Primodak | Dakdekker.nl


qr-code-wit.svg
5/5
“Afspraak is afspraak, hij heeft z’n zaken goed op orde en is trots op zijn werk.”

Dakbedekking renoveren of vervangen

dakbedekking vervangen

Dakbedekking renoveren of vervangen

Uw dakbedekking renoveren of vervangen? Door goed dakonderhoud en tijdige vervanging van uw dakbedekking kunt u daklekkage voorkomen. Dan is het goed om te weten voor welk type dakbedekking u het beste kunt kiezen. U kunt zich misschien voorstellen dat platte daken het door weersomstandigheden zwaarder te verduren hebben dan een hellend dak. Regen glijdt immers niet gemakkelijk van een plat dak. Daarom is het van belang om u goed te laten adviseren en om voor materialen te kiezen die geschikt zijn voor uw dak. Hier helpen wij u graag bij!

Waar bestaat dakbedekking uit?

Dakbedekking is een waterdichte dakleer dat vaak uit een bitumen bestaat. Een dakbedekking moet het liefst voldoen aan de volgende voorwaarden:

 • vliegvuurbestendig
 • bestand tegen atmosferische invloeden
 • het moet licht van gewicht zijn
 • er moet sprake zijn van weinig onderhoud als de dakbedekking eenmaal is gemonteerd
 • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Een schuin, hellend of plat dak

Bij schuine of hellende daken zijn de vorm en de kleur van het stuk dakbedekking van belang. Zij bepalen uiteindelijk het esthetisch effect van het gebouw waarop ze zijn aangebracht. Bij platte daken speelt dit nauwelijks een rol. Wanneer de platte daken bijvoorbeeld als dakterras worden gebruikt, worden aan de diverse lagen dakbedekking speciale eisen gesteld.

Lekkage door loszittende dakbedekking of gescheurde dakranden?

Heeft u nu een daklekkage en wilt u dat er zo snel mogelijk een dakdekker langskomt? Meld uw daklekkage dan aan.

Het verschil tussen bitumineuze dakbedekking van APP of SBS

Het belangrijkste verschil tussen beide soorten dakbedekkingen, is dat SBS meer elasticiteit en een sterkere hechting heeft dan APP. Hierdoor is de bitumineuze dakleer van SBS geschikter voor flexibele daken. APP is daarentegen beter bestand tegen UV-straling en hogere temperaturen.

De voordelen van Primodak dakdekkers

 • Primodak is expert op het gebied van bitumen dakbedekkingen
 • Wij gebruiken bitumen dakproducten van duurzame producten voorzien van het KOMO® keurmerk
 • Onze dakbedekking is vliegvuurbestendig, bestand tegen atmosferische invloeden, licht van gewicht en behoeven weinig onderhoud na montage
 • De door ons gebruikte bitumineuze dakbedekking van APP of SBS kunnen op zowel platte als op hellende daken in een meerlaags dakbedekkingssysteem worden toegepast
 • Concurrerende prijzen door onze dakproducten slim in te kopen
 • Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad

// DIRECT CONTACT MET DAKDEKKER.NL

Dakdekker nodig
in Utrecht of omgeving?


Geen extra kosten voor u achteraf

Gratis inspectie en offerte op maat

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Uitstekende Garantie!

Dakdekker nodig? Bel nu!

Rudy Evers – Primodak

PRIMODAK
5.0
Gebaseerd op 48 recensies
powered by Google
Benthe Oudega
Benthe Oudega
08:04 30 Jul 22
Super snelle en goede service. Rudy en collega hebben eerder dakbedekking voor me vervangen. Nu er onderhoud nodig was aan de erker hem direct weer gebeld en binnen een week was het gefixt. Goede uitleg over wat er nodig is/ gedaan is. Duidelijke communicatie over planning en houdt zich aan gemaakte afspraken. Uitgevoerd werk ziet er erg goed uit. Vakman!
Luuk Moonen
Luuk Moonen
15:47 27 Jun 22
Wij hebben de Dakbedekking van onze schuur laten vervangen door Primodak. Wij zouden iedereen aanraden om Rudy in te schakelen. Een echte vakman die je ook nog eens enorm goed en vriendelijk te woord staat. Aangezien we het timmerwerk zelf hebben gedaan hebben hebben we veel overlegd hoe we dingen op zouden leveren. Rudy boodt ons super handige tips en was oprecht geïnteresseerd in de beste oplossing realiseren. Gedurende de realisatie werd alles netjes met foto's vastgelegd en ook nog eens mooie dronefotos gemaakt. Mijn oprechte complimenten voor het mooie bedrijf wat Rudy heeft opgezet en hoe hij met vol enthousiasme zijn werk doet!
Eric Verlaan
Eric Verlaan
08:03 19 May 22
Wij hebben in mei 2022 ons dak van de schuur laten vervangen door Primodak. Het zijn hectische tijden voor dakdekkers, maar Rudy hecht veel waarde aan duidelijkheid en open communicatie. De dag van renovatie hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren. Na afloop ook nog even netjes een paar foto's ontvangen van het eindresultaat. Primodak is een echte aanrader.
mariannedashwood
mariannedashwood
12:52 02 Apr 22
In april 2022 hebben wij samen met onze buren het dak laten vervangen van onze berging. Wij zijn buitengewoon tevreden over het afgeleverde werk. Onze ervaring is dat Primodak zich onderscheidt van andere dakdekkersbedrijven door een enorm snelle, prettige en transparante communicatie gedurende het hele proces (van offerte tot aftersales). Van harte aanbevolen dus!
Gert Jan Spinhoven
Gert Jan Spinhoven
18:24 22 Feb 22
Het bestaat nog! Echt vakmanschap gecombineerd met meer dan uitstekende service. Wat een genot om met Rudy van Primodak zaken te mogen doen. Uiterst professioneel, snel, informatief, meedenkend, inventief en enorm service gericht zijn zomaar wat woorden die allemaal op hem van toepassing zijn en dan doe ik hem nog tekort. Zelden heb ik een betere service ervaren. Stormschade is echt een makkie op deze manier. Top!
Michel Swartjes
Michel Swartjes
09:15 03 Jan 22
Het zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten en hebben mijn problemen aan mijn dak snel verholpen!
Talisa Ong
Talisa Ong
14:47 27 Oct 21
Vanaf het eerste moment goed contact gehad met Rudy. Hij reageert snel en was gelukkig ook snel beschikbaar. Erg fijn dat de dakinspectie in eerste instantie gratis is (in omgeving Utrecht) en Rudy geeft een eerlijk advies over wat er aan de daken gedaan moet worden. Vanwege budget konden we niet alles in 1x laten doen, maar zodra het budget er is zullen we Rudy terugvragen. Het renoveren van het dak was zeer snel gebeurd en we werden goed op de hoogte gehouden van wat de heren precies hebben gedaan. Enige feedback die ik heb is om de afspraak die je maakt per mail nog te bevestigen. Misschien dat dit normaal gesproken wel gebeurt, maar onze afspraak was een dag na het telefoontje dus ik kan me voorstellen dat het daarom niet meer per mail werd bevestigd.Verder dus zeer tevreden, bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
10

Klantgericht, service, snel en kwaliteit

Ik ben gewoon heel tevreden met de attente en sympathieke manier van benaderen en vervolgens de snelle actie. Heb nu weer een top zinken dakje boven mijn deur, vakwerk!

Reactie van het bedrijf

Dank u vriendelijk voor uw bericht. Groet dakdekker Rudy Evers

  - Hilversum
  227 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10
  [open_text]%if_open% Vandaag nog %hours_divisor_padded% uur en %minutes_divisor_padded% minuten geopend.%end% %if_closed% Over %hours_divisor_padded% uur en %minutes_divisor_padded% minuten zijn wij weer bereikbaar. %end%[/open_text]