Daklekkage meldenLichtkoepels - Primodak Utrecht

Lichtkoepels

Home

Lichtkoepels brengen u daglicht

Wilt u meer daglicht in huis? Dan is misschien een lichtkoepel voor u de oplossing. Primodak Dakdekkers monteert op platte daken lichtkoepels in alle soorten en maten.

Lichtkoepels zijn niet alleen uiterst geschikt om meer daglicht in uw huis te brengen. Ze kunnen ook een doorgang zijn naar een dakterras, als vluchtluik dienen of een ventilatiefunctie vervullen. U heeft bij Primodak Dakdekkers veel keuzemogelijkheden voor uw koepel, waaronder een heldere of matte uitvoering. Wij hebben bij het bevestigen van een lichtkoepel onder meer ervaring in het aanbrengen van een ventilatieframe en een frame voorzien van spindels, zodat u de koepel als dakluik kunt gebruiken.

Wij staan graag voor u klaar met een persoonlijk advies op maat.

Offerte lichtkoepels

Klantbeoordelingen

Met gepaste trots presenteren wij u onze klantbeoordelingen. Onze beoordelingen bestaan uit een persoonlijke ervaring van de klant, zodat u een goed beeld heeft van de kwaliteit en vakmanschap van ons dakdekkersbedrijf.

Referenties

Na ieder afgerond project plaatsen wij op de website van Primodak Dakdekkers foto’s van het door ons herstelde of vernieuwde dak. Wij zijn blij met onze referenties! U hopenlijk ook!

 

Uw interesse is gewekt? Dat is fijn! Hier kunnen wij u bij helpen

De diensten die Primodak Dakdekkers aanbiedt zijn in de loop van de tijd specifiek ontwikkeld naar de wensen van onze klanten en de markt. Waar wij klein zijn begonnen met alleen het aanleggen van bitumineuze dakbedekkingen zijn we inmiddels uitgegroeid tot een dakdekkersbedrijf met een uitgebreid dienstenpakket.
Tegelijkertijd bieden wij de voordelen van een kleinschalig bedrijf met korte lijnen naar de klant.

 
Dakreparatie € 75,- / vanaf

Snel & betrouwbaar
A-merk producten
Geen voorrijkosten
Daklekkage melden
Dakinspectie € 0,- / gratis

Gratis dakinspectie
Dakexpert op locatie
Offerte op maat
Inspectie aanvragen
Nieuw dak (per m2) € 45,- / vanaf

Gratis inspectie & offerte
Geen verplichtingen
Montage door dakexperts
Offerte aanvragen
Dakgoten (per m1) € 55,- / vanaf

A-merk producten
Maatwerk met perfecte pasvorm
Hoge kwaliteit soldeerwerk
Meer informatie
Wij bieden een groot pakket aan diensten, die allemaal zijn ontwikkeld naar en aansluiten op de wensen van onze klanten en de markt. Vraag vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan bij Primodak Dakdekkers.