Daklekkage meldenZinkwerk - Primodak Utrecht

Zinkwerk

Home

Zinkwerk

Primodak Dakdekkers levert en monteert al het zinkwerk voor uw dak (goot of muur) op maat en waar nodig wordt deze gesoldeerd. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit en zetten altijd de zinken dakbekleding van NEDZINK (ZinkUnie) in.
Wij monteren onder andere Titaan, Nova, Qwartz en ook diverse gepatineerd zink. Primodak onderscheidt zich van veel andere bedrijven in de branche door niet alleen daklijstdelen van 1 meter te gebruiken, maar delen met een grootte tot 8 meter te leveren en met klangen te monteren. Hierdoor heeft u in de toekomst minder kans op lekkage door loslatende of scheurende soldeernaden. Wij kunnen bovendien de ronde kraal (die zich meestal aan de voorzijde van een dakgoot of dakrand bevindt) in verschillende maten monteren, namelijk: ø 21 (= 65 mm), ø 25 (= 081 mm), ø 29 (= 101 mm), ø 35 = (119 mm) en ø 42 (= 139 mm).
Zink is een duurzaam materiaal. Zo kan een zinken bekleding van een plat erker dak wel 50 jaar meegaan.

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Offerte Zinkwerk

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

 

Uw interesse is gewekt? Dat is fijn! Hier kunnen wij u bij helpen

De diensten die Primodak Dakdekkers aanbiedt zijn in de loop van de tijd specifiek ontwikkeld naar de wensen van onze klanten en de markt. Waar wij klein zijn begonnen met alleen het aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket.
Tegelijkertijd bieden wij de voordelen van een kleinschalig bedrijf met korte lijnen naar de klant.

 
Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie
Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.