info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

PRIMODAK Dakdekkers | Wij scoren gemiddeld een 9,8! Lees alle reviews

// DAKDEKKER REVIEWS

Betrouwbare Dakdekker

Met gepaste trots presenteren wij u onze dakdekker reviews. Onze beoordelingen zijn betrouwbaar en bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant. Die ons dakwerk beoordeelt heeft na oplevering.

10

deskundig advies bij lekkage

Snel en deskundig advies bij problemen met dakbedekking. Aanzienlijke problemen gevonden en het advies was: neem contact op met het bedrijf die dit 9 jaar geleden heeft aangebracht, er zit nog net garantie op. Als dat niet lukt, kan Primodak altijd nog ingeschakeld worden. Goede en duidelijke communicatie, komt afspraken na. Top !

Reactie van het bedrijf

Waarom ons betalen als de ‘oorspronkelijke monteur’ dit onder garantie moet oplossen…Komt u er niet uit dan mag u Primodak altijd bellen. Wij hebben ervaring met uw type woning in Maarssen en weten 100% zeker wat het probleem met uw dak is. Mvg dakdekker Rudy Evers - Primodak Maarssen

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 19 april 2022
10

Zeer tevreden over het resultaat.

Voor het herstel van mijn zinken dakgoot meerdere bedrijven gecontacteerd. Primodak was de enige die zijn afspraken nakomt. Uiteindelijk is er een nieuwe zinken dakgoot geplaatst en wel op zeer professionele wijze en betaalbaar.. Er zijn nog een aantal werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden, zoals herstel van het platte dak. De keuze is voor mij niet zo moeilijk meer, het wordt weer Primodak die het gaat uitvoeren.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Utrecht - 11 april 2022
10

Leveren snel en goed werk, beschikken over veel vakkennis

Rudy en zijn collega hebben ons dak van de schuur vernieuwd. Zij werken hard en netjes. beschikken over vakkennis en zijn bereid om alles uit te leggen waarom zij iets doen. De communicatie vooraf liep soepel, binnen 24 was lag er een offerte in de mailbox. Wanneer ik weer iets aan mijn dak zou moeten laten doen, dan twijfel ik geen moment om de Primodak in teschakelen.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- De Meern - 25 maart 2022
10

Vakmanschap is meesterschap - Rudy verstaat zijn vak

Primodak Dakdekkers raad ik iedereen aan! Vanaf het eerste moment voel je de betrokkenheid bij jou project of probleem. Rudy neemt je mee in zijn kennis van het vak en zorgt ervoor dat je overtuigd en vertrouwd een keuze maakt. Hij staat garant voor de kwaliteit van zijn werk en dat vakwerk zie je ook in het resultaat terug. No-nonsense, communicatief vaardig en ontzettend goed in zijn vak.

Reactie van het bedrijf

Bedankt Robin voor de beoordeling! Erg leuk om te lezen.

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Harmelen - 7 maart 2022
9

Goede en snelle service!

Omdat wij een lekkage hadden op het dakkapel, hebben wij Primodak gebeld een ondernemer uit onze eigen plaats. Dezelfde middag kwam de eigenaar langs om de offerte door te spreken. Wij hebben een goed advies gekregen en de prijs was niet schokkend gezien de huidige markt. Binnen een week hadden we weer een mooi nieuw dak en alles is uiteraard nog steeds droog. Kortom, onze ervaring is meer dan goed. Vriendelijke mensen met een zeer goed service niveau!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 7 februari 2022
10

Uitstekend adres voor dakreparatie

Duidelijke offerte voor het vernieuwen van de dakbedekking, wordt netjes gewerkt en wordt ondersteund door foto’s en filmpjes tijdens de werkzaamheden. Niet de goedkoopste maar levert wel vakwerk af. Bedankt voor de snelle service.

Reactie van het bedrijf

Kwaliteit-dakmaterialen zijn nou eenmaal ietsjes duurder. Maar bezorgen u wel een zorgeloos dak. Wel zo fijn. Bedankt voor uw bericht Jan. Groet dakdekker Rudy Evers

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Vleuten - 7 februari 2022
10

Uitstekend en net werk volgens afspraak

Rudy Evers en zijn collega hebben prima werk geleverd. Ook de snelheid van offertes en communicatie is prima in orde.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 28 januari 2022
9

Rudy straalde al met het eerste contact vakkundigheid uit

Zeer klantgericht,duidelijke uitleg hoe het probleem wordt opgelost. Komt zijn afspraken direct en zeer snel na. Manier van werken en gebruik materialen toont zeer professioneel. Resultaat wordt met foto,s getoond met uitleg wat er op het dak is gedaan. Dus tot op heden Oke , direct ook de rekening voldaan,,die was er ook snel,,,Nu maar wachten op regen of de lekkage daadwerkelijk is verdwenen.Volgens Rudy 100% dicht.

Reactie van het bedrijf

Willem bedankt voor uw ervaring. Laat de regen maar komen 🙂 Mvg dakdekker Rudy Evers

Zou je ons aanbevelen? Ja
- Breukelen - 23 januari 2022
9

Onze nieuwe dakgoot is snel en vakkundig geplaatst!

Snelle reactie na het opvragen van een offerte. Vakkundig advies en de oude dakgoot is snel en netjes vervangen door een nieuwe!
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 20 januari 2022
9

Helemaal top

Snelle reactie, duidelijke oplossing. Uitleg tussen renovatie en reparatie waardoor we een goede keuze konden maken.
Zou je ons aanbevelen? Ja
- Maarssen - 4 januari 2022

Betrouwbare dakdekker reviews in Utrecht en omgeving.

Bekijk onze animatievideo. En ontdek hoe eenvoudig u een dakdekker prijs opvraagt bij DAKDEKKER.NL!

// BETROUWBARE DAKDEKKER REVIEWS

4 Reden Waarom Klanten Kiezen

Voor DAKDEKKER.NL

Gratis dakinspectie en dakdekker offerte op maat

Primodak Dakdekkers komt graag bij u langs voor een dakinspectie en het opsporen van eventuele daklekkage.

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Concurrerende prijzen door onze dak producten slim in te kopen. Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad.

daklekkage melden bel vandaag

Duidelijkheid en open communicatie

Servicegerichtheid en heldere communicatie naar de klant zijn kernbegrippen bij Primodak Dakdekkers.

Uitsluitend gecertificeerde dak producten

Gebruik van duurzame producten voorzien van KOMO® keurmerk en afgeleverd met 10 jaar garantie!

1850

+

Tevreden Klanten

2600

+

Projecten Afgerond

23

+

Lopende Projecten

9.8

Beoordeelt met