Daklekkage melden Houtrot - Dakrenovatie | Dakdekkersbedrijf Primodak

Houtrot

Home » Houtrot

Houtrot herstellen zoals boeiboorden, dakbeschot, mastiekklossen

Primodak Dakdekkers komt bij het renoveren van daken of het herstellen van daklekkage regelmatig houtrot tegen. Wij kunnen dan verschillende timmerwerkzaamheden uitvoeren om uw dak te versterken.

Denk hierbij aan het gedeeltelijk of geheel vervangen van boeiboorden, dakbeschot, mastiekklossen, sierlatten of de houten bekisting van een dakgoot. Zolang er geen constructiewerk bij komt kijken, pakken wij de houtrotgraag geheel voor u aan en hoeft u geen ander bedrijf in de arm te nemen

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Offerte houtrot

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

 

Uw interesse is gewekt? Dat is fijn! Hier kunnen wij u bij helpen

De diensten die Primodak Dakdekkers aanbiedt zijn in de loop van de tijd specifiek ontwikkeld naar de wensen van onze klanten en de markt. Waar wij klein zijn begonnen met alleen het aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket.
Tegelijkertijd bieden wij de voordelen van een kleinschalig bedrijf met korte lijnen naar de klant.

 
Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie
Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.