Primodak | Dakdekker.nl

5/5

104 beoordelingen met 5.0 uit 5 op Google!

GRATIS DAKINSPECTIE

Voorwaarden gratis dakinspectie aanvragen?

In vrijwel alle gevallen is een dakinspectie bij Primodak gratis. Staat uw woning of bedrijfspand in ons werkgebied? Dan komt u in aanmerking voor een gratis dakinspectie voor het opstellen van een ‘dakrenovatie offerte’. Onze dakdekkers inspecteren uw platte dak of bijvoorbeeld de dakgoot voor een passend aanbod. In de offerte nemen wij ook meteen de juiste typen dakproducten mee.

Heeft u een daklekkage en wilt u een passend advies van een van onze dakspecialisten? Of wilt u misschien de staat van uw dak laten beoordelen? In dat geval betaalt u 37,50 voor de dakinspectie. Aansluitend krijgt u een mondelinge uitleg over onze bevindingen en eventueel maken wij een vrijblijvende offerte op maat voor u. Gaat u akkoord met ons aanbod. Dan brengen wij de eerdergenoemde kosten in mindering op uw factuur.

GRATIS DAKINSPECTIE

Een gratis dakinspectie aanvragen?

Vul onderstaand formulier in en laat ons weten wat uw wensen zijn. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, vrijwel altijd binnen 24 uur.

    ZO SIMPEL IS HET!

    Bekijk Onze Animatievideo...

    Heeft u net als Nick een daklekkage of een dakreparatie offerte nodig? Bekijk hieronder onze animatievideo. En ervaar zelf hoe eenvoudig het is een dakinspectie aan te vragen.
    Video afspelen

    Gratis Dakinspectie door Dakdekker!