakisolatie en meer.

Houtrot in uw dakconstructie door daklekkage?

Houtrot herstel offerte opvragen doet u eenvoudig bij Primodak Dakdekkers.

Timmerwerkzaamheden voor het versterken van uw dak

Werkzaamheden die wij verrichten om uw dak te versterken zijn bijvoorbeeld het gedeeltelijk of geheel vervangen van:

  • boeiboorden
  • dakbeschot
  • mastiekklossen
  • sierlatten 
  • houten bekisting van een dakgoot

Zolang er geen constructiewerk bij komt kijken, pakken wij de houtrot graag geheel voor u aan en hoeft u geen ander bedrijf in de arm te nemen.

blank

Dit kan Primodak voor u betekenen

  • Door onze kennis en ervaring zijn wij bij Primodak expert op het gebied van platte daken en afwerkingen.
  • Wij gebruiken duurzame producten voorzien van het KOMO® keurmerk.
  • Is er sprake van onverwacht houtrot? Primodak overlegt met u en denkt in oplossingen. U hoeft geen ander bedrijf in de arm te nemen!
  • Wij zijn thuis in allerlei soorten herstelwerkzaamheden, zoals het gedeeltelijk of geheel vervangen van boeiboorden, dakbeschot, mastiekklossen, sierlatten of de houten bekisting van een dakgoot.

Vraag een offerte aan voor houtrot herstel

Heeft u daklekkage door houtrot? Of bent u net op tijd en wilt u uit voorzorg houtrot laten herstellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij komen gratis bij u langs voor een gratis dakinspectie. Op basis daarvan maken we voor u een offerte op maat.

blank
Neem Contact Op

Gratis Dakdekker Offerte

Tijdelijk gratis dakinspectie inbegrepen!