Zinkwerk

Zinkwerk

SPECIALIST IN:      DAKBEDEKKING    ISOLATIE    DAKGOTEN    LOOD    ZINK & KOPER    BOEIBOORDEN    HOUTROT    HWA    DAKREPARATIE

Zinkwerk

Primodak Dakdekkers levert en monteert al het zinkwerk voor uw dak (goot of muur) op maat en waar nodig wordt deze gesoldeerd. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit en zetten altijd de zinken dakbekleding van NEDZINK (ZinkUnie) in.
Wij monteren onder andere Titaan, Nova, Qwartz en ook diverse gepatineerd zink. Primodak onderscheidt zich van veel andere bedrijven in de branche door niet alleen daklijstdelen van 1 meter te gebruiken, maar delen met een grootte tot 8 meter te leveren en met klangen te monteren. Hierdoor heeft u in de toekomst minder kans op lekkage door loslatende of scheurende soldeernaden. Wij kunnen bovendien de ronde kraal (die zich meestal aan de voorzijde van een dakgoot of dakrand bevindt) in verschillende maten monteren, namelijk: ø 21 (= 65 mm), ø 25 (= 081 mm), ø 29 (= 101 mm), ø 35 = (119 mm) en ø 42 (= 139 mm).
Zink is een duurzaam materiaal. Zo kan een zinken bekleding van een plat erker dak wel 50 jaar meegaan.

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Offerte zinkwerk

8 + 5 =

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Lees klantbeoordelingen

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

Bekijk referenties

Dakreparatie

75,-/vanaf
  • Snel & betrouwbaar
  • A-merk producten
  • Geen voorrijkosten
Daklekkage melden

Nieuw dak (per m2)

45,-/vanaf
  • Gratis inspectie & offerte
  • Geen verplichtingen
  • Montage door DakExperts
Offerte aanvragen

Dakgoten (per m1)

55,-/vanaf
  • A-merk producten
  • Maatwerk met perfecte pasvorm
  • Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie

Heeft u een dienst gevonden waar wij u bij kunnen helpen?

Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.