info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

blank

Zinken erker dak vervangen of repareren

Zoekt u een loodgieter voor zinkwerk zoals uw zinken erker dak? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Primodak produceert en monteert zink op maat, speciaal voor erkers. In zowel de nieuwbouw als de renovatie markt. Zink is een erg geschikt materiaal voor platte erker daken. Maar kan bijvoorbeeld ook gebruikt worden voor uw dakranden of dakgoten. Naast dat zink voor uw erker een duurzaam materiaal is, biedt zinkwerk nog allerlei andere voordelen. Zo is het repareren van een zinken erker in de meeste gevallen goed mogelijk. Bent u benieuwd wat de voordelen zijn, lees dan snel verder en laat ons u helpen bij het renoveren van het erker dak.

zink erker vervangen

Wat is een erker?

Een erker is een uitbreiding van een ruimte in of aan een gebouw. Die buiten de gevel uitsteekt en in open verbinding staat met de woning. Aan de buitenzijde van de erker staan kozijnen waarvan de afdekking van de borstwering van de onderdorpel een vensterbank wordt genoemd. Bij een erker met een plat dak (vaak met zink bekleed) ligt de vloer meestal op gelijke hoogte met de ruimte in de woning. Het dak is vaak bedekt met zink, maar kan ook afgedicht worden met koper of een dakbedekking.

Laat uw erker repareren door onze loodgieters / dakdekkers

Wanneer u een lekkende erker dak heeft, is het raadzaam een dakdekker in te schakelen en niet zelf te beginnen. Het repareren van een erker is namelijk gevaarlijk door de hoogte en is geen eenvoudige klus. Voor het repareren van een lekkende zinken erker is vakkennis nodig. De dakdekkers / loodgieters bij Primodak zijn professionals met jarenlange ervaring met soldeerwerk voor erkers. U ben verzekerd van een perfecte erker reparatie met een duurzaam resultaat. Wel zo fijn!

zinken dak

Kostenindicatie voor het vervangen en repareren van een erker

In onderstaand overzicht vind je de gemiddelde kosten voor een erker dak. Van het repareren tot het vervangen in koper, zink of bitumen.

Soort reparatie aan erkerGemiddelde prijs per m2
Nieuwbouw zinken erker dak met soldeerwerk€ 150 – € 300
Slopen en vervangen zinken erker dak met solderen€ 175 – € 375
Nieuwbouw koperen erker dak met soldeerwerk€ 350 – € 600
Nieuwbouw koperen erker dak met soldeerwerk€ 400 – € 675
Re-roofing bitumen erker dak€ 100 – € 250
Slopen bitumen, nieuw 2-laags bitumen + dakranden€ 225 – € 450
Erker dak repareren (daklekkage) zink/koper/bitumen€ 150 – € 350 per stuk
POCB dakbedekking op plat dak erker€ 200 – € 350
Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie met offerte. Dit is zonder verplichtingen.
blank

De voordelen van zinkwerk voor uw erker

Primodak Dakdekkers kan u uitstekend voorzien in zink voor uw dak. Zink voor uw erker dak kent veel voordelen, waaronder: 

  • Zinkwerk geeft uw erker een mooie uitstraling 
  • Zink is een bijzonder duurzaam materiaal
  • Zinken bekleding van een plat erkerdak gaat maar liefst 40 jaar mee!
  • Daarnaast is zink een recyclebaar materiaal
  • Concurrerende prijzen door slimme inkoop van zink
  • Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad en heeft een eigen zetterij aan huis
  • Een inspectie van uw erker bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Welk zinkwerk heeft uw voorkeur?

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het gebruik van zink voor uw erker dak. Primodak Dakdekkers werkt onder andere met Nova, Titaan, Qwartz en ook diverse gepatineerd zink. Natuurlijk vertellen wij u graag alles over de mogelijkheden en esthetische eigenschappen. Wij maken samen iets mooi van uw zinken erker dak!

Uw erker laten isoleren?

Dakisolatie offerte opvragen voor uw erker doet u eenvoudig bij Primodak Dakdekkers.

Hoogste kwaliteit erker daken een standaard

Wij leveren al het zinkwerk voor uw erker op maat en waar nodig wordt er gesoldeerd. Wij werken alleen met materialen van de hoogste kwaliteit en zetten altijd de zinken dakbekleding van NEDZINK in. Hierdoor is de kwaliteit gewaarborgd en kunt u jarenlang genieten van een waterdicht erker dak.

blank

Waarin is Primodak nog meer onderscheidend?

Ons dakdekkersbedrijf onderscheidt zich van veel andere bedrijven in de branche door naast daklijst delen van 1 meter, ook delen met een grootte tot 9 meter te leveren. Wij monteren deze delen met klangen op erkers, dakkapellen, uitbouwen, balkon daken, dakterrassen enzovoort. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Wij vertellen u graag meer tijdens een gratis dakinspectie.

Maatwerk voor erkers door eigen productie zinkwerk

Wist u dat Primodak zijn eigen kleine zink zetterij aan huis heeft? Wij hebben een vingerzetbank, wals en kraalijzer waarmee wij ons eigen erker daken produceren! Onze dakdekker / loodgieters repareren het dak met zink of vervangen deze volledig met ons eigen gemaakte zinkwerk materialen.

blank

Zetwerk uit een stuk voor erkers

Door een uitstekende samenwerking met zinkzetterij ZinkUnie BV kunnen wij ook snel inspelen op de grotere zinkwerk projecten. Zo kunnen wij zinken erkers binnen 1 meter (ontwikkelde maat) uit maximaal 9 meter installeren. Minder soldeerwerk en een langere levensduur! Ga voor kwaliteit en kies voor Primodak.

Geen zink maar bitumen dakbedekking erker

Geen probleem! Onze dakdekkers zijn specialisten in hoogstaand bitumen dakwerk voor platte daken waaronder erkers. Bitumen dakbedekking voor uw erker kunnen wij compleet voor u vervangen, renoveren of repareren. De dakranden van de erker werken wij af met een zinken daklijst, aluminium daktrim of Plastisol kappen. Wij helpen u graag bij het uitzoeken van het beste product voor uw plat erker dak.

blank
Neem Contact Op

Gratis Dakdekker Offerte

Tijdelijk gratis dakinspectie inbegrepen!