Primodak | Dakdekker.nl

5/5

Dakdekker Vleuten, voor al uw dakoplossingen

dakdekker Vleuten

Dakdekker Vleuten, voor al uw dakoplossingen

Zoekt u een dakdekker in Vleuten? Primodak dakdekker Vleuten is gespecialiseerd in platte daken en komt graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Daardoor weten we precies kunnen achterhalen wat er aan de hand is. Aan de hand van de dakinspectie maken we voor u een duidelijk offerte, inclusief alle bijkomende kosten voor bijvoorbeeld hemelwaterafvoer en dakranden. 

Primodak dakdekkers Vleuten, specialist in platte daken

Wij zijn specialist in platte daken en kunnen u helpen bij hele diverse werkzaamheden. Of het nou gaat om een spoedreparatie, zoals een daklekkage, of het aanbrengen van dakisolatie, Primodak staat graag voor u klaar. Wij kunnen de volgende werkzaamheden voor u uitvoeren:

Waarom kiezen voor Primodak dakdekkers Vleuten

Wij zijn gespecialiseerd in platte daken en bieden een uitgebreid dienstenpakket. Door jarenlange ervaring kunnen wij u helpen bij allerlei dakproblemen. Bij platte dakrenovaties, daklekkages en zelfs bij problemen met houtrot staan wij voor u klaar. Primodak Vleuten komt graag bij u langs voor een dakinspectie. Overigens is iedere dakinspectie gratis!

Vraag een dakinspectie en een offerte aan

De voordelen van Primodak Vleuten

  • Wij bieden 10 jaar garantie op de daken die wij aanbrengen
  • Wij maken gebruik van duurzame kwaliteitsproducten met een KOMO®-keurmerk
  • Onze dakinspecties in regio Vleuten zijn altijd gratis!
  • Expertise in platte daken
  • Wij maken, indien nodig, gebruik van een inspectiecamera of vochtmetingen
  • Door slim in te kopen bieden wij concurrerende prijzen

Een dakinspectie door Primodak dakdekkers

Na onze gratis dakinspectie weten wij precies welke werkzaamheden er nodig zullen zijn. U hoort gelijk van ons welke kosten hierbij komen kijken. Is er sprake van meerwerk? Ook dat nemen we mee in de offerte zodat u weet waar u aan toe bent! Bij meerwerk kunt u denken aan de dakrandprofielen, dakgoten, de afwerking van het dak en het plaatsen van afvoerputten.

Onze klanten geven goede reviews

Wij vragen altijd om een review na het uitvoeren van onze werkzaamheden. Door te luisteren naar onze klanten kunnen wij onze goede service behouden. Wij scoren dan ook erg goed in onze communicatie, de service en de vakkundigheid van onze dakdekkers! Inmiddels hebben wij ruim 1200 tevreden klanten in de regio Vleuten. Hier kunt u onze reviews lezen. Inmiddels hebben wij al veel mensen blij kunnen maken met onze werkzaamheden!

Op zoek naar een vakkundige dakdekker in regio Vleuten?

  • Doordat Primodak Vleuten uit de buurt komt, kunnen we vroeg op locatie zijn en werkzaamheden veelal binnen een dag uitvoeren.
  • Een hoog dak waar lastig bij te komen is zal voor ons geen probleem zijn. Wij beschikken over een drone om hoge daken gemakkelijk te kunnen inspecteren.
  • Bij daklekkages die lastig te traceren zijn maken wij gebruik van vochtmetingsapparatuur.
  • Doordat onze dakdekkers zeer bekend zijn in Vleuten hebben wij veel kennis van de bouw van de woningen en de bedrijfspanden. Hierdoor kunnen wij met gemak veelvoorkomende problemen van uw dak oplossen.

Meer informatie over Primodak dakdekkers Vleuten

// DIRECT CONTACT MET DAKDEKKER.NL

Dakdekker nodig
in Utrecht of omgeving?


Geen extra kosten voor u achteraf

Gratis inspectie en offerte op maat

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Uitstekende Garantie!

Dakdekker nodig? Bel nu!

Rudy Evers – Primodak

UITSTEKEND
71 recensies op
C de Bruijn
C de Bruijn
2023-08-30
We zijn heel blij met de snelle reactie van Primodak. Er is een nieuwe dakgoot geplaatst na offerte. Zeer kundig vakman Rudy Evers van Primodak!!!
Serieke Kloet
Serieke Kloet
2023-08-15
Kundig en professioneel. Komen afspraken na, reageren snel en zijn heel vriendelijk en attent. Het geleverde werk ziet er keurig uit!
Benno Heije
Benno Heije
2023-07-21
Helaas niet mogelijk om meer sterren te geven. Super snel gereageerd, duidelijke uitleg, duidelijke offerte, goede afspraken. Alle afspraken nagekomen. Ennuh misschien ook het vermelden waard...super-goed werk geleverd.
Carmelino Romano
Carmelino Romano
2023-06-23
Dak van de carport en schuur laten vervangen Na verschillende bedrijven aangeschreven te hebben was het best lastig om een offerte te ontvangen van andere dakdekkers maar Primodak reageerde wel! Had Rudy een whatsapp bericht gestuurd op zondag en kreeg gelijk antwoord Ook de offerte volgde gelijk en kreeg nog wat uitleg over de telefoon en dit op een zondag/zijn vrije dag ! Binnen 2 weken heeft Rudy met zij collega de klus netjes geklaard Mensen met verstand van zaken en een hoop passie voor het vak Echt top dak afgeleverd Heren bedankt
Marc van Mourik
Marc van Mourik
2023-06-22
Zeer professionele en gepassioneerde mannen die van offerte tot oplevering degelijk werk leveren. De dag voor de afspraak van de dakrenovatie van ons dakkapel kwamen ze het dak al inspecteren met een drone. Ook kregen we als extra geheel belangenloos advies en foto's over de bedenkelijke staat van onze schoorsteen. Als Primodak ook schoorstenen zou repareren zouden we ze meteen bellen.
Nico Holtkamp
Nico Holtkamp
2023-05-15
Supervriendelijke personen, zijn op tijd en weten van aanpakken. Ze hebben 2 daken van schuren vervangen. ècht aan te bevelen.
Rob Poleij
Rob Poleij
2023-05-11
Vakmannen die weten hoe het moet. Goed en eerlijk advies. Bij Primodak staat kwaliteit en service voorop. Erg tevreden!
Yin Man
Yin Man
2023-04-13
Beste Rudy en Michael, Ontzettend bedankt voor jullie snelle hulp. Jullie hebben ons dak zeer vakkundig vervangen. Met ons meegedacht en ons voorzien van goed advies. Wat ons betreft bevelen wij jullie van harte aan en zouden we zonder twijfel jullie hulp zo weer inschakelen.
Yvonne van der Mark
Yvonne van der Mark
2023-04-07
Dakrenovatie: Top!! Primodak heeft verstand van zaken. Keurig werk geleverd en super snel!! Maandag offerte gekregen, vrijdag gelegd. Fijn contact. Doet geen onnodig werk maar zegt eerlijk wat wel- en wat niet nodig is. Dankjewel!!
PRIMODAK
5.0
Gebaseerd op 66 beoordelingen
powered by Google
John Verweij
John Verweij
17:41 29 Mar 23
Na aanvraag van offerte via internet kregen wij zeer snel een belletje en daarna een duidelijke, overzichtelijke offerte in de mail van Rudy.Rudy maakt duidelijke afspraken en komt ze na. Hij houdt van zijn vak en straalt dat ook uit.Door de goede samenwerking tussen Rudy en Michael was de klus snel geklaard! En geen vuiltje op straat te vinden.Wij zijn erg blij met het afgeleverde werk. Het ziet er super uit. Echt vakwerk. Aanrader!Bedankt mannen!
Sjors van der Maat
Sjors van der Maat
15:14 10 Mar 23
9-3-2023: Derde klus door Rudy van Primodak laten doen. Dit maal een regenpijp verplaatsen en vervangen door een zink exemplaar en tevens de kabel van de zonnepanelen verplaatsen. Rudy denkt in oplossingen en geeft je het vertrouwen dat het goed komt. Wederom puik vakwerk afgeleverd. Volgende loodgieters klus weet ik Rudy (Primodak) weer te vinden. Dank je wel Rudy en Michael.30-9-2022:Vanwege een lekkage in contact gekomen met Primodak. Na aanmelding op de website direct al contact met Rudy gehad en dezelfde dag een offerte. De communicatie over de planning was prima. Houdt zich goed aan afspraken en doet wat hij zegt en beloofd. De renovatie van het dak is zeer professioneel afgeleverd. Strak dak, zeer netjes afgewerkt met en strakke zinken regenpijp. Bovendien zijn Rudy en Michael naast professionele vaklui gezellige mannen en werken zeer netjes. Laat de regen nu maar komen :-)
Chris Eikelenstam
Chris Eikelenstam
10:20 16 Feb 23
Complete dakbedekking, boeiboorden, koepel en hemelwaterafvoer van uitbouw + schuur door Primodak laten vervangen. De offerte en de communicatie vooraf laten niets aan duidelijkheid te wensen over. Qua uitvoering ligt de focus voor 100% op kwaliteit. Eersteklas vakwerk en alles keurig afgewerkt. Rudy en Michael zijn prettig in de omgang, denken mee en geven zonodig advies. Kortom; Primodak is wat mij betreft een absolute aanrader.
Marnix Landman
Marnix Landman
12:42 21 Jan 23
Rudy communiceert heel prettig en snel, dus een afspraak was snel gemaakt. Belangrijker is dat de renovatie van het dak kwalitatief en professioneel is uitgevoerd. Rudy vertelt duidelijk wat hij doet, geeft tips en advies en heeft aandacht voor zijn werk. Aanrader!
Klaske de Vries
Klaske de Vries
11:54 24 Dec 22
Nadat vorig jaar lekkage op de zolder keurig gerepareerd was door Primodak, wisten we ze nu weer snel te vinden voor ons platte dakje van de berging. Wortelwerend bitumen erop zodat we straks weer nieuwe sedum kunnen leggen. Rudy en collega , wederom bedankt voor de goede en snelle service!
Benthe Oudega
Benthe Oudega
08:04 30 Jul 22
Super snelle en goede service. Rudy en collega hebben eerder dakbedekking voor me vervangen. Nu er onderhoud nodig was aan de erker hem direct weer gebeld en binnen een week was het gefixt. Goede uitleg over wat er nodig is/ gedaan is. Duidelijke communicatie over planning en houdt zich aan gemaakte afspraken. Uitgevoerd werk ziet er erg goed uit. Vakman!
Luuk Moonen
Luuk Moonen
15:47 27 Jun 22
Wij hebben de Dakbedekking van onze schuur laten vervangen door Primodak. Wij zouden iedereen aanraden om Rudy in te schakelen. Een echte vakman die je ook nog eens enorm goed en vriendelijk te woord staat. Aangezien we het timmerwerk zelf hebben gedaan hebben hebben we veel overlegd hoe we dingen op zouden leveren. Rudy boodt ons super handige tips en was oprecht geïnteresseerd in de beste oplossing realiseren. Gedurende de realisatie werd alles netjes met foto's vastgelegd en ook nog eens mooie dronefotos gemaakt. Mijn oprechte complimenten voor het mooie bedrijf wat Rudy heeft opgezet en hoe hij met vol enthousiasme zijn werk doet!
Eric Verlaan
Eric Verlaan
08:03 19 May 22
Wij hebben in mei 2022 ons dak van de schuur laten vervangen door Primodak. Het zijn hectische tijden voor dakdekkers, maar Rudy hecht veel waarde aan duidelijkheid en open communicatie. De dag van renovatie hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren. Na afloop ook nog even netjes een paar foto's ontvangen van het eindresultaat. Primodak is een echte aanrader.
mariannedashwood
mariannedashwood
12:52 02 Apr 22
In april 2022 hebben wij samen met onze buren het dak laten vervangen van onze berging. Wij zijn buitengewoon tevreden over het afgeleverde werk. Onze ervaring is dat Primodak zich onderscheidt van andere dakdekkersbedrijven door een enorm snelle, prettige en transparante communicatie gedurende het hele proces (van offerte tot aftersales). Van harte aanbevolen dus!
Gert Jan Spinhoven
Gert Jan Spinhoven
18:24 22 Feb 22
Het bestaat nog! Echt vakmanschap gecombineerd met meer dan uitstekende service. Wat een genot om met Rudy van Primodak zaken te mogen doen. Uiterst professioneel, snel, informatief, meedenkend, inventief en enorm service gericht zijn zomaar wat woorden die allemaal op hem van toepassing zijn en dan doe ik hem nog tekort. Zelden heb ik een betere service ervaren. Stormschade is echt een makkie op deze manier. Top!
Michel Swartjes
Michel Swartjes
09:15 03 Jan 22
Het zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten en hebben mijn problemen aan mijn dak snel verholpen!
Talisa Ong
Talisa Ong
14:47 27 Oct 21
Vanaf het eerste moment goed contact gehad met Rudy. Hij reageert snel en was gelukkig ook snel beschikbaar. Erg fijn dat de dakinspectie in eerste instantie gratis is (in omgeving Utrecht) en Rudy geeft een eerlijk advies over wat er aan de daken gedaan moet worden. Vanwege budget konden we niet alles in 1x laten doen, maar zodra het budget er is zullen we Rudy terugvragen. Het renoveren van het dak was zeer snel gebeurd en we werden goed op de hoogte gehouden van wat de heren precies hebben gedaan. Enige feedback die ik heb is om de afspraak die je maakt per mail nog te bevestigen. Misschien dat dit normaal gesproken wel gebeurt, maar onze afspraak was een dag na het telefoontje dus ik kan me voorstellen dat het daarom niet meer per mail werd bevestigd.Verder dus zeer tevreden, bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
10

Dakgoot reparatie deskundig uitgevoerd

Primodak heeft een dakgoot van ons huis professioneel vervangen, het ziet er allemaal weer strak uit. Ging heel deskundig en ik kreeg na afloop een gedetaileerde toelichting over de staat van het houtwerk waar de goot in ligt. Primodak stuurde ook een tweede offerte voor het gelijktijdig vervangen van de dakgoot van de buren, hiermee kon ik vooraf met ze overleggen.
- Bussum
238 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10