info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

dakdekker Vianen

Dakdekker Vianen, specialist in platte daken

Rudy Evers 10 januari 2021 0 Comments

Primodak dakdekker Vianen, uw dakdekker voor alle platte daken

Primodak Dakdekker Vianen is specialist in platte daken en lost alle dakproblemen voor u op. Heeft u bijvoorbeeld last van daklekkage? Of ligt uw dak al een aantal jaren en is deze toe aan vervanging om lekkage in een later stadium te voorkomen? Primodak is werkzaam in de regio Vianen, IJsselstein, Utrecht. Wij werken uitsluitend op platte daken. Heeft u daklekkage? Neem dan zo snel mogelijk contact op. Hoe langer u wacht met reparatie van een daklekkage, hoe groter het probleem wordt en hoe meer schade uw woning, schuur, garage of uitbouw zal oplopen.

Plat dak laten plaatsen (nieuwbouw)

Gaat u een uitbouw bouwen, of een nieuwe schuur? Dan een is goed dak uiteraard heel belangrijk. U wilt immers dat uw spullen droog staan. Wij plaatsen nieuwe platte daken en zorgen daarmee voor een droog onderkomen voor u of voor uw spullen.

Plat dak laten renoveren

Wij kunnen ook uw bestaande dak renoveren. Bekijk al onze diensten voor de mogelijkheden. 

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit staat bij ons voorop. Wij geven u 10 jaar garantie op het door ons geplaatste dak. Dat kunnen wij alleen doen als wij hoge kwaliteit afleveren. Wij garanderen u de vakkundigheid van onze dakdekkers én de beste materialen. Wij werken uitsluitend met dakdekkers materialen met een KOMO-keurmerk. Zo weet u zeker dat uw dak weer jaren meegaat.

Wat kost een plat dak?

Om u een gerichte prijsopgave te kunnen geven voor uw platte dak of dakrenovatie, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen. Aan deze offerte zijn geen verplichtingen verbonden. Wij bieden u altijd de mogelijkheid voor een gratis dakinspectie. Ook hieraan zitten geen verplichtingen.

Diensten van Primodak dakdekkers Vianen

U kunt bij ons terecht voor renovatie, reparatie en nieuwbouw van platte daken. Ook plaatsen wij lichtkoepels, hemelwaterafvoer, vernieuwen wij uw boeiboorden, zinkwerk en dakgoten. Kortom: Primodak dakdekkersbedrijf Vianen kan u helpen bij alle dakwerkzaamheden voor platte daken.

Voordelen Primodak Dakdekker Vianen

  • Uitsluitend kwaliteitsmaterialen met KOMO-keurmerk
  • Dakdekkers die gespecialiseerd zijn in platte daken
  • Wij sporen iedere daklekkage op met speciale apparatuur
  • Ook dakinspecties d.m.v. onze drone, wanneer het dak te hoog is
  • Dakreparatie, Dakrenovatie en het oplossen van daklekkages in regio Vianen
  • Ook nieuwbouw

Gratis dakinspectie

Primodak Dakdekkers Vianen komt bij een gratis dakinspectie bij u langs om uw dak te inspecteren. We bekijken de staat van het dak, eventuele problemen die er zijn en in het geval van lekkage sporen we deze op zodat we weten wat er precies gerepareerd moet worden. In veruit de meeste gevallen kunnen we u na deze gratis dakinspectie precies vertellen wat er moet gebeuren om uw dak te repareren of te renoveren. In sommige gevallen waarbij houtrol een rol speelt weten we niet precies van te voren wat er moet gebeuren. Simpelweg omdat we niet weten wat we tegen zullen komen tijdens de werkzaamheden. Uiteraard stellen we u op de hoogte van meerwerk door houtrot indien dat het geval is.

Lees meer: