Daklekkage melden Dakgoten | Dakdekkersbedrijf Primodak - Omgeving Utrecht

Dakgoten

Home » Dakgoten

Dakgoten zink & koper

Primodak Dakdekkers plaatst alle type (beugel) goten op gebouwen in zowel de renovatiemarkt als in de nieuwbouw. Wij verzorgen de gehele montage van de dakgoten, inclusief het aanbrengen van perfecte verbindingen op alle voorkomende aansluitingen aan de gevel en het dak.
Voorbeelden van gootonderdelen zijn: kopschotten, expansiestukken, loodaansluitingen, afvoeren en indien nodig standleidingen/ regenpijpen. Heeft u specifieke wensen? Ook dan kunt u bij ons terecht en verzorgen wij graag gotenwerk op maat. Primodak Dakdekkers onderscheidt zich van veel andere dakdekkersbedrijven door niet alleen goten met de standaardmaat van 1 meter te gebruiken, maar ook gootstukken tot een grootte van 8 meter te leveren en te verwerken. Dit biedt veel voordelen, zoals het verkleinen van de kans op lekkage door het loslaten of scheuren van de soldeernaden tussen de gootonderdelen. Wij kunnen bovendien de ronde kraal (die zich meestal aan de voorzijde van een dakgoot bevindt) in verschillende maten monteren, namelijk: ø 21 (= 65 mm), ø 25 (= 081 mm), ø 29 (= 101 mm), ø 35 = (119 mm) en ø 42 (= 139 mm).

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Offerte dakgoten

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

 

Uw interesse is gewekt? Dat is fijn! Hier kunnen wij u bij helpen

De diensten die Primodak Dakdekkers aanbiedt zijn in de loop van de tijd specifiek ontwikkeld naar de wensen van onze klanten en de markt. Waar wij klein zijn begonnen met alleen het aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket.
Tegelijkertijd bieden wij de voordelen van een kleinschalig bedrijf met korte lijnen naar de klant.

 
Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie
Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.