info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

AD.NL Telefoon dakdekkers roodgloeiend, maar ze gaan het dak niet op

Rudy Evers 18 januari 2018 0 Comments

Kort interview met dakdekker Rudy Evers “Primodak” op de website van het AD.nl en in de krant. Omtrent stormschades en drukte bij dakdekkers in Nederland.

Item: Algemeen Dagblad van 18 januari 2018:

Dakdekkers worden overspoeld met telefoontjes van mensen die dakpannen of hele daken zagen wegvliegen door de storm. De reparateurs kunnen echter zelf het dak niet op. ,,Dat is levensgevaarlijk. Morgen gaan we weer aan de slag.”

De telefoons staan roodgloeiend bij bedrijven die dakreparaties verrichten. ,,Zodra ik ophang, gaat ie weer. Ik heb al meer meldingen in een ochtend dan normaal in een hele maand”, zegt Rudy Evers, eigenaar van Dakdekker.nl.

Het gros van de meldingen betreft afgewaaide of scheef liggende dakpannen. Maar er zitten ook grotere problemen bij: een dak dat van de dakkapel is gewaaid, een dak dat aan de dakgoot bungelt en een compleet weggewaaid dak.

De bedrijven noemen de situatie ‘extreem’. Een storm maken ze wel vaker mee, een reeks meldingen voor weggewaaide pannen ook. Maar zoveel problemen, met compleet verdwenen daken is andere koek. Evers: ,,Het is echt gekkenhuis.”

Dat is levensgevaarlijk! ,,Het is echt gekkenhuis.”

Rudy Evers, dakdekker bij Primodak Dakdekkers
  • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

BRON: Algemeen dagblad – Ellen van Gaalen 18-01-18, 14:02 – Lees artikel