Daklekkage melden Daklekkage Service - Spoedreparatie | Dakdekkersbedrijf Primodak

Daklekkage service

Home » Daklekkage service

Daklekkage aan plat dak

De dakbedekking op het dak is één van de meest lekkage gevoelige onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Bij langdurige daklekkage kan dit na verloop van tijd zelfs de houten constructie aantasten of rot uw boeiboord of dakbeschot door. Dat wilt u uiteraard voorkomen! Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.

Wanneer is een dakreparatie noodzakelijk?

Signaleert u één van de volgende problemen in de ruimte onder het dak, dan is het tijd om in actie te komen: daklekkage in de vorm van lekkend water, geelachtige verkleuringen op plafond of wand, ruimte onder het dak wordt vochtig of klam (visueel zichtbaar op bijv. ramen).

Daklekkage? Meld uw lekkage snel

Meld uw daklekkage vandaag nog bij Primodak Dakdekkers. En wij sturen zo snel mogelijk een dakspecialist voor een gratis dakinspectie naar u toe!

Heeft u geheel onverwacht een daklekkage (in de provincie Utrecht) en snel hulp nodig bij het herstellen van uw dak? Dan is Primodak Dakdekkers voor u de oplossing! Wij zijn dé dakspecialist uit Maarssen en kunnen vrijwel alle dakproblemen in de provincie Utrecht verhelpen. Meld uw daklekkage daarom ook tijdig; groot en klein. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.

Gratis afspraak met dakspecialist

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan bij Primodak Dakdekkers voor bijv. een nieuw dak. Na het verzenden van het aanvraagformulier nemen wij binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak.
De dakspecialist van Primodak Dakdekkers komt vervolgens kosteloos bij u langs voor een dakinspectie en voor het opsporen van eventuele daklekkage.

Meld uw daklekkage op tijd!

 

Uw interesse is gewekt? Dat is fijn! Hier kunnen wij u bij helpen

De diensten die Primodak Dakdekkers aanbiedt zijn in de loop van de tijd specifiek ontwikkeld naar de wensen van onze klanten en de markt. Waar wij klein zijn begonnen met alleen het aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket.
Tegelijkertijd bieden wij de voordelen van een kleinschalig bedrijf met korte lijnen naar de klant.

 
Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie
Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.