Reviews

PRIMODAK Dakdekkers | Wij Scoren Gemiddeld Een 9,8! Lees Alle Reviews

// LEES DE ERVARINGEN VAN ANDERE KLANTEN!

DAKDEKKER.NL | PRIMODAK

Onafhankelijke beoordelingen
Zowel op Google Reviews, KlantenVertellen of de Telefoongids staan onafhankelijke beoordelingen van Primodak. Klik op de links om ze te bekijken of lees verder hieronder tussen de reviews van KlantenVertellen! Ook op Google met 5 sterren beoordeeld!

10

Klantgericht, service, snel en kwaliteit

Ik ben gewoon heel tevreden met de attente en sympathieke manier van benaderen en vervolgens de snelle actie. Heb nu weer een top zinken dakje boven mijn deur, vakwerk!

Reactie van het bedrijf

Dank u vriendelijk voor uw bericht. Groet dakdekker Rudy Evers

Zou je ons aanbevelen? Ja
    - Hilversum - september 12, 2022
    10

    Perfect!

    Primodak heeft uitstekend werk geleverd door na een ernstige lekkage onmiddellijk (op zondag!) te komen kijken en goed te adviseren over de mogelijkheden. Het werk is vervolgens heel snel en vooral heel goed en vakkundig uitgevoerd. Rudy is een echte vakman die heel goed uitlegt welke materialen hij gebruikt en uitgebreid toelicht wat hij precies doet en waarom. Lot uit de loterij!

    Reactie van het bedrijf

    Bedankt voor de complimenten. Maar wij konden u natuurlijk niet zo achterlaten met alle dak problemen op dat moment. Vriendelijke groet, Rudy Evers

    Zou je ons aanbevelen? Ja
      - Hilversum - juli 3, 2022
      10

      Top vakman en super communicatie

      Wij hebben de Dakbedekking van onze schuur laten vervangen door Primodak. Wij zouden iedereen aanraden om Rudy in te schakelen. Een echte vakman die je ook nog eens enorm goed en vriendelijk te woord staat. Aangezien we het timmerwerk zelf hebben gedaan hebben hebben we veel overlegd hoe we dingen op zouden leveren. Rudy boodt ons super handige tips en was oprecht geïnteresseerd in de beste oplossing realiseren. Gedurende de realisatie werd alles netjes met foto's vastgelegd en ook nog eens mooie dronefotos gemaakt. Mijn oprechte complimenten voor het mooie bedrijf wat Rudy heeft opgezet en hoe hij met vol enthousiasme zijn werk doet!

      Reactie van het bedrijf

      Luuk wat een leuke beoordeling, bedankt en heel graag gedaan. Mvg dakdekker Rudy Evers

      Zou je ons aanbevelen? Ja
        - De meern - juni 27, 2022
        10

        Word gelijk terug gebeld

        Super vriendelijk en mooi werk verricht
        Zou je ons aanbevelen? Ja
          - Utrecht - mei 29, 2022
          10

          deskundig advies bij lekkage

          Snel en deskundig advies bij problemen met dakbedekking. Aanzienlijke problemen gevonden en het advies was: neem contact op met het bedrijf die dit 9 jaar geleden heeft aangebracht, er zit nog net garantie op. Als dat niet lukt, kan Primodak altijd nog ingeschakeld worden. Goede en duidelijke communicatie, komt afspraken na. Top !

          Reactie van het bedrijf

          Waarom ons betalen als de ‘oorspronkelijke monteur’ dit onder garantie moet oplossen…Komt u er niet uit dan mag u Primodak altijd bellen. Wij hebben ervaring met uw type woning in Maarssen en weten 100% zeker wat het probleem met uw dak is. Mvg dakdekker Rudy Evers - Primodak Maarssen

          Zou je ons aanbevelen? Ja
            - Maarssen - april 19, 2022
            10

            Zeer tevreden over het resultaat.

            Voor het herstel van mijn zinken dakgoot meerdere bedrijven gecontacteerd. Primodak was de enige die zijn afspraken nakomt. Uiteindelijk is er een nieuwe zinken dakgoot geplaatst en wel op zeer professionele wijze en betaalbaar.. Er zijn nog een aantal werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, zoals herstel van het platte dak. De keuze is voor mij niet zo moeilijk meer, het wordt weer Primodak die het gaat uitvoeren.
            Zou je ons aanbevelen? Ja
              - Utrecht - april 11, 2022
              10

              Leveren snel en goed werk, beschikken over veel vakkennis

              Rudy en zijn collega hebben ons dak van de schuur vernieuwd. Zij werken hard en netjes. beschikken over vakkennis en zijn bereid om alles uit te leggen waarom zij iets doen.De communicatie vooraf liep soepel, binnen 24 was lag er een offerte in de mailbox.Wanneer ik weer iets aan mijn dak zou moeten laten doen, dan twijfel ik geen moment om de Primodak in teschakelen.
              Zou je ons aanbevelen? Ja
                - De Meern - maart 25, 2022
                10

                Vakmanschap is meesterschap - Rudy verstaat zijn vak

                Primodak Dakdekkers raad ik iedereen aan!Vanaf het eerste moment voel je de betrokkenheid bij jou project of probleem. Rudy neemt je mee in zijn kennis van het vak en zorgt ervoor dat je overtuigd en vertrouwd een keuze maakt.Hij staat garant voor de kwaliteit van zijn werk en dat vakwerk zie je ook in het resultaat terug.No-nonsense, communicatief vaardig en ontzettend goed in zijn vak.

                Reactie van het bedrijf

                Bedankt Robin voor de beoordeling! Erg leuk om te lezen.

                Zou je ons aanbevelen? Ja
                  - Harmelen - maart 7, 2022
                  9

                  Goede en snelle service!

                  Omdat wij een lekkage hadden op het dakkapel, hebben wij Primodak gebeld een ondernemer uit onze eigen plaats. Dezelfde middag kwam de eigenaar langs om de offerte door te spreken. Wij hebben een goed advies gekregen en de prijs was niet schokkend gezien de huidige markt. Binnen een week hadden we weer een mooi nieuw dak en alles is uiteraard nog steeds droog. Kortom, onze ervaring is meer dan goed. Vriendelijke mensen met een zeer goed service niveau!
                  Zou je ons aanbevelen? Ja
                    - Maarssen - februari 7, 2022
                    10

                    Uitstekend adres voor dakreparatie

                    Duidelijke offerte voor het vernieuwen van de dakbedekking, wordt netjes gewerkt en wordt ondersteund door foto’s en filmpjes tijdens de werkzaamheden. Niet de goedkoopste maar levert wel vakwerk af. Bedankt voor de snelle service.

                    Reactie van het bedrijf

                    Kwaliteit-dakmaterialen zijn nou eenmaal ietsjes duurder. Maar bezorgen u wel een zorgeloos dak. Wel zo fijn. Bedankt voor uw bericht Jan. Groet dakdekker Rudy Evers

                    Zou je ons aanbevelen? Ja
                      - Vleuten - februari 7, 2022

                      Betrouwbare Dakdekker Reviews In Utrecht En Omgeving.

                      Bekijk onze animatievideo. En ontdek hoe eenvoudig u een dakdekker prijs opvraagt bij DAKDEKKER.NL!

                      // BETROUWBARE DAKDEKKER REVIEWS

                      4 Reden Waarom Klanten Kiezen

                      Voor DAKDEKKER.NL

                      Gratis dakinspectie en dakdekker offerte op maat

                      Primodak Dakdekkers komt graag bij u langs voor een dakinspectie en het opsporen van eventuele daklekkage.

                      Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

                      Concurrerende prijzen door onze dak producten slim in te kopen. Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad.

                      daklekkage melden bel vandaag

                      Duidelijkheid en open communicatie

                      Servicegerichtheid en heldere communicatie naar de klant zijn kernbegrippen bij Primodak Dakdekkers.

                      Uitsluitend gecertificeerde dak producten

                      Gebruik van duurzame producten voorzien van KOMO® keurmerk en afgeleverd met 10 jaar garantie!

                      0 +
                      Tevreden Klanten
                      0 +
                      Projecten Afgerond
                      0 +
                      Lopende Projecten
                      0
                      Beoordeelt Met