info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

Spoed dakreparatie? | Regio Utrecht | Platte daken

Spoed dakreparatie bij daklekkage

Heeft u daklekkage? Heel vervelend! Een daklekkage kan voor veel schade zorgen. Niet alleen aan het dak zelf, maar ook aan uw woning, schuur of garage. Een daklekkage moet zo snel mogelijk worden opgelost. Onze dakdekker komt graag bij u langs, neemt u contact op om een afspraak te maken.

  • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Met spoed een daklekkage verhelpen in de regio Utrecht

Primodak dakdekkers verhelpt daklekkages in de regio Utrecht. Wilt u weten of wij ook in uw woonplaats werkzaam zijn? Kijk dan snel in het overzicht waar Primodak dakdekkers werkzaam is.

Spoedreparatie plat dak nodig?

Dakreparatie offerte opvragen doet u eenvoudig bij Primodak Dakdekkers. Meld uw spoedreparatie direct aan!

Waarom moet een daklekkage snel worden opgelost?

Wanneer u te lang wacht met het oplossen van een daklekkage, kan uw woning, schuur of garage ernstige schade oplopen. Die schade beperkt zich niet tot het dak zelf. Bij waterschade moet u ook denken aan uw muren, meubelen en uw vloer. Hoe sneller u daklekkage laat oplossen, hoe beter u de schade binnen de perken houdt. Vraag meteen een spoedreparatie aan uw dak aan. 

Spoed dakreparatie aan plat dak

Primodak dakdekkers is gespecialiseerd in platte daken. Wij hebben meer dan 15 jaar ervaring en hebben al meer dan 1200 klanten tevreden achtergelaten. Benieuwd naar hun reacties? Bekijk dan onze reviews!

Andere dakwerkzaamheden die spoed hebben

Natuurlijk gaat veiligheid voor alles. Wanneer uw dak niet lekt, maar er wel een gevaarlijke situatie is ontstaan, dan moet deze natuurlijk ook zo snel mogelijk verholpen worden. We zien dit vaak bij stormschade aan daken. Loshangende dakgoten of afgebroken regenpijpen, ze kunnen ernstige schade berokkenen aan voorbijgangers of wanneer u bijvoorbeeld de deur uitstapt. Wij adviseren daarom om ook dat soort dakproblemen met spoed te laten verhelpen.

Meer diensten van Primodak dakdekkers

Naast spoedreparatie aan daken, is Primodak er ook voor minder grote spoed. Zo kunt u onze dakdekkers inhuren voor: