Over ons

Over ons

Primodak, expert in platte daken

Ik ben Rudy Evers, eigenaar en dakdekker bij Primodak.

Hallo! Ik ben Rudy Evers, dakdekker bij Primodak® en eigenaar van dakdekker.nl. Naast mijn dakwerk ben ik gelukkig en getrouwd met mijn vrouw Karin. Samen zijn wij de trotse ouders van twee prachtige dochters. Het is TOP dat mijn gezin voor 100% achter mij staat bij het runnen van mijn eigen dakdekkersbedrijf in de regio Utrecht.

Primodak

Primodak Dakdekkers is dé dakspecialist uit Maarssen en is werkzaam in de provincie Utrecht. Ons dakdekkersbedrijf is ontstaan uit een dakdekkersfamilie. Tegenwoordig wordt het bedrijf gerund door Rudy, die het ambachtelijke vakmanschap van zijn vader Ridvan van jongs af aan kreeg bijgebracht.

Op zijn dertiende ging hij al mee het dak op en leerde hij het vak en de dakdekkersbranche goed kennen. Dat ziet u nu terug in Rudy’s ‘harde werkers’-mentaliteit en de professionaliteit in zijn werk.

Rudy wist tussen de dakdekkersopdrachten die hij samen met zijn vader uitvoerde door tijd vrij te maken voor zijn studie aan het Grafisch Lyceum in Utrecht. De kennis die hij daar opdeed past hij nu gepassioneerd toe in het dakdekkersvak. Zo zien zijn daken met symmetrische lijnen er altijd stijlvol uit. Rudy staat er namelijk op om niet alleen een kwaliteitsdak, maar ook een mooi dak te leveren. Hij leidt zijn dakdekkersbedrijf daarbij op vernieuwende wijze, waarin servicegerichtheid en heldere communicatie naar de klant kernbegrippen zijn.

Deze combinatie van de perfecte leermeester met de moderne inzichten voor bedrijfsvoering maakt Primodak Dakdekkers tot een ijzersterk bedrijf met korte lijnen naar de klant.

Dakdekker inhuren?

Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt; boeiboorden, dakbedekking, dakgoten, dakisolatie, dakrenovatie, hemelwaterafvoer, houtrot, lichtkoepels, nieuwbouw, sedumdak, voeglood en zinkwerk

Missie

Het voortdurend laten toenemen van de bekendheid en het vertrouwen in Primodak, door middel van constante verbeteringen van onze dakdekkers en het dienstenpakket.

Visie

‘Harde werkers’-mentaliteit met overzichtelijke en begrijpelijke oplossingen. Oftewel, wij stellen onze kennis, service en dienstverlening aan de klant beschikbaar.

Altijd een gratis dakinspectie

Meer dan 1200 tevreden klanten gingen u voor

Wij gebruiken uitsluitend hoge kwaliteitsmaterialen

Expert in platte daken

Elk plat dak op of rond uw huis kan goed worden onderhouden met behulp van de dakdekkers diensten die Primodak aanbiedt.

Vergeet alle zorgen en selecteer de service die u nodig heeft voor een langdurig waterdicht daksysteem. De diensten die Primodak Dakdekkers aanbiedt zijn in de loop van de tijd specifiek ontwikkeld naar de wensen van onze klanten en de markt.