Primodak | Dakdekker.nl

5/5

Dakdekker Leidsche Rijn, expert in platte daken

dakdekker Leidsche rijn

Dakdekker Leidsche Rijn, expert in platte daken

Zoekt u een specialist in platte daken? Primodak dakdekker Leidsche Rijn voert allerlei reparaties en werkzaamheden uit voor uw platte dak. Wij bieden altijd een gratis dakinspectie bij een offerte zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Op die manier weten wij precies wat er moet gebeuren en weet u waar u aan toe bent. 

Primodak, dakdekkersbedrijf in Leidsche Rijn

Onze dakdekkers helpen u bij allerlei werkzaamheden aan uw platte dak. Primodak werkt uitsluitend in de regio Leidsche Rijn en Utrecht. Onze dakdekkers kunnen uw dak voorzien van nieuwe dakbedekking of uw daklekkage vakkundig repareren. Wij staan altijd met onze experts voor u klaar. Doordat wij goede contacten hebben met onze leveranciers van dakbedekking kunnen wij u een scherpe prijs aanbieden. Zo maken wij geen winst op de door ons gebruikte materialen!

Vraag hier een offerte aan

Primodak in Leidsche Rijn en regio biedt de volgende diensten aan:

Primodak dakdekkers Leidsche Rijn, uw specialist in platte daken

Door onze kennis en ervaring kunnen wij u helpen met allerlei werkzaamheden van platte daken. Zo zijn wij helemaal thuis in de reparatie en renovatie van bestaande platte daken. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor een mooi plat dak op uw nieuwe aanbouw. Wij werken uitsluitend met hoge kwaliteitsmaterialen en -gereedschappen om zo onze kwaliteit te waarborgen. Ook vinden wij het belangrijk om goed voorwerk te leveren. Door gebruik te maken van een drone kunnen wij zonder problemen bij daken komen die lastig te inspecteren zijn. Op die manier zien wij precies welke werkzaamheden er verricht moeten worden en krijgt u een duidelijke offerte.

Dakdekker Leidsche Rijn, voor dakrenovatie en nieuwe platte daken

Inmiddels hebben wij veel ervaring in de regio Leidsche Rijn. Hierdoor zijn wij goed bekend zijn met de huizen en daken in deze omgeving. Door deze kennis en ervaring kunnen wij onze werkzaamheden steeds beter en efficiënter verrichten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een divers pakket aan diensten. U kunt bij ons terecht voor plat dakrenovaties, dakisolaties, dakgoten en bij lekkages aan uw dak. 

De diensten van Primodak 

Primodak dakdekkers biedt veel voordelen:

  • Vakkundige dakdekker in Leidsche Rijn en regio
  • Expert in platte daken
  • Wij bieden een gratis dakinspectie aan
  • 10 jaar garantie op door ons aangebrachte daken
  • Wij gebruiken een inspectiecamera en vochtmetingen 
  • Uitsluitend gebruik van duurzame kwaliteitsproducten met een KOMO®-keurmerk
  • Een duidelijke offerte (bij houtrot overleggen wij uiteraard met u over de prijs!) en heldere communicatie.

Positieve ervaringen van klanten

Wij vinden tevreden klanten erg belangrijk. Om deze reden vragen wij onze klanten altijd om een ‘review’ wat betreft de service, de communicatie en de vakkundigheid van de dakdekker. De hoge scores in onze reviews geven aan dat wij veel tevreden klanten hebben in regio Leidsche Rijn!  Lees onze reviews hier.

Primodak dakdekkers in regio Leidsche Rijn vraagt een goede prijs 

Wij bieden altijd een gratis dakinspectie aan. Hierdoor kunnen wij u een duidelijke prijsopgave geven zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Bij een nieuw waterdicht dak kunt u bijvoorbeeld denken aan een prijs vanaf ongeveer €45,- m² voor eenlaagse dakbekleding. De prijs zal lager zijn bij grotere dakoppervlakten en hoger bij bijvoorbeeld het plaatsen van steigerwerk. De prijs van een nieuw dak zal afhankelijk zijn van deomstandigheden. U kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een offerte.  

Geen winst op materialen = een eerlijke prijs

Wij voeren onze werkzaamheden uit zonder dat wij winst maken op de gebruikte materialen. Hierdoor kunnen wij voordelige prijzen aanbieden. Wij rekenen alleen de inkoopprijs en een eerlijk uurloon.

Primodak dakdekkers voor dakbedekking en dakrenovatie

Dakbedekking of een dakrenovatie biedt, naast de oppervlakte, ook kosten voor de afwerking van uw dak of dakgoot met zich mee. Denk hierbij aan hemelwaterafvoeren of afvoerputten, lichtkoepels, ontluchters, voeglood, onderlagen, inwerken van opstanden, plakplaten of dakrandprofielen. Wij zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. Dit doen wij door u een gratis dakinspectie aan te bieden. Vervolgens stellen wij een duidelijke offerte op waarin alle werkzaamheden staan vermeld. Zo is het voor u duidelijk wat u kunt verwachten!

Primodak, dakdekker met veel ervaring in regio Leidsche Rijn

Primodak Dakdekkers Leidsche Rijn kan u, als specialist in platte daken, helpen bij veel diverse werkzaamheden. Hierbij kunt u denken aan dakbedekking, dakgoten en het onderhoud van uw dak. U kunt lekkages en schade voorkomen door planmatig en resultaatgericht onderhoud.

Informatie over Primodak dakdekkers Leidsche Rijn

// DIRECT CONTACT MET DAKDEKKER.NL

Dakdekker nodig
in Utrecht of omgeving?


Geen extra kosten voor u achteraf

Gratis inspectie en offerte op maat

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Uitstekende Garantie!

Dakdekker nodig? Bel nu!

Rudy Evers – Primodak

UITSTEKEND
55 recensies op
Klaske de Vries
Klaske de Vries
2022-12-24
Nadat vorig jaar lekkage op de zolder keurig gerepareerd was door Primodak, wisten we ze nu weer snel te vinden voor ons platte dakje van de berging. Wortelwerend bitumen erop zodat we straks weer nieuwe sedum kunnen leggen. Rudy en collega , wederom bedankt voor de goede en snelle service!
Monique Stoel
Monique Stoel
2022-12-13
Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
Ianthe Eijpe
Ianthe Eijpe
2022-10-31
Goede communicatie Kennis van zaken Netjes werken Vriendelijk Kwaliteit
Jacqueline Visser
Jacqueline Visser
2022-10-20
Duidelijke offerte en mondelinge uitleg vooraf. Staan je netjes te woord, snelle reactie op vragen. Foto's van alle werkzaamheden toegestuurd gekregen. Heel tevreden met het nieuwe dak! Groetjes Jacqueline Visser
Arne Smits
Arne Smits
2022-10-12
Duidelijke communicatie, was op tijd en heeft de reparatie snel gedaan
Sjors van der Maat
Sjors van der Maat
2022-09-30
Vanwege een lekkage in contact gekomen met Primodak. Na aanmelding op de website direct al contact met Rudy gehad en dezelfde dag een offerte. De communicatie over de planning was prima. Houdt zich goed aan afspraken en doet wat hij zegt en beloofd. De renovatie van het dak is zeer professioneel afgeleverd. Strak dak, zeer netjes afgewerkt met en strakke zinken regenpijp. Bovendien zijn Rudy en Michael naast professionele vaklui gezellige mannen en werken zeer netjes. Laat de regen nu maar komen :-)
Heiko
Heiko
2022-09-29
Hele goede ervaring met deze dakdekker. Professioneel in de communicatie en vakwerk geleverd. Deskundig advies en toelichting. Misschien niet de goedkoopste maar op je dakafwerking besparen krijg je op termijn spijt!
Mel
Mel
2022-09-25
Netjes op tijd, goede kwaliteit/prijs verhouding. Professioneel advies super service
PRIMODAK
5.0
Gebaseerd op 48 beoordelingen
powered by Google
Benthe Oudega
Benthe Oudega
08:04 30 Jul 22
Super snelle en goede service. Rudy en collega hebben eerder dakbedekking voor me vervangen. Nu er onderhoud nodig was aan de erker hem direct weer gebeld en binnen een week was het gefixt. Goede uitleg over wat er nodig is/ gedaan is. Duidelijke communicatie over planning en houdt zich aan gemaakte afspraken. Uitgevoerd werk ziet er erg goed uit. Vakman!
Luuk Moonen
Luuk Moonen
15:47 27 Jun 22
Wij hebben de Dakbedekking van onze schuur laten vervangen door Primodak. Wij zouden iedereen aanraden om Rudy in te schakelen. Een echte vakman die je ook nog eens enorm goed en vriendelijk te woord staat. Aangezien we het timmerwerk zelf hebben gedaan hebben hebben we veel overlegd hoe we dingen op zouden leveren. Rudy boodt ons super handige tips en was oprecht geïnteresseerd in de beste oplossing realiseren. Gedurende de realisatie werd alles netjes met foto's vastgelegd en ook nog eens mooie dronefotos gemaakt. Mijn oprechte complimenten voor het mooie bedrijf wat Rudy heeft opgezet en hoe hij met vol enthousiasme zijn werk doet!
Eric Verlaan
Eric Verlaan
08:03 19 May 22
Wij hebben in mei 2022 ons dak van de schuur laten vervangen door Primodak. Het zijn hectische tijden voor dakdekkers, maar Rudy hecht veel waarde aan duidelijkheid en open communicatie. De dag van renovatie hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren. Na afloop ook nog even netjes een paar foto's ontvangen van het eindresultaat. Primodak is een echte aanrader.
mariannedashwood
mariannedashwood
12:52 02 Apr 22
In april 2022 hebben wij samen met onze buren het dak laten vervangen van onze berging. Wij zijn buitengewoon tevreden over het afgeleverde werk. Onze ervaring is dat Primodak zich onderscheidt van andere dakdekkersbedrijven door een enorm snelle, prettige en transparante communicatie gedurende het hele proces (van offerte tot aftersales). Van harte aanbevolen dus!
Gert Jan Spinhoven
Gert Jan Spinhoven
18:24 22 Feb 22
Het bestaat nog! Echt vakmanschap gecombineerd met meer dan uitstekende service. Wat een genot om met Rudy van Primodak zaken te mogen doen. Uiterst professioneel, snel, informatief, meedenkend, inventief en enorm service gericht zijn zomaar wat woorden die allemaal op hem van toepassing zijn en dan doe ik hem nog tekort. Zelden heb ik een betere service ervaren. Stormschade is echt een makkie op deze manier. Top!
Michel Swartjes
Michel Swartjes
09:15 03 Jan 22
Het zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten en hebben mijn problemen aan mijn dak snel verholpen!
Talisa Ong
Talisa Ong
14:47 27 Oct 21
Vanaf het eerste moment goed contact gehad met Rudy. Hij reageert snel en was gelukkig ook snel beschikbaar. Erg fijn dat de dakinspectie in eerste instantie gratis is (in omgeving Utrecht) en Rudy geeft een eerlijk advies over wat er aan de daken gedaan moet worden. Vanwege budget konden we niet alles in 1x laten doen, maar zodra het budget er is zullen we Rudy terugvragen. Het renoveren van het dak was zeer snel gebeurd en we werden goed op de hoogte gehouden van wat de heren precies hebben gedaan. Enige feedback die ik heb is om de afspraak die je maakt per mail nog te bevestigen. Misschien dat dit normaal gesproken wel gebeurt, maar onze afspraak was een dag na het telefoontje dus ik kan me voorstellen dat het daarom niet meer per mail werd bevestigd.Verder dus zeer tevreden, bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
9

Snel en goed

Duidelijke no-nonsens offerte, werk volgens afspraak en prettig bedrijf om mee te werken. Aanrader!

Reactie van het bedrijf

Korte maar duidelijk terugkoppeling. Goed om te horen. Groet dakdekker Rudy Evers

- Maarssen
232 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10