Primodak | Dakdekker.nl

5/5

Hemelwaterafvoer PVC, zink, koper of staal uitgevoerd

Hemelwaterafvoer PVC, zink, koper of staal uitgevoerd

Hemelwater, zoals regen, hagel en sneeuw, moet op het dak worden afgevoerd. Hiervoor worden hemelwaterafvoersystemen gebruikt. Met deze systemen wordt het hemelwater van het dak en de dakgoot afgevoerd naar de riolering. Bij een hemelwaterafvoer kunt u kiezen uit verschillende materialen. Veel mensen kiezen voor PVC, maar er zijn ook zelfs mogelijkheden voor een chique uitvoering van zink. Wij laten u graag zien wat er bij een hemelwaterafvoersysteem komt kijken en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Een complete dakrenovatie of alleen het waterafvoersysteem vernieuwen?

Vaak wordt een hemelwaterafvoer vervangen als onderdeel van een complete dakrenovatie. Maar u kunt er ook voor kiezen om alleen uw waterafvoersysteem te vernieuwen. Uw huis krijgt daardoor gelijk een chique uitstraling als u bijvoorbeeld uw PVC regenpijp verruilt voor een chique uitvoering van zink.

 • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

De verschillende soorten hemelwaterafvoersystemen

U heeft de keuze uit verschillende systemen om het hemelwater af te voeren. Bij een traditioneel systeem vloeit het water onder vrij verval af. Daarnaast is er het UV-systeem. Hierbij werkt het iets minder eenvoudig. Door een gesloten stroming en onderdruk kan het water onder hoge snelheid worden afgevoerd.

Daklekkage door slecht werkende hemelwaterafvoer?

Herstel offerte opvragen doet u eenvoudig bij Primodak Dakdekkers.

Hemelwaterafvoer in de materialen PVC, zink, koper of staal

Primodak Dakdekkers monteert en vervangt complete hemelwaterafvoersystemen of regenpijpen van verschillende materialen. Denk hierbij aan materialen zoals PVC, zink, koper of staal uitgevoerd. Vaak kiest men voor PVC, maar het is ook mogelijk om voor een wat chiquere variant te kiezen: zink. Wij sluiten uw nieuwe afvoersysteem uiteraard aan op uw bestaande kiezelbak en riolering.

Heeft u specifieke wensen voor uw hemelwaterafvoer?

Bij het monteren van de hemelwaterafvoer kunnen wij ook gelijk andere onderdelen van het hemelwaterafvoersysteem vervangen. Hierbij kunt u denken aan:

 • kiezelbakken
 • plakstuk MO
 • vergaarbakken
 • boldraadroosters
 • bladvangers
 • antiklimbeugels
 • wrongen
 • beugels
 • bochten
 • diverse muurpinnen

Wat kan Primodak Dakdekkers voor u betekenen?

Wilt u uw hemelwaterafvoer laten vervangen door een specialist? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze dakdekkers gaan graag voor u aan de slag bij het installeren van een hemelwaterafvoersysteem.

Dit kunt u van ons verwachten:

 • Wij hanteren concurrerende prijzen door onze hemelwatersystemen slim in te kopen in gunstige tijden.
 • Primodak werkt met ervaren dakdekkers met veel kennis in huis.
 • Wij gebruiken diverse materialen, zoals PVC, zink, koper of staal
 • Primodak kan ook meteen andere onderdelen van het hemelwaterafvoersysteem voor u vervangen, zoals bijvoorbeeld kiezelbakken en bladvangers.

Door een uitstekende samenwerking met zinkzetterij ZinkUnie BV, kunnen wij snel inspelen op de grote zinken en koperen hemelwaterafvoer projecten. 

// DIRECT CONTACT MET DAKDEKKER.NL

Dakdekker nodig
in Utrecht of omgeving?


Geen extra kosten voor u achteraf

Gratis inspectie en offerte op maat

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Uitstekende Garantie!

Dakdekker nodig? Bel nu!

Rudy Evers – Primodak

UITSTEKEND
55 recensies op
Klaske de Vries
Klaske de Vries
2022-12-24
Nadat vorig jaar lekkage op de zolder keurig gerepareerd was door Primodak, wisten we ze nu weer snel te vinden voor ons platte dakje van de berging. Wortelwerend bitumen erop zodat we straks weer nieuwe sedum kunnen leggen. Rudy en collega , wederom bedankt voor de goede en snelle service!
Monique Stoel
Monique Stoel
2022-12-13
Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
Ianthe Eijpe
Ianthe Eijpe
2022-10-31
Goede communicatie Kennis van zaken Netjes werken Vriendelijk Kwaliteit
Jacqueline Visser
Jacqueline Visser
2022-10-20
Duidelijke offerte en mondelinge uitleg vooraf. Staan je netjes te woord, snelle reactie op vragen. Foto's van alle werkzaamheden toegestuurd gekregen. Heel tevreden met het nieuwe dak! Groetjes Jacqueline Visser
Arne Smits
Arne Smits
2022-10-12
Duidelijke communicatie, was op tijd en heeft de reparatie snel gedaan
Sjors van der Maat
Sjors van der Maat
2022-09-30
Vanwege een lekkage in contact gekomen met Primodak. Na aanmelding op de website direct al contact met Rudy gehad en dezelfde dag een offerte. De communicatie over de planning was prima. Houdt zich goed aan afspraken en doet wat hij zegt en beloofd. De renovatie van het dak is zeer professioneel afgeleverd. Strak dak, zeer netjes afgewerkt met en strakke zinken regenpijp. Bovendien zijn Rudy en Michael naast professionele vaklui gezellige mannen en werken zeer netjes. Laat de regen nu maar komen :-)
Heiko
Heiko
2022-09-29
Hele goede ervaring met deze dakdekker. Professioneel in de communicatie en vakwerk geleverd. Deskundig advies en toelichting. Misschien niet de goedkoopste maar op je dakafwerking besparen krijg je op termijn spijt!
Mel
Mel
2022-09-25
Netjes op tijd, goede kwaliteit/prijs verhouding. Professioneel advies super service
PRIMODAK
5.0
Gebaseerd op 48 beoordelingen
powered by Google
Benthe Oudega
Benthe Oudega
08:04 30 Jul 22
Super snelle en goede service. Rudy en collega hebben eerder dakbedekking voor me vervangen. Nu er onderhoud nodig was aan de erker hem direct weer gebeld en binnen een week was het gefixt. Goede uitleg over wat er nodig is/ gedaan is. Duidelijke communicatie over planning en houdt zich aan gemaakte afspraken. Uitgevoerd werk ziet er erg goed uit. Vakman!
Luuk Moonen
Luuk Moonen
15:47 27 Jun 22
Wij hebben de Dakbedekking van onze schuur laten vervangen door Primodak. Wij zouden iedereen aanraden om Rudy in te schakelen. Een echte vakman die je ook nog eens enorm goed en vriendelijk te woord staat. Aangezien we het timmerwerk zelf hebben gedaan hebben hebben we veel overlegd hoe we dingen op zouden leveren. Rudy boodt ons super handige tips en was oprecht geïnteresseerd in de beste oplossing realiseren. Gedurende de realisatie werd alles netjes met foto's vastgelegd en ook nog eens mooie dronefotos gemaakt. Mijn oprechte complimenten voor het mooie bedrijf wat Rudy heeft opgezet en hoe hij met vol enthousiasme zijn werk doet!
Eric Verlaan
Eric Verlaan
08:03 19 May 22
Wij hebben in mei 2022 ons dak van de schuur laten vervangen door Primodak. Het zijn hectische tijden voor dakdekkers, maar Rudy hecht veel waarde aan duidelijkheid en open communicatie. De dag van renovatie hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren. Na afloop ook nog even netjes een paar foto's ontvangen van het eindresultaat. Primodak is een echte aanrader.
mariannedashwood
mariannedashwood
12:52 02 Apr 22
In april 2022 hebben wij samen met onze buren het dak laten vervangen van onze berging. Wij zijn buitengewoon tevreden over het afgeleverde werk. Onze ervaring is dat Primodak zich onderscheidt van andere dakdekkersbedrijven door een enorm snelle, prettige en transparante communicatie gedurende het hele proces (van offerte tot aftersales). Van harte aanbevolen dus!
Gert Jan Spinhoven
Gert Jan Spinhoven
18:24 22 Feb 22
Het bestaat nog! Echt vakmanschap gecombineerd met meer dan uitstekende service. Wat een genot om met Rudy van Primodak zaken te mogen doen. Uiterst professioneel, snel, informatief, meedenkend, inventief en enorm service gericht zijn zomaar wat woorden die allemaal op hem van toepassing zijn en dan doe ik hem nog tekort. Zelden heb ik een betere service ervaren. Stormschade is echt een makkie op deze manier. Top!
Michel Swartjes
Michel Swartjes
09:15 03 Jan 22
Het zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten en hebben mijn problemen aan mijn dak snel verholpen!
Talisa Ong
Talisa Ong
14:47 27 Oct 21
Vanaf het eerste moment goed contact gehad met Rudy. Hij reageert snel en was gelukkig ook snel beschikbaar. Erg fijn dat de dakinspectie in eerste instantie gratis is (in omgeving Utrecht) en Rudy geeft een eerlijk advies over wat er aan de daken gedaan moet worden. Vanwege budget konden we niet alles in 1x laten doen, maar zodra het budget er is zullen we Rudy terugvragen. Het renoveren van het dak was zeer snel gebeurd en we werden goed op de hoogte gehouden van wat de heren precies hebben gedaan. Enige feedback die ik heb is om de afspraak die je maakt per mail nog te bevestigen. Misschien dat dit normaal gesproken wel gebeurt, maar onze afspraak was een dag na het telefoontje dus ik kan me voorstellen dat het daarom niet meer per mail werd bevestigd.Verder dus zeer tevreden, bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
9

Snel en goed

Duidelijke no-nonsens offerte, werk volgens afspraak en prettig bedrijf om mee te werken. Aanrader!

Reactie van het bedrijf

Korte maar duidelijk terugkoppeling. Goed om te horen. Groet dakdekker Rudy Evers

- Maarssen
232 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10