Daklekkage melden Dakdekker Amersfoort | Dakdekkersbedrijf Primodak

Dakdekker Amersfoort

Home » Dakdekker Amersfoort

Primodak is uw dakdekker in Amersfoort en omgeving! Primodak is een specialistisch dakdekkersbedrijf in de omgeving van Amersfoort en Utrecht. De dakdekkers van ons dakdekkersbedrijf zijn beschikbaar voor vele verschillende dakreparaties. Dit kan een spoedreparatie zijn bij daklekkage tot aan het aanbrengen van dakbedekkingen, boeiboorden, dakgoten, dakisolatie en elke andere dienst die bij een dakdekker in Amersfoort hoort. 

Bij ons dakdekkersbedrijf komt voordat het echte werk begint, een dakdekker in Amersfoort langs voor een gratis dakinspectie. Op basis van de bevindingen tijdens deze inspectie stelt onze dakdekker een deskundig advies op om eventuele mankementen op te lossen. Wanneer u er voor kiest om ons dakdekkersbedrijf in te schakelen, krijgt u 10 jaar garantie op het nieuwe dak dat onze dakdekker in Amersfoort aanbrengt! Lees hieronder meer over de diensten van Primodak.


Primodak Dakdekker Amersfoort voert in Amersfoort talloze dakreparaties uit. Van een spoedreparatie, zoals het repareren van daklekkages, tot het aanbrengen van dakbedekkingen, dakisolatie, boeiboorden, dakgoten en andere dakdekkersdiensten. Aan iedere opdracht gaat een gratis dakinspectie vooraf. Daarvoor maken wij in overleg met u een afspraak. Ook geven wij u maar liefst 10 jaar garantie op het dak dat wij aanbrengen.

Diensten dakdekker Amersfoort

Primodak heeft zich als dakdekker in Amersfoort de afgelopen tijd ontwikkeld. Onze diensten zijn meer afgestemd op de wensen en behoeftes van onze klanten. Waar we nog zijn begonnen als een klein dakdekkersbedrijf die alleen bitumen dakbedekking aanlegt, bieden wij nu een uitgebreid dienstenpakket aan. Hier valt alles onder wat u bij een dakdekkersbedrijf verwacht en misschien nog wel meer! Ondanks onze groei, krijgt u bij ons nog wel de voordelen van zaken doen van een kleinschaliger bedrijf door de korte communicatielijnen tussen klant en dakdekker.

Gebruikte materialen dakdekkersbedrijf Amersfoort

Als dakdekkersbedrijf in Amersfoort maken wij alleen maar gebruik van hoge kwaliteit materialen met een KOMO®-keurmerk. U kunt bij ons voor een scherpe prijs terecht doordat u voor de materialen alleen de inkoopprijs en de uurloon van onze dakdekker betaalt. Dit maakt een combinatie van hoge kwaliteit en lage prijs mogelijk. Naast deze twee factoren profiteert u ook nog eens van 10 jaar garantie op uw nieuwe dak dat wordt geplaatst door onze dakdekker in Amersfoort.

Vraag nu snel een offerte aan en maak een afspraak voor de dakinspectie.

Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie