info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

dakdekker Leidsche rijn

Dakdekker Leidsche Rijn, expert in platte daken

Rudy Evers 10 januari 2021 0 Comments

Zoekt u een specialist in platte daken? Primodak dakdekker Leidsche Rijn voert allerlei reparaties en werkzaamheden uit voor uw platte dak. Wij bieden altijd een gratis dakinspectie bij een offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op die manier weten wij precies wat er moet gebeuren en weet u waar u aan toe bent. 

Primodak, dakdekkersbedrijf in Leidsche Rijn

Onze dakdekkers helpen u bij allerlei werkzaamheden aan uw platte dak. Primodak werkt uitsluitend in de regio Leidsche Rijn en Utrecht. Onze dakdekkers kunnen uw dak voorzien van nieuwe dakbedekking of uw daklekkage vakkundig repareren. Wij staan altijd met onze experts voor u klaar. Doordat wij goede contacten hebben met onze leveranciers van dakbedekking kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Zo maken wij geen winst op de door ons gebruikte materialen!

Vraag hier een offerte aan

Primodak in Leidsche Rijn en regio biedt de volgende diensten aan:

Primodak dakdekkers Leidsche Rijn, uw specialist in platte daken

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met allerlei werkzaamheden van platte daken. Zo zijn wij helemaal thuis in de reparatie en renovatie van bestaande platte daken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een mooi plat dak op uw nieuwe aanbouw. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteitsmaterialen en -gereedschappen om zo onze kwaliteit te waarborgen. Ook vinden wij het belangrijk om goed voorwerk te leveren. Door gebruik te maken van een drone kunnen wij zonder problemen bij daken komen die lastig te inspecteren zijn. Op die manier zien wij precies welke werkzaamheden er verricht moeten worden en krijgt u een duidelijke offerte.

Dakdekker Leidsche Rijn, voor dakrenovatie en nieuwe platte daken

Inmiddels hebben wij veel ervaring in de regio Leidsche Rijn. Hierdoor zijn wij goed bekend zijn met de huizen en daken in deze omgeving. Door deze kennis en ervaring kunnen wij onze werkzaamheden steeds beter en efficiënter verrichten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een divers pakket aan diensten. U kunt bij ons terecht voor plat dakrenovaties, dakisolaties, dakgoten en bij lekkages aan uw dak. 

De diensten van Primodak 

Primodak dakdekkers biedt veel voordelen:

  • Vakkundige dakdekker in Leidsche Rijn en regio
  • Expert in platte daken
  • Wij bieden een gratis dakinspectie aan
  • 10 jaar garantie op door ons aangebrachte daken
  • Wij gebruiken een inspectiecamera en vochtmetingen 
  • Uitsluitend gebruik van duurzame kwaliteitsproducten met een KOMO®-keurmerk
  • Een duidelijke offerte (bij houtrot overleggen wij uiteraard met u over de prijs!) en heldere communicatie.

Positieve ervaringen van klanten

Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk. Om deze reden vragen wij onze klanten altijd om een ‘review’ wat betreft de service, de communicatie en de vakkundigheid van de dakdekker. De hoge scores in onze reviews geven aan dat wij veel tevreden klanten hebben in regio Leidsche Rijn!  Lees onze reviews hier.

Primodak dakdekkers in regio Leidsche Rijn vraagt een goede prijs 

Wij bieden altijd een gratis dakinspectie aan. Hierdoor kunnen wij u een duidelijke prijsopgave geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij een nieuw waterdicht dak kunt u bijvoorbeeld denken aan een prijs vanaf ongeveer €45,- m² voor eenlaagse dakbekleding. De prijs zal lager zijn bij grotere dakoppervlakten en hoger bij bijvoorbeeld het plaatsen van steigerwerk. De prijs van een nieuw dak zal afhankelijk zijn van deomstandigheden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een offerte.  

Geen winst op materialen = een eerlijke prijs

Wij voeren onze werkzaamheden uit zonder dat wij winst maken op de gebruikte materialen. Hierdoor kunnen wij voordelige prijzen aanbieden. Wij rekenen alleen de inkoopprijs en een eerlijk uurloon.

Primodak dakdekkers voor dakbedekking en dakrenovatie

Dakbedekking of een dakrenovatie biedt, naast de oppervlakte, ook kosten voor de afwerking van uw dak of dakgoot met zich mee. Denk hierbij aan hemelwaterafvoeren of afvoerputten, lichtkoepels, ontluchters, voeglood, onderlagen, inwerken van opstanden, plakplaten of dakrandprofielen. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit doen wij door u een gratis dakinspectie aan te bieden. Vervolgens stellen wij een duidelijke offerte op waarin alle werkzaamheden staan vermeld. Zo is het voor u duidelijk wat u kunt verwachten!

Primodak, dakdekker met veel ervaring in regio Leidsche Rijn

Primodak Dakdekkers Leidsche Rijn kan u, als specialist in platte daken, helpen bij veel diverse werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan dakbedekking, dakgoten en het onderhoud van uw dak. U kunt lekkages en schade voorkomen door planmatig en resultaatgericht onderhoud.

Informatie over Primodak dakdekkers Leidsche Rijn