info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

PRIMODAK Dakdekkers | Wij scoren gemiddeld een 9,8! Lees alle reviews

// DAKDEKKER REVIEWS

Betrouwbare Dakdekker

Met gepaste trots presenteren wij u onze dakdekker reviews. Onze beoordelingen zijn betrouwbaar en bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant. Die ons dakwerk beoordeelt heeft na oplevering.

9

Goede benadering snel hulp bieden zo belangrijk voor een alleenstaande vrouw op leeftijd.!!!

Was nu een tweede klus ben zo tevreden met de nette manier van met mensen omgaan en nette werkers helemaal aan te raden !
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 27 juli 2021
10

Net persoon en net werk!

Deskundig en netjes werk om gelukkig van te worden.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 24 juli 2021
9

Netjes gewerkt. Aardige jongens.

Netjes gewerkt. Aardige jongens.

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor uw bericht.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 23 juli 2021
10

Geweldig

Rudy kwam na een dag bij ons op bezoek nadat we een offerte hadden aangevraagd voor de regenpijpen en dakgoten. Ook het schuurdak was na 40 jaar wel eens aan vervanging toe. Al snel bleek dat ook ons platte dak vorig jaar volledig geruïneerd is door mensen die zich “specialisten” noemen. Rudy is een topper, wij stonden versteld van zijn goede communicatie, updates, zijn planning etc. Voor ons een echte vakman en we raden hem bij iedereen aan, dít is pas een specialist. Rudy, ontzettend bedankt!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor jullie beoordeling. Balen dat er een slechte dakdekker ervaring aan vooraf ging. Maar gelukkig mochten wij helpen het vertrouwen in de dakdekkersbranche te herstellen. Veel plezier met de nieuwe dakgoten, zinken hwa's en platte daken! Groet dakdekkers Rudy en Michael

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 16 juli 2021
10

Professionele die kwaliteit leveren

De heren van Primodak hebben onze dakkapellen hersteld. Zij waren erg professioneel en vakkundig en ik kan ze alleen maar aanbevelen.

Reactie van het bedrijf

Fijn om te horen Paul. Bedankt voor uw vertrouwen in ons bedrijf en succes met uw nieuwe daken! Mvg dakdekkers Rudy en Michael

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Abcoude - 12 juni 2021
10

klantvriendelijk, oplettend en goed werk

Rudy en zijn collega zijn erg vriendelijk en professioneel. Het erker dak ziet er nu keurig uit. Ook zijn we gewezen op een verstopping die we hebben in de regenpijp die ons nog niet was opgevallen. Erg tevreden!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunnik - 20 mei 2021
10

Een fijn, modern bedrijf dat zeer zorgvuldig werk levert.

Prima vakwerk, betrouwbaar, goede en snelle communicatie, prettige mensen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - 14 mei 2021
10

Ik ben erg tevreden, prima service

Zeer goed service van het eerste gresprek, vriendelijk met goed communicatie. Geen gedoe om een afspraak te maken en ik ben erg blij met de resultaat.

Reactie van het bedrijf

Leuke feedback Chris. Bedankt.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breukelen - 3 mei 2021
10

Goede service en snel geholpen

Ik ben heel tevreden met het geleverde werk. Rudy communiceert duidelijk en is volledig in zijn informatie. Tevens advies gegeven tav vervangen boei boorden. Dit werd erg op prijs gesteld. Er werd snel gehandeld en zoals het nu lijkt goed werk afgeleverd. Bedankt mannen!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 20 april 2021
9

Vakkundig, vriendelijk, betrouwbaar

Snelle reactie na eerste contact. Primo(a) :;-)) ervaring met verkrijgen offerte. Creatieve oplossing. Daarna duurde het even vanwege de drukte. Eenmaal aan de slag: zeer professioneel en vakkundig. Werkend met moderne drone voor details. Super ervaring.

Reactie van het bedrijf

Hallo Toon, Bedankt voor uw bericht en het vertrouwen ons de klus te gunnen. groet dakdekkers Rudy en Michael

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Bunnik - 8 april 2021

Betrouwbare dakdekker reviews in Utrecht en omgeving.

Bekijk onze animatievideo. En ontdek hoe eenvoudig u een dakdekker prijs opvraagt bij DAKDEKKER.NL!

// BETROUWBARE DAKDEKKER REVIEWS

4 Reden Waarom Klanten Kiezen

Voor DAKDEKKER.NL

Gratis dakinspectie en dakdekker offerte op maat

Primodak Dakdekkers komt graag bij u langs voor een dakinspectie en het opsporen van eventuele daklekkage.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Concurrerende prijzen door onze dak producten slim in te kopen. Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad.

daklekkage melden bel vandaag

Duidelijkheid en open communicatie

Servicegerichtheid en heldere communicatie naar de klant zijn kernbegrippen bij Primodak Dakdekkers.

Uitsluitend gecertificeerde dak producten

Gebruik van duurzame producten voorzien van KOMO® keurmerk en afgeleverd met 10 jaar garantie!

1850

+

Tevreden Klanten

2600

+

Projecten Afgerond

23

+

Lopende Projecten

9.8

Beoordeelt met