Dakgoten

Dakgoten

SPECIALIST IN:      DAKBEDEKKING    ISOLATIE    DAKGOTEN    LOOD    ZINK & KOPER    BOEIBOORDEN    HOUTROT    HWA    DAKREPARATIE

Dakgoten zink & koper

Primodak Dakdekkers plaatst alle type (beugel) goten op gebouwen in zowel de renovatiemarkt als in de nieuwbouw. Wij verzorgen de gehele montage van de dakgoten, inclusief het aanbrengen van perfecte verbindingen op alle voorkomende aansluitingen aan de gevel en het dak.
Voorbeelden van gootonderdelen zijn: kopschotten, expansiestukken, loodaansluitingen, afvoeren en indien nodig standleidingen/ regenpijpen. Heeft u specifieke wensen? Ook dan kunt u bij ons terecht en verzorgen wij graag gotenwerk op maat. Primodak Dakdekkers onderscheidt zich van veel andere dakdekkersbedrijven door niet alleen goten met de standaardmaat van 1 meter te gebruiken, maar ook gootstukken tot een grootte van 8 meter te leveren en te verwerken. Dit biedt veel voordelen, zoals het verkleinen van de kans op lekkage door het loslaten of scheuren van de soldeernaden tussen de gootonderdelen. Wij kunnen bovendien de ronde kraal (die zich meestal aan de voorzijde van een dakgoot bevindt) in verschillende maten monteren, namelijk: ø 21 (= 65 mm), ø 25 (= 081 mm), ø 29 (= 101 mm), ø 35 = (119 mm) en ø 42 (= 139 mm).

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Offerte dakgoten

4 + 10 =

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Lees klantbeoordelingen

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

Bekijk referenties

Dakreparatie

75,-/vanaf
  • Snel & betrouwbaar
  • A-merk producten
  • Geen voorrijkosten
Daklekkage melden

Nieuw dak (per m2)

45,-/vanaf
  • Gratis inspectie & offerte
  • Geen verplichtingen
  • Montage door DakExperts
Offerte aanvragen

Dakgoten (per m1)

55,-/vanaf
  • A-merk producten
  • Maatwerk met perfecte pasvorm
  • Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie

Heeft u een dienst gevonden waar wij u bij kunnen helpen?

Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.