Zinkwerk – dakranden, dakgoten, erkers met soldeerwerk

Zinkwerk – dakranden, dakgoten, erkers met soldeerwerk - Primodak Dakdekkers
Zinkwerk – dakranden, dakgoten, erkers met soldeerwerk - Primodak Dakdekkers

Zinkwerk – dakranden, dakgoten, erkers met soldeerwerk

Zoekt u een dakdekker voor zinkwerk? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Primodak produceert en monteert zinkwerk op maat, speciaal voor platte daken. Zink is een erg geschikt materiaal voor uw dak en kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor uw dakranden, de dakgoten en voor erkers met soldeerwerk. Naast dat het een duurzaam materiaal is, biedt zinkwerk nog allerlei andere voordelen. Bent u benieuwd wat de voordelen zijn, lees dan snel verder en ontdek wat wij voor u kunnen doen.

De voordelen van zinkwerk voor uw dak

Primodak Dakdekkers kan u uitstekend voorzien in zink voor uw dak. Zink kent veel voordelen, waaronder: 

  • Zinkwerk geeft uw woning een mooie uitstraling 
  • Zink is een bijzonder duurzaam materiaal, daardoor kan een zinken bekleding van een plat erkerdak maar liefst 40 jaar meegaan!
  • Daarnaast is zink een recyclebaar materiaal
  • Concurrerende prijzen door slimme inkoop
  • Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad

Welk zinkwerk heeft uw voorkeur?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het gebruik van zink voor uw dak. Primodak Dakdekkers werkt onder andere met andere Titaan, Nova, Qwartz en ook diverse gepatineerd zink. Natuurlijk vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden en esthetische eigenschappen. 

Primodak werkt alleen met de hoogste kwaliteit

Wij leveren al het zinkwerk voor uw dak (dakgoot of muur) op maat en waar nodig wordt er gesoldeerd. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit en zetten altijd de zinken dakbekleding van NEDZINK (ZinkUnie) in. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en kunt u jarenlang vooruit. 

 

 

Waarin is Primodak nog meer onderscheidend?

Ons dakdekkersbedrijf onderscheidt zich van veel andere bedrijven in de branche door naast daklijst delen van 1 meter, ook delen met een grootte tot 8 meter te leveren. Wij monteren deze delen met klangen. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij vertellen u graag meer tijdens een gratis dakinspectie

Daklekkage voorkomen

Het voordeel voor u? Door deze daklijst delen en onze werkwijze heeft u in de toekomst minder kans op lekkage door loslatende of scheurende soldeernaden. Wij kunnen bovendien de ronde kraal (die zich meestal aan de voorzijde van een dakgoot of dakrand bevindt) in verschillende maten monteren, namelijk: 

  • ø 21 (= 65 mm)
  • ø 25 (= 081 mm)
  • ø 29 (= 101 mm)
  • ø 35 = (119 mm)
  • ø 42 (= 139 mm)

Maatwerk door eigen productie zinkwerk

Wist u dat Primodak zijn eigen kleine zetterij in huis heeft? Wij hebben onder andere een vingerzetbank, wals en kraalijzer waarmee wij ons eigen maatwerk produceren!

Ook grotere zinkwerk projecten

Door een uitstekende samenwerking met zinkzetterij ZinkUnie BV kunnen wij ook snel inspelen op de grotere zinkwerk projecten. 

Waarom Primodak?

Wilt u een vakkundig advies? Wij komen graag voor een GRATIS dakinspectie bij u langs.

GRATIS DAKINSPECTIE

Wilt u een vakkundig advies? Wij komen graag voor een GRATIS dakinspectie bij u langs.

Meteen aanvragen