Daklekkage melden Dakdekker Hilversum | Dakdekkersbedrijf Primodak

Dakdekker Hilversum

Home » Dakdekker Hilversum

Een dakdekker in Hilversum? Dat is Primodak! Wij zijn een dakdekkersbedrijf in de omgeving van Hilversum. Onze dakdekkers zijn gespecialiseerd in vele verschillende dakreparaties. Denk hierbij aan spoedreparaties bij daklekkages tot aan het aanbrengen van boeiboorden, dakgoten, dakisolatie, dakbedekkingen en elk andere dienst die bij een dakdekker in Hilversum hoort. 

Wanneer u er voor kiest om ons dakdekkersbedrijf in te huren, komt er een dakdekker in Hilversum een gratis dakinspectie uitvoeren. In overleg met u wordt hier een afspraak voor gemaakt. Dankzij de inspectie kunnen wij u een betere indicatie geven over de werkzaamheden en de kosten daarvan. U krijgt maar liefst 10 jaar garantie op het dat dat onze dakdekker in Hilversum aanbrengt. Lees hieronder meer over onze diensten!


Primodak Dakdekker Hilversum voert in Hilversum talloze dakreparaties uit. Van een spoedreparatie, zoals het repareren van daklekkages, tot het aanbrengen van dakbedekkingen, dakisolatie, boeiboorden, dakgoten en andere dakdekkersdiensten. Aan iedere opdracht gaat een gratis dakinspectie vooraf. Daarvoor maken wij in overleg met u een afspraak. Ook geven wij u maar liefst 10 jaar garantie op het dak dat wij aanbrengen.

Diensten dakdekker Hilversum

Als dakdekker in Hilversum hebben wij onze diensten ontwikkeld naar de wensen en behoeftes van onze klanten. Ons dakdekkersbedrijf is begonnen met alleen het aanleggen van bitumen dakbedekking. In meerdere jaren zijn we nu uitgegroeid naar een compleet dakdekkersbedrijf in Hilversum met een zeer uitgebreid dienstenpakket waarmee we alles rond dakbedekking aanpakken. Ondanks onze groei, bieden wij nog steeds de voordelen van een kleinschalig dakdekkersbedrijf met korte lijnen en direct contact van onze dakdekker naar onze klanten toe. 

Gebruikte materialen dakdekkersbedrijf Hilversum

Wanneer onze dakdekker in Hilversum te werk gaat, wordt er alleen maar gebruik gemaakt van materialen van hoge kwaliteit met een KOMO®-keurmerk. Doordat Primodak alleen de inkoopprijs van deze materialen rekent, met daarbij de redelijk geprijsde uurloon van onze dakdekkers, zorgen we ervoor dat we de prijs voor u laag kunnen houden. Dit terwijl u wel profiteert van hoge kwaliteit. Daarbij krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie op het nieuwe dak dat geplaatst is door de dakdekker in Hilversum van Primodak.

Vraag nu snel een offerte aan en maak een afspraak voor de dakinspectie.

Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie