info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

Veelgestelde Vragen | PRIMODAK DAKDEKKERS | Utrecht en Omgeving

  • Home
  • Veelgestelde vragen
// PLATTE DAKEN SPECIALIST

VEELGESTELDE VRAGEN

AAN DAKDEKKER.NL

Is uw vraag op de website dakdekker.nl nog niet gevonden of volledig beantwoord? Wellicht staat het antwoord hieronder tussen de veelgestelde vragen. Primodak heeft een selectie gemaakt met de meest gestelde vragen sinds 2003. Hiermee willen wij u inzicht geven in ons bedrijf en onze dakdekker diensten.

Staat uw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op.

bestelwagen transporter
Ja, wij zijn een bedrijf. Primodak is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel in Utrecht. Maar gebruikt het domein dakdekker.nl voor het promoten van zijn dakdekkers diensten.
Rudy Evers is dakdekkersbedrijf Primodak in 20-01-2003 begonnen op 18 jarige leeftijd in Utrecht. Inmiddels bestaat Primodak 18 jaar en heeft het nog steeds de eerste inschrijving in het Kamer van Koophandel.
Is uw plat dak al enige tijd niet geïnspecteerd dan kunt u een gratis dakinspectie laten uitvoeren door de dakdekkers van Primodak. Op basis van de bevindingen wordt een deskundig advies opgesteld. De dakinspectie i.c.m. de offerte is zonder enige verplichtingen en kosten. Dakinspectie met DJI 4K Drone mogelijk.

Primodak is tot het onverwachte pensioen van vader Ridvan in 2012 een familiebedrijf geweest. Inmiddels bestaat ons bedrijf uit 2 vaste dak-specialisten waar zoon Rudy aan het roer staat.

Dakdekkersbedrijf Primodak heeft daarnaast gemiddeld 2-6 werknemers extra. Die worden ingehuurd bij de grotere projecten ter ondersteuning. Deze werknemers worden op basis van vakbekwaamheid ingehuurd door een goede samenwerking met collega dakdekker- en bouwbedrijven in de regio.

Dit is een lastige vraag waar Primodak op voorhand geen echt goed antwoord op kan geven. Een nieuw waterdicht dak begint ongeveer vanaf €45,- m² voor eenlaagse dakbekleding. Dit is goedkoper bij grotere dakoppervlakten of duurder wanneer er bijvoorbeeld steigerwerk wordt geplaatst. Daarbij opgeteld komen de kosten voor afwerking van uw dak. Denk hierbij aan de dakrandprofielen, inwerken van opstanden, onderlagen, lichtkoepels, ontluchters, plakplaten of afvoerputten. Ook speelt de locatie een rol m.b.t. de bereikbaarheid van de werkplek.
Daarom is het ook gebruikelijk dat de dakexpert van Primodak vooraf bij u komt inspecteren. Om u vervolgens een vaste prijs te kunnen geven voor uw nieuwe dak, zonder vervelende rekeningen achteraf.
Onze dakdekker diensten richten zich op particulieren. Maar ook voor bedrijven. Corporatie? Dan kunnen we u helaas niet helpen.
Groendaken zijn mogelijk op platte en licht hellende daken. Het sedum op deze groendaken geven voordelen maar ook enkele nadelen.
Jazeker, Primodak isoleert daken van buitenaf, ook wel ‘warm dak’ genoemd. De keuze in dakisolatie wordt in eerste instantie gemaakt op basis van uw daktype. Zo gebruikt u bijvoorbeeld voor uw dakterras een hardere isolatie vanwege de hoge belasting.
Stormschades aan daken komt steeds vaker voor. Wanneer u de pech heeft gehad dat u stormschade aan uw dak heeft. Is het zaak dat u een dakdekker inschakelt om dit te laten repareren. Maar ga vooral niet zelf proberen het dak te repareren.
Wanneer u Primodak uitnodigt om naar uw dak of goot te kijken is het handig om alvast een aantal zaken voor te bereiden. Verdiep u in het type dak dat u heeft, de materialen en vaktermen. En schrijf eventuele vragen op die u ons wilt stellen. Dit bespaart ons beiden tijd, en daarmee ook de kosten van onze dakdekkers die kosteloos komen inspecteren.
Witte dakbedekking weerkaatst ruim 80% zonlicht. En koelt de ruimtes direct onder het platte dak met gemiddeld 3 tot 5 graden.
Laat onze dakdekkers uw ‘Cool Roof System’ monteren voordat het echt warm wordt!
Ieder type dak heeft zijn eigen bijpassende dakbedekking. Deze dakbedekking heeft een maximale levensduur. Maar totdat die maximale duur is bereikt, kunnen onze dakdekkers nog wel reparaties uitvoeren. Met dak onderhoud (aan dakgoten en platte daken) wordt de levensduur van het dak verlengd.
Platte daken met dakbedekking hadden vroeger een slechte reputatie. Zo werd er o.a. gesproken over ‘barsten in de dakbedekking, craquelé’ en ‘het wordt hartstikke warm binnen’ onder het dak.
Zoekt u een loodgieter voor zinkwerk zoals uw zinken erker dak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Primodak produceert en monteert zink op maat, speciaal voor erkers. Voor o.a. reparaties en voor het compleet vervangen van platte erker daken. Uitgevoerd in zink, koper of een dakbedekking.
// Onze Dakdekker Diensten

Dakwerk bij Primodak

Uw vraag niet helemaal beantwoord? Bekijk dan eens onze dakdekkers diensten. Wellicht herkend u het type dakwerk dat u zoekt; Bijvoorbeeld een dakrenovatie, boeiboorden, dakisolatie, lichtkoepel of dakgoot klus. Maak uw keuze hieronder.

blank

Nieuwbouw

Waterdichte daksystemen voor nieuwbouw.

blank

Houtrot herstel

Daklekkage door houtrot? Primodak herstelt uw dak.

blank

Hemelwaterafvoer

Hemelwaterafvoer uitgevoerd in PVC, zink of koper.

blank

Bitumen Dakbedekking

Bitumineuze dakbedekking renoveren of vervangen?

blank

Witte dakbedekking

Reflecteerd 80% zonlicht. Max 3 tot 5 graden koeler! Cool Roof Systems

blank

Zinkwerk

Wij verzorgen zinkwerk, zoals erkers, dakranden en dakgoten.

blank

Daklekkage Oplossingen

Uw daklekkage snel en vakkundig verholpen. Bel met Primodak.

blank

POCB Dakbedekkingen

Eenlaags daksysteem met een levensduur van minstens 30 jaar.

blank

Dakisolatie

Dak laten isoleren? Daarmee voorkomt u warmteverlies.

blank

Dakgoten

Wij leveren en monteren vrijwel alle dakgoten.

blank

Boeiboorden

Primodak vervangt uw verouderde boeiboorden.

blank

Dakrenovatie

Wij renoveren uw platte dak, ook bij lekkage of houtrot.

blank

Voeglood

Voeg- of bladlood montage in gevel of schoorsteen.

blank

Lichtkoepels

Lichtkoepel en vluchtluik montage voor platte daken.

Vragen? Bel Ons: (0346) -21 69 81