Primodak | Dakdekker.nl

5/5

SPECIALIST IN:

Heeft u een daklekkage Utrecht? Dan is het belangrijk om dit probleem snel aan te pakken. Zo kunt u enorme schade voorkomen. Ook als de lekkage lastig op te sporen is weten wij wat we moeten doen. We hebben veel kennis in huis en maken gebruik van de juiste materialen en apparatuur. Wij vertellen u graag hoe u een lekkage in het dak herkent en hoe u dit het beste kunt oplossen.

Daklekkage voorkomen

Meld uw daklekkage tijdig, of het nu gaat om een kleine of grote lekkage. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.

Wanneer is een dakreparatie noodzakelijk?

Signaleert u één van de volgende problemen in de ruimte onder het dak, dan is het tijd om in actie te komen:

 • daklekkage in de vorm van lekkend water
 • geelachtige verkleuringen op plafond of wand
 • een vochtige of klamme ruimte onder het dak

Ondervindt u deze problemen? Neem dan contact op met Primodak om de daklekkage op te sporen en te repareren.

Lekkage opsporen met behulp van een vochtmeting

De dakbedekking op het dak is één van de meest lekkage gevoelige onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Bij langdurige lekkage kan dit na verloop van tijd zelfs de houten constructie aantasten, zoals uw boeiboord of dakbeschot. Dit wilt u uiteraard voorkomen!

Onze dakdekkers weten hoe en met welke bouwmaterialen uw dak is opgebouwd. Met deze kennis van daken sporen wij daarom eenvoudig de lekkage in uw platte dak op met behulp van een vochtmeting. Indien nodig gebruiken wij een inspectiecamera voor de lastig bereikbare plekken. Zo kunnen wij het probleem goed in kaart brengen.

Daklekkage dakgoten, Daklekkage plat dak, Daklekkage dakbedekking, Daklekkage zolder, Daklekkage lichtkoepel, Daklekkage uitbouw, Daklekkage aanbouw, Daklekkage dakkapel, Daklekkage garage, Daklekkage dakrand, Daklekkage dak, Daklekkage verhelpen, Daklekkage oplossen dakdekker.

Meld uw daklekkage vandaag nog

Heeft u geheel onverwacht een daklekkage in de provincie Utrecht? Dan is Primodak Dakdekkers voor u de oplossing! Wij zijn dé daklekkage specialist uit Maarssen en kunnen vrijwel alle dakproblemen opsporen en verhelpen.

Waarom Primodak Dakdekkers?

 • Gratis dakinspectie bij vervanging
 • Is de lekkage lastig te vinden? Geen probleem!­ Primodak maakt dan gebruik van een inspectiecamera of vochtmetingen.
 • Kwaliteit producten dakreparatie ­ 
 • Wij maken gebruik van duurzame producten voorzien van het KOMO® keurmerk.
 • Concurrerende prijzen 
 • Wij bieden concurrerende prijzen door onze dakproducten slim in te kopen. Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad.
 • Uitgebreid pakket
 • Primodak ­biedt een uitgebreid pakket aan daklekkage service van daken en dakgoten.
 • Dakonderhoud & dakbeheer ­ 

Met resultaatgericht en planmatig dakonderhoud voorkomt u lekkages en problemen met uw dak. 

GRATIS DAKINSPECTIE

Voorwaarden gratis dakinspectie aanvragen?

In vrijwel alle gevallen is een dakinspectie bij Primodak gratis. Staat uw woning of bedrijfspand in ons werkgebied? Dan komt u in aanmerking voor een gratis dakinspectie voor het opstellen van een ‘renovatie offerte’. Onze dakdekkers inspecteren uw platte dak of bijvoorbeeld de dakgoot voor een passend aanbod. In de offerte nemen wij ook meteen de juiste typen dakproducten mee.

Heeft u een daklekkage en wilt u een passend advies van een van onze dakspecialisten? Of wilt u misschien de staat van uw dak laten beoordelen? In dat geval betaalt u 37,50 voor de dakinspectie. Aansluitend krijgt u een mondelinge uitleg over onze bevindingen en eventueel maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u. Gaat u akkoord met ons aanbod. Dan brengen wij de eerdergenoemde kosten in mindering op uw factuur.

// DIRECT CONTACT MET DAKDEKKER.NL

Dakdekker nodig
in Utrecht of omgeving?


Geen extra kosten voor u achteraf

Gratis inspectie en offerte op maat

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Uitstekende Garantie!

Dakdekker nodig? Bel nu!

Rudy Evers – Primodak

UITSTEKEND
55 recensies op
Klaske de Vries
Klaske de Vries
2022-12-24
Nadat vorig jaar lekkage op de zolder keurig gerepareerd was door Primodak, wisten we ze nu weer snel te vinden voor ons platte dakje van de berging. Wortelwerend bitumen erop zodat we straks weer nieuwe sedum kunnen leggen. Rudy en collega , wederom bedankt voor de goede en snelle service!
Monique Stoel
Monique Stoel
2022-12-13
Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
Ianthe Eijpe
Ianthe Eijpe
2022-10-31
Goede communicatie Kennis van zaken Netjes werken Vriendelijk Kwaliteit
Jacqueline Visser
Jacqueline Visser
2022-10-20
Duidelijke offerte en mondelinge uitleg vooraf. Staan je netjes te woord, snelle reactie op vragen. Foto's van alle werkzaamheden toegestuurd gekregen. Heel tevreden met het nieuwe dak! Groetjes Jacqueline Visser
Arne Smits
Arne Smits
2022-10-12
Duidelijke communicatie, was op tijd en heeft de reparatie snel gedaan
Sjors van der Maat
Sjors van der Maat
2022-09-30
Vanwege een lekkage in contact gekomen met Primodak. Na aanmelding op de website direct al contact met Rudy gehad en dezelfde dag een offerte. De communicatie over de planning was prima. Houdt zich goed aan afspraken en doet wat hij zegt en beloofd. De renovatie van het dak is zeer professioneel afgeleverd. Strak dak, zeer netjes afgewerkt met en strakke zinken regenpijp. Bovendien zijn Rudy en Michael naast professionele vaklui gezellige mannen en werken zeer netjes. Laat de regen nu maar komen :-)
Heiko
Heiko
2022-09-29
Hele goede ervaring met deze dakdekker. Professioneel in de communicatie en vakwerk geleverd. Deskundig advies en toelichting. Misschien niet de goedkoopste maar op je dakafwerking besparen krijg je op termijn spijt!
Mel
Mel
2022-09-25
Netjes op tijd, goede kwaliteit/prijs verhouding. Professioneel advies super service
PRIMODAK
5.0
Gebaseerd op 48 beoordelingen
powered by Google
Benthe Oudega
Benthe Oudega
08:04 30 Jul 22
Super snelle en goede service. Rudy en collega hebben eerder dakbedekking voor me vervangen. Nu er onderhoud nodig was aan de erker hem direct weer gebeld en binnen een week was het gefixt. Goede uitleg over wat er nodig is/ gedaan is. Duidelijke communicatie over planning en houdt zich aan gemaakte afspraken. Uitgevoerd werk ziet er erg goed uit. Vakman!
Luuk Moonen
Luuk Moonen
15:47 27 Jun 22
Wij hebben de Dakbedekking van onze schuur laten vervangen door Primodak. Wij zouden iedereen aanraden om Rudy in te schakelen. Een echte vakman die je ook nog eens enorm goed en vriendelijk te woord staat. Aangezien we het timmerwerk zelf hebben gedaan hebben hebben we veel overlegd hoe we dingen op zouden leveren. Rudy boodt ons super handige tips en was oprecht geïnteresseerd in de beste oplossing realiseren. Gedurende de realisatie werd alles netjes met foto's vastgelegd en ook nog eens mooie dronefotos gemaakt. Mijn oprechte complimenten voor het mooie bedrijf wat Rudy heeft opgezet en hoe hij met vol enthousiasme zijn werk doet!
Eric Verlaan
Eric Verlaan
08:03 19 May 22
Wij hebben in mei 2022 ons dak van de schuur laten vervangen door Primodak. Het zijn hectische tijden voor dakdekkers, maar Rudy hecht veel waarde aan duidelijkheid en open communicatie. De dag van renovatie hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren. Na afloop ook nog even netjes een paar foto's ontvangen van het eindresultaat. Primodak is een echte aanrader.
mariannedashwood
mariannedashwood
12:52 02 Apr 22
In april 2022 hebben wij samen met onze buren het dak laten vervangen van onze berging. Wij zijn buitengewoon tevreden over het afgeleverde werk. Onze ervaring is dat Primodak zich onderscheidt van andere dakdekkersbedrijven door een enorm snelle, prettige en transparante communicatie gedurende het hele proces (van offerte tot aftersales). Van harte aanbevolen dus!
Gert Jan Spinhoven
Gert Jan Spinhoven
18:24 22 Feb 22
Het bestaat nog! Echt vakmanschap gecombineerd met meer dan uitstekende service. Wat een genot om met Rudy van Primodak zaken te mogen doen. Uiterst professioneel, snel, informatief, meedenkend, inventief en enorm service gericht zijn zomaar wat woorden die allemaal op hem van toepassing zijn en dan doe ik hem nog tekort. Zelden heb ik een betere service ervaren. Stormschade is echt een makkie op deze manier. Top!
Michel Swartjes
Michel Swartjes
09:15 03 Jan 22
Het zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten en hebben mijn problemen aan mijn dak snel verholpen!
Talisa Ong
Talisa Ong
14:47 27 Oct 21
Vanaf het eerste moment goed contact gehad met Rudy. Hij reageert snel en was gelukkig ook snel beschikbaar. Erg fijn dat de dakinspectie in eerste instantie gratis is (in omgeving Utrecht) en Rudy geeft een eerlijk advies over wat er aan de daken gedaan moet worden. Vanwege budget konden we niet alles in 1x laten doen, maar zodra het budget er is zullen we Rudy terugvragen. Het renoveren van het dak was zeer snel gebeurd en we werden goed op de hoogte gehouden van wat de heren precies hebben gedaan. Enige feedback die ik heb is om de afspraak die je maakt per mail nog te bevestigen. Misschien dat dit normaal gesproken wel gebeurt, maar onze afspraak was een dag na het telefoontje dus ik kan me voorstellen dat het daarom niet meer per mail werd bevestigd.Verder dus zeer tevreden, bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
10

Vakmensen aan het werk

Snel en efficiënt lichtkoepel geplaatst Duidelijke communicatie Ik ben echt blij met het resultaat
- Utrecht
237 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10