Reviews

PRIMODAK Dakdekkers | Wij Scoren Gemiddeld Een 9,8! Lees Alle Reviews

// LEES DE ERVARINGEN VAN ANDERE KLANTEN!

DAKDEKKER.NL | PRIMODAK

Onafhankelijke beoordelingen
Zowel op Google Reviews, KlantenVertellen of de Telefoongids staan onafhankelijke beoordelingen van Primodak. Klik op de links om ze te bekijken of lees verder hieronder tussen de reviews van KlantenVertellen! Ook op Google met 5 sterren beoordeeld!

10

snel en goed werk afgeleverd

Na een belletje kwam diezelfde dag Primodak nog langs om inspectie van het dak te doen en die avond had ik de offerte al toegestuurd gekregen Na het weekend stond Primodak al voor de deur om de dakbedekking te vervangen. Een zeer snelle service en netjes afgewerkt.

Reactie van het bedrijf

Altijd leuk om te lezen dat een klant tevreden is. Bedankt voor het vertrouwen en misschien tot een volgende klus. Groet dakdekker Rudy Evers

Zou je ons aanbevelen? Ja
- maarssen - januari 12, 2023
10

Zeer ervaren en klantvriendelijk

Rudy heeft zeer snel op onze vraag gereageerd. De volgende dag had na inspectie de offerte binnen. Allemaal keurig beschreven en gespecificeerd. Het eerst dak is nu klaar en je kunt zien dat het vakmensen zijn. We zijn heel tevreden.

Reactie van het bedrijf

Hallo Marc, bedankt voor de terugkoppeling. De volgende 2 offertes proberen wij zo spoedig mogelijk in te plannen. Natuurlijk als het weer wat beter is. Goed weekend! Groet, dakdekker Rudy Evers

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - januari 6, 2023
10

Perfect !

Na contact zeer snelle en professionele plaatsing van dakgoten. Goede vakmensen.

Reactie van het bedrijf

Leuk om te horen, bedankt Conny

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - november 4, 2022
10

Vakwerk door vakmannen, ik ben zeer tevreden

Vanwege een lekkage in de keuken ben ik op zoek gegaan naar een dakdekker en terecht gekomen bij Primodak. Eigenaar rudy beantwoord zelf de telefoon en verzorgt snel een offerte. Rudy is zeer klantgericht en helder in zijn communicatie en afspraken. Daarnaast neemt hij alle tijd om eventuele vragen te beantwoorden. Het dak ziet er netjes uit en is strak afgewerkt. Ik zou dit bedrijf zeker aanraden.

Reactie van het bedrijf

Zoals het hoort vindt ik. Bedankt voor de feedback Jeroen en prettige middag. Mvg dakdekker Rudy Evers

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - oktober 3, 2022
10

Klantgericht, service, snel en kwaliteit

Ik ben gewoon heel tevreden met de attente en sympathieke manier van benaderen en vervolgens de snelle actie. Heb nu weer een top zinken dakje boven mijn deur, vakwerk!

Reactie van het bedrijf

Dank u vriendelijk voor uw bericht. Groet dakdekker Rudy Evers

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - september 12, 2022
10

Perfect!

Primodak heeft uitstekend werk geleverd door na een ernstige lekkage onmiddellijk (op zondag!) te komen kijken en goed te adviseren over de mogelijkheden. Het werk is vervolgens heel snel en vooral heel goed en vakkundig uitgevoerd. Rudy is een echte vakman die heel goed uitlegt welke materialen hij gebruikt en uitgebreid toelicht wat hij precies doet en waarom. Lot uit de loterij!

Reactie van het bedrijf

Bedankt voor de complimenten. Maar wij konden u natuurlijk niet zo achterlaten met alle dak problemen op dat moment. Vriendelijke groet, Rudy Evers

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Hilversum - juli 3, 2022
10

Top vakman en super communicatie

Wij hebben de Dakbedekking van onze schuur laten vervangen door Primodak. Wij zouden iedereen aanraden om Rudy in te schakelen. Een echte vakman die je ook nog eens enorm goed en vriendelijk te woord staat. Aangezien we het timmerwerk zelf hebben gedaan hebben hebben we veel overlegd hoe we dingen op zouden leveren. Rudy boodt ons super handige tips en was oprecht geïnteresseerd in de beste oplossing realiseren. Gedurende de realisatie werd alles netjes met foto's vastgelegd en ook nog eens mooie dronefotos gemaakt. Mijn oprechte complimenten voor het mooie bedrijf wat Rudy heeft opgezet en hoe hij met vol enthousiasme zijn werk doet!

Reactie van het bedrijf

Luuk wat een leuke beoordeling, bedankt en heel graag gedaan. Mvg dakdekker Rudy Evers

Zou je ons aanbevelen? Ja
- De meern - juni 27, 2022
10

Word gelijk terug gebeld

Super vriendelijk en mooi werk verricht
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - mei 29, 2022
10

deskundig advies bij lekkage

Snel en deskundig advies bij problemen met dakbedekking. Aanzienlijke problemen gevonden en het advies was: neem contact op met het bedrijf die dit 9 jaar geleden heeft aangebracht, er zit nog net garantie op. Als dat niet lukt, kan Primodak altijd nog ingeschakeld worden. Goede en duidelijke communicatie, komt afspraken na. Top !

Reactie van het bedrijf

Waarom ons betalen als de ‘oorspronkelijke monteur’ dit onder garantie moet oplossen…Komt u er niet uit dan mag u Primodak altijd bellen. Wij hebben ervaring met uw type woning in Maarssen en weten 100% zeker wat het probleem met uw dak is. Mvg dakdekker Rudy Evers - Primodak Maarssen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - april 19, 2022
10

Zeer tevreden over het resultaat.

Voor het herstel van mijn zinken dakgoot meerdere bedrijven gecontacteerd. Primodak was de enige die zijn afspraken nakomt. Uiteindelijk is er een nieuwe zinken dakgoot geplaatst en wel op zeer professionele wijze en betaalbaar.. Er zijn nog een aantal werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, zoals herstel van het platte dak. De keuze is voor mij niet zo moeilijk meer, het wordt weer Primodak die het gaat uitvoeren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - april 11, 2022

Betrouwbare Dakdekker Reviews In Utrecht En Omgeving.

Bekijk onze animatievideo. En ontdek hoe eenvoudig u een dakdekker prijs opvraagt bij DAKDEKKER.NL!

// BETROUWBARE DAKDEKKER REVIEWS

4 Reden Waarom Klanten Kiezen

Voor DAKDEKKER.NL

Gratis dakinspectie en dakdekker offerte op maat

Primodak Dakdekkers komt graag bij u langs voor een dakinspectie en het opsporen van eventuele daklekkage.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Concurrerende prijzen door onze dak producten slim in te kopen. Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad.

daklekkage melden bel vandaag

Duidelijkheid en open communicatie

Servicegerichtheid en heldere communicatie naar de klant zijn kernbegrippen bij Primodak Dakdekkers.

Uitsluitend gecertificeerde dak producten

Gebruik van duurzame producten voorzien van KOMO® keurmerk en afgeleverd met 10 jaar garantie!

0 +
Tevreden Klanten
0 +
Projecten Afgerond
0 +
Lopende Projecten
0
Beoordeelt Met