Waterdichte daksystemen bij nieuwbouw

Nieuwbouw – waterdichte daksystemen - dakdekker Primodak
Nieuwbouw – waterdichte daksystemen - dakdekker Primodak

Waterdichte daksystemen bij nieuwbouw

Voor waterdichte daksystemen bij nieuwbouw komt Primodak graag bij u langs. Bij nieuwbouwprojecten is de keuze van een goed dak zeer belangrijk. U wilt uiteraard een goede kwaliteit en een lang levensduur van uw dak. Onze vakmensen beschikken over veel ervaring wanneer het gaat om de ontwikkeling van nieuwe daken of daksystemen. Wij vertellen u dan ook graag waar u op moet letten bij het kiezen van een nieuw dak.

Primodak is zeer ervaren op het gebied van nieuwbouw daken

De dakdekkers bij Primodak leveren jaarlijks diverse waterdichte daksystemen bij nieuwbouwprojecten af. Dit gaat om projecten met uiteenlopende dakdekker­diensen waaronder; 

Waterdichte daksystemen voor nieuwbouw met 10 jaar garantie

Primodak Dakdekkers Utrecht is “expert in platte daken” en gespecialiseerd in het ontwikkelen van duurzame oplossingen. Daarnaast beschikken onze vakkundige dakdekkers over veel ervaring wanneer het gaat om de ontwikkeling van nieuwe daken of daksystemen. Wij geven 10 jaar garantie op het door ons geplaatste dak.

 

 

Primodak werkt uitsluitend met materialen van een hoge kwaliteit

Onze daken zijn van een hoge kwaliteit door onze benodigde kennis van de te gebruiken materialen. Wij werken met materialen die uitstekend geschikt zijn voor een perfecte afwerking van uw nieuwe dak of goot. Tevens dragen onze materialen bij aan een lange levensduur zodat u hier jarenlang profijt van zult hebben.

Waarom kiezen voor Primodak bij nieuwbouw daken?

  • Primodak is expert op het gebied van dakbedekkingen en dakgoot oplossingen
  • Wij gebruiken duurzame producten voorzien van het KOMO® keurmerk
  • Wij leveren jaarlijks diverse waterdichte daksystemen bij nieuwbouw projecten af in Utrecht en omgeving
  • Ons nieuwbouw dakwerk is van hoge kwaliteit door de benodigde kennis van de te gebruiken materialen
  • Wij bieden concurrerende prijzen door onze dakproducten slim in te kopen
  • Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad

Wat kost waterdichte dakbedekking bij nieuwbouw?

Een nieuw dak met dakbedekking van een goede kwaliteit begint gemiddeld bij €45,­ per m². De prijs kan uiteraard lager uitvallen bij grotere dakoppervlakten. Is het dakvlak kleiner of moet er bijvoorbeeld gebruik worden gemaakt van steigermateriaal? Dan zal de prijs hoger zijn. We komen altijd bij u langs voor een gratis dakinspectie waarbij we al deze zaken in kaart brengen. Zo kunnen we een duidelijke en volledige offerte voor u maken. 

Wij leveren maatwerk

Ieder dak en iedere dakrenovatie is maatwerk, daarom is het belangrijk dat wij met eigen ogen komen kijken naar de situatie. Ook bij nieuwbouw is het belangrijk dat het dak goed wordt aangebracht, zodat u er jarenlang plezier van zult hebben. Daarnaast zijn de kosten sterk afhankelijk van de huidige staat en de situatie van het dak. De dakexpert van dakdekkersbedrijf Primodak komt graag vooraf bij u langs voor een dakinspectie. Zo weet u precies waar u aan toe bent! Deze dakinspectie is inclusief advies en de offerte is geheel vrijblijvend.

Waarom Primodak?

Wilt u een vakkundig advies? Wij komen graag voor een GRATIS dakinspectie bij u langs.

GRATIS DAKINSPECTIE

Wilt u een vakkundig advies? Wij komen graag voor een GRATIS dakinspectie bij u langs.

Meteen aanvragen