info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

blank

Lichtkoepel laten plaatsen? Zorg voor extra daglicht of een vluchtluik

Lichtkoepel laten plaatsen? Neem contact op met Primodak! Wilt u meer daglicht in huis? Dan is wellicht een lichtkoepel een goede optie voor u! Naast het creëren van meer daglicht, hebben lichtkoepels ook andere functies. Zo zijn ze bijvoorbeeld een doorgang naar een dakterras. Of ze kunnen een ventilatiefunctie vervullen. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van lichtkoepels op uw dak.

blank

Lichtkoepels brengen u daglicht

Lichtkoepels worden meestal op platte daken geplaatst. Als specialist in platte daken, monteert dakdekkersbedrijf Primodak lichtkoepels in alle soorten en maten op platte daken. Lichtkoepels zijn niet alleen uiterst geschikt om meer daglicht in uw huis te brengen. Ze kunnen ook een doorgang zijn naar een dakterras, als vluchtluik dienen of een ventilatiefunctie vervullen. 

Een lichtkoepel wordt meestal geplaatst op het dak van de keuken, een aanbouw en opbouw, een veranda en een garage. U kiest de locatie waar u het belangrijk vindt om meer daglicht te creëren.

  • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

U heeft allerlei keuzemogelijkheden bij het plaatsen van lichtkoepels

U heeft bij Primodak Dakdekkers veel keuzemogelijkheden voor uw koepel, waaronder een heldere of matte uitvoering. Wij hebben bij het bevestigen van een lichtkoepel onder meer ervaring in het aanbrengen van een ventilatie frame en een frame voorzien van spindels, zodat u de koepel als dakluik kunt gebruiken.

Lichtkoepel renovatie of nieuwe lichtkoepel?

Primodak helpt u graag bij al uw lichtkoepel oplossingen!

Een lichtkoepel laten plaatsen

Om te beginnen snijden wij de dakbedekking op de juiste maat weg, daardoor kan er een gat in de houten platen worden gezaagd om zo een gat te creëren waar de lichtkoepel kan worden geplaatst. 

Vervolgens monteren wij de de lichtkoepel vast met schroeven. Zit de lichtkoepel op zijn plaats, dan brengen wij de de bitumen dakbedekking met opstaande randen tegen de koepel aan. Uiteraard zorgen onze vakmensen voor een goede montage en een waterdichte aansluiting tussen het dak en de lichtkoepel. 

Meer diensten van Primodak: dakbedekking, zinkwerk, boeiboorden, verhelpen van daklekkages

blank

De voordelen van lichtkoepels door Primodak op een rijtje

  • Lichtkoepels zorgen voor meer daglicht in huis en kunnen worden uitgebreid met een ventilatie frame.
  • Primodak monteert ook regelmatig lichtkoepels als doorgang naar een dakterras. Deze lichtkoepels met gasvering zijn tevens geschikt als vluchtluik.
  • Primodak helpt ook bij het onderhouden en renoveren van uw bestaande lichtkoepel. Zo vervangen wij bijvoorbeeld uw lekkende bovenkap of vervangen wij waterdichte rubbers.
  • Lichtkoepels zijn leverbaar in diverse soorten en maten, helder of opaal, vierkant, rechthoekig of rond. Vraag naar de mogelijkheden!

Op welke locatie in uw huis zou u meer daglicht willen? Vraag nu een offerte voor een lichtkoepel aan.

blank
Neem Contact Op

Gratis Dakdekker Offerte

Tijdelijk gratis dakinspectie inbegrepen!