info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

dakbedekking vervangen

Dakbedekking platte daken

Rudy Evers 9 februari 2021 0 Comments

Dakbedekking platte daken? Regel het goed en u kunt jaren vooruit!

Dakbedekking platte daken? Regel het goed en u kunt jaren vooruit!

Wanneer u uw platte dak goed onderhoudt, gaat deze zeker 20 jaar mee. Naast onderhoud van dakbedekking op platte daken is het ook zeer belangrijk om dakgoten en afwatering goed te onderhouden. Doet u dit niet, dan kan dat ten koste gaan van de kwaliteit van uw dakbedekking.

Gratis dakinspectie voor uw dak of dakgoot?

Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Hoe weet u wanneer het platte dak vervangen dient te worden?

Platte daken staan er jammer genoeg om bekend dat ze minder lang meegaan dan andere type daken. Dit komt vooral doordat het regenwater op een plat dak minder goed weg kan vloeien dan bij een schuin dak. Dit kan vervelende lekkages tot gevolg hebben. De schade aan het platte dak kan vaak verholpen worden door reparaties, maar in sommige gevallen dient de dakbedekking volledig vervangen te worden.

Diensten van Primodak Dakdekkers

Wij zijn specialist op het gebied van dakbedekking voor platte daken. U kunt bij ons terecht voor:

Tip: gratis dakinspectie

Wij raden u aan om uw platte dak eens in het jaar te inspecteren. Dit kunt u zelf doen, maar wij kunnen u daar ook bij helpen. Tijdens de inspectie vertellen wij u of er reparaties nodig zijn en kunnen wij u een indruk geven van de staat van uw dakbedekking. Door tijdig in te grijpen bij kleinere beschadigingen, kunnen grotere dakproblemen in de toekomst voorkomen worden. Op deze manier weet u zeker dat uw platte dak zo lang mogelijk meegaat.

Wilt u een gratis dakinspectie aanvragen? Regel het meteen!