info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

Dakonderhoud & dakbeheer

Dakonderhoud & dakbeheer

De dakexperts bij Primodak Dakdekkers Utrecht bieden u continu inzicht in en grip op de conditie van uw platte daken. Met resultaatgericht en planmatig dakonderhoud, voorkomt u eventuele daklekkages en zorgt ervoor dat deze zo snel mogelijk worden opgespoord en verholpen. U verlengt daarmee de levensduur van uw dakbedekking. Ook krijgt u vroegtijdig inzicht in benodigde investeringen op korte en lange termijn.

  • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Waarom dakonderhoud bij Primodak?

Onze onderhoud-formule bestaat niet alleen uit een dakinspectie of het reinigen van uw dak of goten, maar ook uit het preventief herstellen van zwakke delen of kleine gebreken. Daarnaast bent u verzekerd van een deskundige en overzichtelijke offerte die alle uit te voeren en geplande werkzaamheden op uw dak inzichtelijk maakt. De kosten voor het dakonderhoud zijn bij Primodak altijd vooraf bekend.

Uw dak goed laten isoleren?

Dakisolatie offerte opvragen doet u eenvoudig bij Primodak Dakdekkers.

Kosten onderhoud dak

Elke soort dakbedekking heeft zijn eigen kenmerken en maximale levensduur. Maar totdat die maximale duur bereikt is, kunnen onze dakdekkers gericht dak onderhoud uitvoeren. Hiermee verlengt u de levensduur van het dak. Primodak voert op verzoek een dak inspectie uit om de conditie van uw dak te bepalen. Zodat u er tijdig bij bent als er een kleine reparatie noodzakelijk is.

Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een paar dakrand stroken vervangen moeten worden. Gemiddeld zijn de kosten voor dit dak onderhoud tussen de €300,- tot €500,- om uit te laten voeren. Een zwak deel repareren in het platte dak met dakbedekking moet worden geschat de €350,- aan kosten. Dit type dak onderhoud zijn bedoelt om te zorgen dat de dakbedekking (en dus ook het dak) wat langer mee gaat.

Daklekkage? Wacht niet te lang!

Heeft u geheel onverwacht een daklekkage in de provincie Utrecht? Dan is Primodak Dakdekkers voor u de oplossing! Wij zijn dé daklekkage specialist uit Maarssen en kunnen vrijwel alle dakproblemen opsporen en verhelpen.

Meld uw daklekkage daarom ook tijdig; groot en klein. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u de kosten zo laag mogelijk.
Gratis afspraak met dakspecialist

Vraag vandaag nog een gratis offerte op maat aan bij Primodak Dakdekkers voor bijv. een nieuw dak. Na het verzenden van het aanvraagformulier nemen wij binnen één werkdag contact met u op voor het maken van een afspraak.

De dakspecialist van Primodak Dakdekkers komt vervolgens kosteloos bij u langs voor een dakinspectie en voor het opsporen van eventuele daklekkage.

pir dakisolatie

Waarom dakonderhoud bij Primodak?

  • Primodak geeft u vroegtijdig inzicht in benodigde investeringen op korte en lange termijn.
  • Primodak – uitgebreid pakket aan dakdekkers diensten waaronder dakgoten, dakbedekking en het onderhoud
  • Producten – gebruik van duurzame producten voorzien van KOMO® keurmerk
  • Dakbeheer – door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.
  • Concurrerende prijzen door onze dak producten slim in te kopen. Primodak levert vrijwel alles uit eigen voorraad.
  • Dakonderhoud & dakbeheer​ – Met resultaatgericht en planmatig dakonderhoud, voorkomt u daklekkages.

Vrijblijvend dakadvies voor platte dakconstructies en dakgoten

Onze Primodak Dakdekkers geven advies dat past bij uw situatie. Door onze kennis en ervaring denken wij graag met u mee. Neemt u daarom gerust contact op bij vragen. Natuurlijk kunt u ook een offerte aanvragen voor dakisolatie aan platte dakconstructies. De dakdekker komt dan vrijblijvend en gratis bij u langs voor een dakinspectie. Zo kunt u de beste keuze maken voor de isolatie van uw dak en zult u hier jarenlang plezier van hebben!