Daklekkage melden Dakdekker Soest En Omgeving | Dakdekkersbedrijf Primodak

Dakdekker Soest

Home » Dakdekker Soest

Op zoek naar een dakdekker in Soest? Die vindt u bij Primodak! Wij zijn een dakdekkersbedrijf in Soest en omgeving Utrecht. Onze dakdekkers zijn echte specialisten als het aankomt op verschillende dakreparaties zoals spoedreparaties bij daklekkages tot aan het aanbrengen van dakisolatie, dakbedekking, boeiboorden en dakgoten.

Voordat een dakdekker van Primodak in Soest aan de slag gaat, komt er altijd iemand langs voor een dakinspectie. Aan de hand van deze inspectie krijgt u een deskundig advies om de mankementen van uw dak aan te pakken. Als u voor ons dakdekkersbedrijf kiest om de werkzaamheden uit te voeren krijgt u maar liefst 10 jaar garantie. Lees hieronder meer over wat een dakdekker in Soest van Primodak voor u kan betekenen. 


Primodak Dakdekker Soest voert in Soest talloze dakreparaties uit. Van een spoedreparatie, zoals het repareren van daklekkages, tot het aanbrengen van dakbedekkingen, dakisolatie, boeiboorden, dakgoten en andere dakdekkersdiensten. Aan iedere opdracht gaat een gratis dakinspectie vooraf. Daarvoor maken wij in overleg met u een afspraak. Ook geven wij u maar liefst 10 jaar garantie op het dak dat wij aanbrengen.

Diensten dakdekker Soest

Als ervaren dakdekker in Soest hebben wij ons diensten pakket ontwikkeld naar de wensen en behoeftes van onze klanten. Waar we zijn begonnen als klein dakdekkersbedrijf die alleen maar bitumen dakbedekking aanlegde zijn we uitgegroeid tot een compleet bedrijf dat veel meer doet dan alleen de bitumen dakbedekking. In ons uitgebreide dienstenpakket vindt u alles omtrent dakbedekking. Desondanks hebben wij nog altijd korte communicatielijnen met onze klanten.

Gebruikte materialen dakdekkersbedrijf Soest

Tijdens de werkzaamheden van onze dakdekker in Soest worden alleen materialen gebruikt met een hoge kwaliteit en het KOMO®-keurmerk. Ondanks deze hoge kwaliteit, bieden wij u een scherpe prijs. Primodak doet dit door de inkoopprijs van de materialen te rekenen en de redelijk geprijsde uurloon van onze dakdekker. Hierdoor krijgt u hoge kwaliteit voor een scherpe prijs. Daarbovenop krijgt u ook nog eens 10 jaar garantie op het nieuwe dak die onze dakdekker heeft geplaatst. 

Vraag nu snel een offerte aan en maak vervolgens een afspraak voor de dakinspectie.

Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie