Primodak | Dakdekker.nl

5/5

Dakonderhoud & dakbeheer

Dakonderhoud & dakbeheer

Dakonderhoud & dakbeheer

De dakexperts bij Primodak Dakdekkers Utrecht bieden u continu inzicht in en grip op de conditie van uw platte daken. Met resultaatgericht en planmatig dakonderhoud, voorkomt u eventuele daklekkages en zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk worden opgespoord en verholpen. U verlengt daarmee de levensduur van uw dakbedekking. Ook krijgt u vroegtijdig inzicht in benodigde investeringen op korte en lange termijn.

  • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Waarom dakonderhoud bij Primodak?

Onze onderhoud-formule bestaat niet alleen uit een dakinspectie of het reinigen van uw dak of goten, maar ook uit het preventief herstellen van zwakke delen of kleine gebreken. Daarnaast bent u verzekerd van een deskundige en overzichtelijke offerte die alle uit te voeren en geplande werkzaamheden op uw dak inzichtelijk maakt. De kosten voor het dakonderhoud zijn bij Primodak altijd vooraf bekend.

Uw dak goed laten isoleren?

Dakisolatie offerte opvragen doet u eenvoudig bij Primodak Dakdekkers.

Kosten onderhoud dak

Elke soort dakbedekking heeft zijn eigen kenmerken en maximale levensduur. Maar totdat die maximale duur bereikt is, kunnen onze dakdekkers gericht dak onderhoud uitvoeren. Hiermee verlengt u de levensduur van het dak. Primodak voert op verzoek een dak inspectie uit om de conditie van uw dak te bepalen. Zodat u er tijdig bij bent als er een kleine reparatie noodzakelijk is.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een paar dakrand stroken vervangen moeten worden. Gemiddeld zijn de kosten voor dit dak onderhoud tussen de €300,- tot €500,- om uit te laten voeren. Een zwak deel repareren in het platte dak met dakbedekking moet worden geschat de €350,- aan kosten. Dit type dak onderhoud zijn bedoelt om te zorgen dat de dakbedekking (en dus ook het dak) wat langer mee gaat.

Daklekkage? Wacht niet te lang!

Heeft u geheel onverwacht een daklekkage in de provincie Utrecht? Dan is Primodak Dakdekkers voor u de oplossing! Wij zijn dé daklekkage specialist uit Maarssen en kunnen vrijwel alle dakproblemen opsporen en verhelpen.

Meld uw daklekkage daarom ook tijdig; groot en klein. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u de kosten zo laag mogelijk.
Gratis afspraak met dakspecialist

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan bij Primodak Dakdekkers voor bijv. een nieuw dak. Na het verzenden van het aanvraagformulier nemen wij binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak.

De dakspecialist van Primodak Dakdekkers komt vervolgens kosteloos bij u langs voor een dakinspectie en voor het opsporen van eventuele daklekkage.

pir dakisolatie

Waarom dakonderhoud bij Primodak?

  • Primodak geeft u vroegtijdig inzicht in benodigde investeringen op korte en lange termijn.
  • Primodak – uitgebreid pakket aan dakdekkers diensten waaronder dakgoten, dakbedekking en het onderhoud
  • Producten – gebruik van duurzame producten voorzien van KOMO® keurmerk
  • Dakbeheer – door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.
  • Concurrerende prijzen door onze dak producten slim in te kopen. Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad.
  • Dakonderhoud & dakbeheer​ – Met resultaatgericht en planmatig dakonderhoud, voorkomt u daklekkages.

Vrijblijvend dakadvies voor platte dakconstructies en dakgoten

Onze Primodak Dakdekkers geven advies dat past bij uw situatie. Door onze kennis en ervaring denken wij graag met u mee. Neemt u daarom gerust contact op bij vragen. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen voor dakisolatie aan platte dakconstructies. De dakdekker komt dan vrijblijvend en gratis bij u langs voor een dakinspectie. Zo kunt u de beste keuze maken voor de isolatie van uw dak en zult u hier jarenlang plezier van hebben!

// DIRECT CONTACT MET DAKDEKKER.NL

Dakdekker nodig
in Utrecht of omgeving?


Geen extra kosten voor u achteraf

Gratis inspectie en offerte op maat

Uitstekende prijs/ kwaliteit verhouding

Uitstekende Garantie!

Dakdekker nodig? Bel nu!

Rudy Evers – Primodak

UITSTEKEND
55 recensies op
Klaske de Vries
Klaske de Vries
2022-12-24
Nadat vorig jaar lekkage op de zolder keurig gerepareerd was door Primodak, wisten we ze nu weer snel te vinden voor ons platte dakje van de berging. Wortelwerend bitumen erop zodat we straks weer nieuwe sedum kunnen leggen. Rudy en collega , wederom bedankt voor de goede en snelle service!
Monique Stoel
Monique Stoel
2022-12-13
Ik beveel dit bedrijf van harte aan!
Ianthe Eijpe
Ianthe Eijpe
2022-10-31
Goede communicatie Kennis van zaken Netjes werken Vriendelijk Kwaliteit
Jacqueline Visser
Jacqueline Visser
2022-10-20
Duidelijke offerte en mondelinge uitleg vooraf. Staan je netjes te woord, snelle reactie op vragen. Foto's van alle werkzaamheden toegestuurd gekregen. Heel tevreden met het nieuwe dak! Groetjes Jacqueline Visser
Arne Smits
Arne Smits
2022-10-12
Duidelijke communicatie, was op tijd en heeft de reparatie snel gedaan
Sjors van der Maat
Sjors van der Maat
2022-09-30
Vanwege een lekkage in contact gekomen met Primodak. Na aanmelding op de website direct al contact met Rudy gehad en dezelfde dag een offerte. De communicatie over de planning was prima. Houdt zich goed aan afspraken en doet wat hij zegt en beloofd. De renovatie van het dak is zeer professioneel afgeleverd. Strak dak, zeer netjes afgewerkt met en strakke zinken regenpijp. Bovendien zijn Rudy en Michael naast professionele vaklui gezellige mannen en werken zeer netjes. Laat de regen nu maar komen :-)
Heiko
Heiko
2022-09-29
Hele goede ervaring met deze dakdekker. Professioneel in de communicatie en vakwerk geleverd. Deskundig advies en toelichting. Misschien niet de goedkoopste maar op je dakafwerking besparen krijg je op termijn spijt!
Mel
Mel
2022-09-25
Netjes op tijd, goede kwaliteit/prijs verhouding. Professioneel advies super service
PRIMODAK
5.0
Gebaseerd op 48 beoordelingen
powered by Google
Benthe Oudega
Benthe Oudega
08:04 30 Jul 22
Super snelle en goede service. Rudy en collega hebben eerder dakbedekking voor me vervangen. Nu er onderhoud nodig was aan de erker hem direct weer gebeld en binnen een week was het gefixt. Goede uitleg over wat er nodig is/ gedaan is. Duidelijke communicatie over planning en houdt zich aan gemaakte afspraken. Uitgevoerd werk ziet er erg goed uit. Vakman!
Luuk Moonen
Luuk Moonen
15:47 27 Jun 22
Wij hebben de Dakbedekking van onze schuur laten vervangen door Primodak. Wij zouden iedereen aanraden om Rudy in te schakelen. Een echte vakman die je ook nog eens enorm goed en vriendelijk te woord staat. Aangezien we het timmerwerk zelf hebben gedaan hebben hebben we veel overlegd hoe we dingen op zouden leveren. Rudy boodt ons super handige tips en was oprecht geïnteresseerd in de beste oplossing realiseren. Gedurende de realisatie werd alles netjes met foto's vastgelegd en ook nog eens mooie dronefotos gemaakt. Mijn oprechte complimenten voor het mooie bedrijf wat Rudy heeft opgezet en hoe hij met vol enthousiasme zijn werk doet!
Eric Verlaan
Eric Verlaan
08:03 19 May 22
Wij hebben in mei 2022 ons dak van de schuur laten vervangen door Primodak. Het zijn hectische tijden voor dakdekkers, maar Rudy hecht veel waarde aan duidelijkheid en open communicatie. De dag van renovatie hebben wij als zeer plezierig en professioneel ervaren. Na afloop ook nog even netjes een paar foto's ontvangen van het eindresultaat. Primodak is een echte aanrader.
mariannedashwood
mariannedashwood
12:52 02 Apr 22
In april 2022 hebben wij samen met onze buren het dak laten vervangen van onze berging. Wij zijn buitengewoon tevreden over het afgeleverde werk. Onze ervaring is dat Primodak zich onderscheidt van andere dakdekkersbedrijven door een enorm snelle, prettige en transparante communicatie gedurende het hele proces (van offerte tot aftersales). Van harte aanbevolen dus!
Gert Jan Spinhoven
Gert Jan Spinhoven
18:24 22 Feb 22
Het bestaat nog! Echt vakmanschap gecombineerd met meer dan uitstekende service. Wat een genot om met Rudy van Primodak zaken te mogen doen. Uiterst professioneel, snel, informatief, meedenkend, inventief en enorm service gericht zijn zomaar wat woorden die allemaal op hem van toepassing zijn en dan doe ik hem nog tekort. Zelden heb ik een betere service ervaren. Stormschade is echt een makkie op deze manier. Top!
Michel Swartjes
Michel Swartjes
09:15 03 Jan 22
Het zijn echte vakmensen die weten waar ze over praten en hebben mijn problemen aan mijn dak snel verholpen!
Talisa Ong
Talisa Ong
14:47 27 Oct 21
Vanaf het eerste moment goed contact gehad met Rudy. Hij reageert snel en was gelukkig ook snel beschikbaar. Erg fijn dat de dakinspectie in eerste instantie gratis is (in omgeving Utrecht) en Rudy geeft een eerlijk advies over wat er aan de daken gedaan moet worden. Vanwege budget konden we niet alles in 1x laten doen, maar zodra het budget er is zullen we Rudy terugvragen. Het renoveren van het dak was zeer snel gebeurd en we werden goed op de hoogte gehouden van wat de heren precies hebben gedaan. Enige feedback die ik heb is om de afspraak die je maakt per mail nog te bevestigen. Misschien dat dit normaal gesproken wel gebeurt, maar onze afspraak was een dag na het telefoontje dus ik kan me voorstellen dat het daarom niet meer per mail werd bevestigd.Verder dus zeer tevreden, bedankt!
Bekijk alle beoordelingen
js_loader
10

Vakmensen aan het werk

Snel en efficiënt lichtkoepel geplaatst Duidelijke communicatie Ik ben echt blij met het resultaat
- Utrecht
237 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.5/10