info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

blank

Zinken dakgoot laten repareren

Heeft u een lekkende dakgoot of wilt u een kapotte dakgoot laten repareren? Dan ben je bij Primodak aan het juiste adres. Wij repareren bakgoten, mastgoten en beugelgoten van koper of zink. Is dit door ouderdom niet meer te herstellen dan vervangen wij in overleg de complete dakgoot. Hieronder vind u meer informatie wat het repareren van een dakgoot kost.

blank

Laat uw dakgoot repareren door onze dakdekkers

Wanneer u een kapotte dakgoot heeft, is het raadzaam een dakdekker in te schakelen en niet zelf te beginnen. Het repareren van een dakgoot is namelijk gevaarlijk door de hoogte en is geen eenvoudige klus. Voor het repareren van een lekkende zinken dakgoot is vakkennis nodig. De dakdekkers / loodgieters bij Primodak zijn professionals met jarenlange ervaring. U ben verzekerd van een perfecte dakgoot reparatie met een duurzaam resultaat.

Kosten voor een dakgoot reparatie

Primodak houdt van een open communicatie met zijn klanten. We lichten daarom graag toe welke dakgoot reparatiekosten je kunt verwachten. Kies je voor de dakgoot reparatiediensten die wij aanbieden, dan krijgt je altijd vooraf een dakgoot offerte zonder verplichtingen! Wel zo handig.

Je kan vervolgens bepalen of je de reparatie aan de dakgoot wil uitbesteden aan onze dakdekkers. Omdat iedere dakgoot anders is waarbij de bereikbaarheid sterk varieert. Is een standaard dakgoot reparatie prijs niet te op te geven. De gemiddelde kosten ‘op basis van jarenlange ervaring’ aan een nieuwe dakgoot liggen tussen de € 95,- en € 200,- per meter. Dit is inclusief btw, het materiaal en arbeid van onze dakdekkers.

Een dakgoot reparatie uitgevoerd op het bestaande materiaal is in sommige gevallen mogelijk. Denk hierbij aan een gescheurde soldeernaad of losgetrokken afvoerput. De gemiddelde kosten voor een dakdekker op locatie is € 200,00 voor een plaatselijk dakgoot reparatie. Dit is inclusief btw, het materiaal en arbeid van onze dakdekkers. Elke extra reparatie in de dakgoot wordt drastisch verlaagd. Onze dakdekkers zijn immers al op locatie.

Kostenindicatie voor het vervangen van een zinken dakgoot:

In onderstaand overzicht vind je de gemiddelde kosten voor een zinken dakgoot.

Soort dakgootGemiddelde prijs per meter
Zinken dakgoot met gegalvaniseerde beugels€ 95 – € 200
Zinken dakgoot gelegd in houten bak (bakgoot)€ 125 – € 200
Koperen dakgoten op maat gemaakt€ 150 – € 350
Dakgoot uitgevoerd in kunststof– Vervangen wij niet
Neem contact met ons op voor een gratis dakinspectie met offerte. Dit is zonder verplichtingen.
dakgoot lekt - dakgoot repareren

Lekkende dakgoot door gescheurde naad?

Heeft u een dakgoot lekkage en wilt u dat er zo snel mogelijk een dakdekker langskomt? Meld uw daklekkage dan aan.

Materialen bij het repareren van dakgoten

Deze dakgoten onderdelen repareren wij: 

  • kopschotten
  • expansiestukken
  • steekpijpjes
  • loodaansluitingen
  • indien nodig standleidingen, regenpijpen of complete hemelwaterafvoer

Primodak beschikt over een eigen zetterij

Dakdekkersbedrijf Primodak heeft een eigen kleine zetterij in huis. Wij hebben o.a. een vingerzetbank, wals en kraalijzer waarmee wij ons eigen dakgoten produceren. Zo kunnen wij u snel bij maatwerk van dienst zijn en zo u dakgoot repareren! Door een dagelijkse samenwerking met zinkzetterij ZinkUnie BV kunnen wij ook de grotere dakgoot projecten aan.

blank

Bespaar op reparatiekosten – dakgoot reparatie Utrecht en omgeving

Kies voor Primodak regio Utrecht, kies voor een dakdekker in de regio. Primodak is de dakdekker en loodgieter voor het herstellen van je dakgoot problemen. Door voor dakdekkersbedrijf Primodak te kiezen bespaar je al gauw € 65,00 op de voorrijkosten. Deze worden namelijk niet gerekend binnen ons werkgebied.

De voordelen van Primodak voor het repareren van dakgoten

  • Door een uitstekende samenwerking met ZinkUnie BV, kunnen wij snel inspelen op de grote dakgoot projecten
  • Wij bieden concurrerende prijzen van dakgoten door slim onze koper en zinkwerk in te kopen in gunstige tijden
  • Dakdekkersbedrijf Primodak heeft zijn eigen kleine zink zetterij, zo hebben wij snel het juiste stukje dakgoot geproduceerd voor je dakgoot reparatie
  • Wij leveren en verwerken dakgootstukken tot een lengte van maximaal 8 meter
zinken dakgoot repareren

Vraag bij Primodak om een vrijblijvende dakgoot offerte en advies 

Dakdekkersbedrijf Primodak komt graag uw dakgoten inspecteren in regio Utrecht en omgeving. Deze gratis dakinspectie is inclusief advies en een vrijblijvende offerte.

blank
Neem Contact Op

Gratis Dakdekker Offerte

Tijdelijk gratis dakinspectie inbegrepen!