Primodak | Dakdekker.nl

5/5

Voeglood / Bladlood montage in gevel of schoorsteen

Voeglood / Bladlood montage in gevel of schoorsteen

Voeglood of bladlood wordt vaak gebruikt voor de gevel of schoorsteen. Hiermee wordt de ruimte tussen de muur en het dak netjes afgedicht. Een goede afdichting zorgt uiteraard dat er geen water binnenkomt bij regenachtig weer. Voeglood of bladlood wordt vaak gekozen omdat het een heel flexibel materiaal is. Daarnaast is het uitermate duurzaam. Een goede keuze voor uw dak!

Verschillende soorten voeglood / bladlood

Wij monteren bij onze dakrenovaties maandelijks tussen de 50 en 250 meter aan voeglood in de gevels. Wanneer wij voeglood of bladlood monteren is 20 ponds lood voor voeglood gebruikelijk. Maar er zijn ook andere opties. Naast 20 ponds bieden wij ook de volgende mogelijkheden:

  • 15 ponds lood
  • 18 ponds lood
  • 25 ponds lood
  • 30 ponds lood

Wat u precies nodig heeft komen we graag op locatie bekijken tijdens een (gratis!) dakinspectie

Nadat de meterstukken lood in de gevel of schoorsteen zijn gemonteerd, werken wij de voeg uiteraard netjes af met cement.

  • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Dakdekker met ruim 15 jaar ervaring

Primodak is specialist op het gebied van platte daken. Van lekkages, tot renovaties, wij staan voor u klaar! Daarnaast hebben wij ruim 15 jaar ervaring in voeglood en bladlood montage. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u de komende jaren zo min mogelijk omkijken heeft naar uw dak.

Voeglood vervangen boven uw platte dak?

Voeglood offerte opvragen doet u eenvoudig bij Primodak Dakdekkers.

De voordelen van voeglood en bladlood door Primodak 

Waarom u bij ons aan het juiste adres bent? Naast onze kennis en ervaring in daken zijn er nog veel meer redenen te noemen. Dit zijn de voordelen wanneer u kiest voor Primodak:

  • 15 jaar ervaring in voeglood en bladlood montage op platte daken
  • Wij gebruiken lood materiaal voorzien van het KOMO® keurmerk geleverd door ZinkUnie BV
  • Gemonteerd in meterstukken om de kans op scheurtjes aanzienlijk te verkleinen
  • Wij bieden concurrerende loodprijzen door onze dakproducten slim in te kopen
  • Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad.

Het gebruik van voeglood of bladlood in uw gevel of schoorsteen

Wij kunnen voeglood of bladlood in uw gevel of schoorsteen vervangen of herstellen. Door onze kennis en ervaring zien wij snel wat er precies moet gebeuren. 

Daarnaast verkleinen wij de kans op scheurtjes aanzienlijk door in meterstukken te monteren. Ook werken wij de voeg uiteraard netjes af met cement. Doordat wij lood materiaal gebruiken van een hoge kwaliteit (voorzien van KOMO® keurmerk), kunt u hier jarenlang plezier van hebben!

// DIRECT CONTACT MET DAKDEKKER.NL

Dakdekker nodig
in Utrecht of omgeving?


Geen extra kosten voor u achteraf

Gratis inspectie en offerte op maat

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Uitstekende Garantie!

Dakdekker nodig? Bel nu!

Rudy Evers – Primodak

UITSTEKEND
77 recensies op
Bert Jager
Bert Jager
2023-10-25
Zeer professioneel goed advies en duidelijk uitleg wat er moet gebeuren. Zeer snel ingepland en professioneel uitgevoerd.
paul jansen
paul jansen
2023-10-11
Top bedrijf reageert super snel en levert Top werk Groet Paul en Petra
Joep Hautus
Joep Hautus
2023-10-04
Eind mei heb ik door Primodak mijn dak van de berging laten vervangen. De heren waren stipt op tijd en hebben een geweldig eindresultaat neergezet! Enige tijd later had ik nog een vraag over een ander dak (niet door Primodak aangebracht) en Rudy gaf me uitgebreid advies en adviseerde me om met het oorspronkelijke bedrijf contact op te nemen in verband met garantie. Mocht ik er niet uit komen, dan kon ik alsnog terecht bij Primodak. Eerlijke, snelle, en professionele service! Ik beveel dit bedrijf ten zeerste aan!
Daan Bakker
Daan Bakker
2023-09-04
Inmiddels 3 daken door Primodak laten vervangen, erg tevreden. Nette en uitvoerige communicatie, goed meedenken en een superstrak resultaat.
C de Bruijn
C de Bruijn
2023-08-30
We zijn heel blij met de snelle reactie van Primodak. Er is een nieuwe dakgoot geplaatst na offerte. Zeer kundig vakman Rudy Evers van Primodak!!!
Serieke Kloet
Serieke Kloet
2023-08-15
Kundig en professioneel. Komen afspraken na, reageren snel en zijn heel vriendelijk en attent. Het geleverde werk ziet er keurig uit!
Benno Heije
Benno Heije
2023-07-21
Helaas niet mogelijk om meer sterren te geven. Super snel gereageerd, duidelijke uitleg, duidelijke offerte, goede afspraken. Alle afspraken nagekomen. Ennuh misschien ook het vermelden waard...super-goed werk geleverd.
Carmelino Romano
Carmelino Romano
2023-06-23
Dak van de carport en schuur laten vervangen Na verschillende bedrijven aangeschreven te hebben was het best lastig om een offerte te ontvangen van andere dakdekkers maar Primodak reageerde wel! Had Rudy een whatsapp bericht gestuurd op zondag en kreeg gelijk antwoord Ook de offerte volgde gelijk en kreeg nog wat uitleg over de telefoon en dit op een zondag/zijn vrije dag ! Binnen 2 weken heeft Rudy met zij collega de klus netjes geklaard Mensen met verstand van zaken en een hoop passie voor het vak Echt top dak afgeleverd Heren bedankt
PRIMODAK
5.0
Gebaseerd op 66 beoordelingen
powered by Google
John Verweij
John Verweij
17:41 29 Mar 23
Na aanvraag van offerte via internet kregen wij zeer snel een belletje en daarna een duidelijke, overzichtelijke offerte in de mail van Rudy.Rudy maakt duidelijke afspraken en komt ze na. Hij houdt van zijn vak en straalt dat ook uit.Door de goede samenwerking tussen Rudy en Michael was de klus snel geklaard! En geen vuiltje op straat te vinden.Wij zijn erg blij met het afgeleverde werk. Het ziet er super uit. Echt vakwerk. Aanrader!Bedankt mannen!
Sjors van der Maat
Sjors van der Maat
15:14 10 Mar 23
9-3-2023: Derde klus door Rudy van Primodak laten doen. Dit maal een regenpijp verplaatsen en vervangen door een zink exemplaar en tevens de kabel van de zonnepanelen verplaatsen. Rudy denkt in oplossingen en geeft je het vertrouwen dat het goed komt. Wederom puik vakwerk afgeleverd. Volgende loodgieters klus weet ik Rudy (Primodak) weer te vinden. Dank je wel Rudy en Michael.30-9-2022:Vanwege een lekkage in contact gekomen met Primodak. Na aanmelding op de website direct al contact met Rudy gehad en dezelfde dag een offerte. De communicatie over de planning was prima. Houdt zich goed aan afspraken en doet wat hij zegt en beloofd. De renovatie van het dak is zeer professioneel afgeleverd. Strak dak, zeer netjes afgewerkt met en strakke zinken regenpijp. Bovendien zijn Rudy en Michael naast professionele vaklui gezellige mannen en werken zeer netjes. Laat de regen nu maar komen :-)
Chris Eikelenstam
Chris Eikelenstam
10:20 16 Feb 23
Complete dakbedekking, boeiboorden, koepel en hemelwaterafvoer van uitbouw + schuur door Primodak laten vervangen. De offerte en de communicatie vooraf laten niets aan duidelijkheid te wensen over. Qua uitvoering ligt de focus voor 100% op kwaliteit. Eersteklas vakwerk en alles keurig afgewerkt. Rudy en Michael zijn prettig in de omgang, denken mee en geven zonodig advies. Kortom; Primodak is wat mij betreft een absolute aanrader.
Marnix Landman
Marnix Landman
12:42 21 Jan 23
Rudy communiceert heel prettig en snel, dus een afspraak was snel gemaakt. Belangrijker is dat de renovatie van het dak kwalitatief en professioneel is uitgevoerd. Rudy vertelt duidelijk wat hij doet, geeft tips en advies en heeft aandacht voor zijn werk. Aanrader!
Klaske de Vries
Klaske de Vries
11:54 24 Dec 22
Nadat vorig jaar lekkage op de zolder keurig gerepareerd was door Primodak, wisten we ze nu weer snel te vinden voor ons platte dakje van de berging. Wortelwerend bitumen erop zodat we straks weer nieuwe sedum kunnen leggen. Rudy en collega , wederom bedankt voor de goede en snelle service!
Benthe Oudega
Benthe Oudega
08:04 30 Jul 22
Super snelle en goede service. Rudy en collega hebben eerder dakbedekking voor me vervangen. Nu er onderhoud nodig was aan de erker hem direct weer gebeld en binnen een week was het gefixt. Goede uitleg over wat er nodig is/ gedaan is. Duidelijke communicatie over planning en houdt zich aan gemaakte afspraken. Uitgevoerd werk ziet er erg goed uit. Vakman!
Luuk Moonen
Luuk Moonen
15:47 27 Jun 22
Wij hebben de Dakbedekking van onze schuur laten vervangen door Primodak. Wij zouden iedereen aanraden om Rudy in te schakelen. Een echte vakman die je ook nog eens enorm goed en vriendelijk te woord staat. Aangezien we het timmerwerk zelf hebben gedaan hebben hebben we veel overlegd hoe we dingen op zouden leveren. Rudy boodt ons super handige tips en was oprecht geïnteresseerd in de beste oplossing realiseren. Gedurende de realisatie werd alles netjes met foto's vastgelegd en ook nog eens mooie dronefotos gemaakt. Mijn oprechte complimenten voor het mooie bedrijf wat Rudy heeft opgezet en hoe hij met vol enthousiasme zijn werk doet!
Eric Verlaan
Eric Verlaan
08:03 19 May 22
Wij hebben in mei 2022 ons dak van de schuur laten vervangen door Primodak. Het zijn hectische tijden voor dakdekkers, maar Rudy hecht veel waarde aan duidelijkheid en open communicatie. De dag van renovatie hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren. Na afloop ook nog even netjes een paar foto's ontvangen van het eindresultaat. Primodak is een echte aanrader.
mariannedashwood
mariannedashwood
12:52 02 Apr 22
In april 2022 hebben wij samen met onze buren het dak laten vervangen van onze berging. Wij zijn buitengewoon tevreden over het afgeleverde werk. Onze ervaring is dat Primodak zich onderscheidt van andere dakdekkersbedrijven door een enorm snelle, prettige en transparante communicatie gedurende het hele proces (van offerte tot aftersales). Van harte aanbevolen dus!
Gert Jan Spinhoven
Gert Jan Spinhoven
18:24 22 Feb 22
Het bestaat nog! Echt vakmanschap gecombineerd met meer dan uitstekende service. Wat een genot om met Rudy van Primodak zaken te mogen doen. Uiterst professioneel, snel, informatief, meedenkend, inventief en enorm service gericht zijn zomaar wat woorden die allemaal op hem van toepassing zijn en dan doe ik hem nog tekort. Zelden heb ik een betere service ervaren. Stormschade is echt een makkie op deze manier. Top!
Michel Swartjes
Michel Swartjes
09:15 03 Jan 22
Het zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten en hebben mijn problemen aan mijn dak snel verholpen!
Talisa Ong
Talisa Ong
14:47 27 Oct 21
Vanaf het eerste moment goed contact gehad met Rudy. Hij reageert snel en was gelukkig ook snel beschikbaar. Erg fijn dat de dakinspectie in eerste instantie gratis is (in omgeving Utrecht) en Rudy geeft een eerlijk advies over wat er aan de daken gedaan moet worden. Vanwege budget konden we niet alles in 1x laten doen, maar zodra het budget er is zullen we Rudy terugvragen. Het renoveren van het dak was zeer snel gebeurd en we werden goed op de hoogte gehouden van wat de heren precies hebben gedaan. Enige feedback die ik heb is om de afspraak die je maakt per mail nog te bevestigen. Misschien dat dit normaal gesproken wel gebeurt, maar onze afspraak was een dag na het telefoontje dus ik kan me voorstellen dat het daarom niet meer per mail werd bevestigd.Verder dus zeer tevreden, bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
10

Vakkundig bedrijf

Juni 2023 dak opnieuw laten bedekken. November 2023 lekkage na storm. Primodak is meteen in actie gekomen. Bleek dat de oorzaak van lekkage niet aan de dakbedekking lag, maar een constructiefout bij een kunststofkozijn. Ondanks dat Primodak niet verantwoordelijk was, hebben ze de oorzaak van de lekkage vakkundig opgelost. En dat zonder extra rekening! Top mannen, hartelijke bedankt!
- Woerden
240 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.6/10