info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

dakdekker maakt dak Utrecht

Daklekkage Utrecht of een dakreparatie Utrecht nodig?

Woont u in Utrecht en heeft u een daklekkage? Dan is Primodak Dakdekkers beschikbaar om uw lekkage snel aan te pakken. Zo kunt u schade aan uw dak beperken maar hopelijk voorkomen. Ook als de daklekkage lastig op te sporen is, weten onze dakdekkers uit Utrecht wat we moeten doen.

Ons dakdekkersbedrijf heeft veel kennis in huis en maken gebruik van de juiste dakmaterialen en apparatuur. Wij hebben in de afgelopen jaren al veel ‘daklekkage Utrecht’ oplossingen met succes afgerond. En zijn onze dakdekkers inmiddels bekend in uw wijk met de meeste type woningen.

In Utrecht herstellen wij o.a. lekkages aan; dakgoten, POCB dakbedekking, bitumen dakbedekking, witte dakbedekking, HWA, dakranden zoals zinkwerk, lichtkoepels of bekijk alle dakdekker diensten.

daklekkage dakbedekking

Lekkage opsporen in Utrecht met een vochtmeting

Het dakleer of dakbedekking op het dak is één van de meest lekkage gevoelige onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Na verloop van tijd kan er zelfs houten ontstaan en de constructie aantasten, zoals uw boeiboord, dakrand of dakbeschot. Dit wilt u uiteraard voorkomen!

Omdat onze dakdekkers al eerder ‘daklekkage Utrecht‘ hebben opgelost, weten wij precies met welke dakmaterialen uw dak of dakgoot is opgebouwd. Met onze uitgebreide kennis van daken sporen wij daarom eenvoudig de lekkage in bijvoorbeeld uw platte dak op. In sommige gevallen met behulp van een vochtmeting om het waterverloop te achterhalen. Op aanvraag gebruiken wij ook een endoscoop inspectiecamera voor de lastig bereikbare plekken. Zodoende kunnen de dakdekkers het probleem goed in kaart brengen.

dak inspecteren met drone

4K Drone inspectie door dakdekkers Utrecht

Het opsporen van daklekkages in Utrecht is soms lastig bij hoge gebouwen of moeilijke hoeken. Daarom gebruiken wij vrijwel altijd tijdens onze dakinspecties een professionele 4K drone met een gewicht van 249 gram. Primodak heeft jarenlange ervaring met drone inspecties en kunnen daarom veilig dicht bij uw woning in Utrecht vliegen.

Tijdens het drone vliegen kunnen wij u als klant mee laten kijken, en u zo inzicht geven over staat waarin uw dak verkeerd. Wij maken enkel beeldmateriaal van het dak en niet van de omgeving. Onze dakdekker op locatie vliegt alleen op uw grondgebied, zo houden wij rekening met de privacy van de directe buren.

Daklekkage voorkomen

Daklekkage Utrecht? Meld uw daklekkage dit tijdig bij Primodak! Of het nu gaat om een kleine of grote lekkage. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade aan uw dak en houdt u de herstelkosten zo laag mogelijk.

Een dakinspectie Utrecht door de dakdekkers bij Primodak Utrecht kost u € 0,- en is zonder verplichtingen. Door uw dak preventief te laten inspecteren (i.c.m. dakonderhoud) voorkomt u daklekkage. U laat onze dakdekker de kwetsbare dakonderdelen repareren voordat deze gaan door lekken. Wel zo fijn!

Wanneer is een dakreparatie Utrecht noodzakelijk?

Woont u in Utrecht, Maarssen, Vleuten of bijvoorbeeld De Meern en signaleert u één van de volgende problemen in de ruimte onder het dak, dan is het tijd om in actie te komen:

  • daklekkage in de vorm van lekkend water
  • een vochtige of klamme ruimte onder het dak
  • geelachtige verkleuringen op plafond of wand

Ondervindt u eerder genoemde problemen in Utrecht? Neem dan contact op met Primodak Dakdekkers om de daklekkage op te sporen en te repareren!

Daklekkage in Utrecht repareren

Het repareren van een daklekkage in Utrecht gebeurt uitsluitend met A-kwaliteit dakmaterialen. Primodak gebruikt de nieuwste dakwerk technieken voor een solide dakreparatie. Daklekkages aan dakgoten, platte daken of aan zinken erkers? Geen probleem wij staan voor u klaar! Uw dakdekker in de regio is werkzaam in Utrecht en omgeving.

blank

Dakdekker Utrecht, expert in platte daken

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Utrecht? Primodak | Dakdekker.nl verzorgt een gratis dakinspectie in Utrecht, zodat we precies kunnen vaststellen wat het probleem is. Onze dakdekkers zijn o.a. gespecialiseerd in platte daken. Wij realiseren zowel dakwerken in de nieuwbouw als dakrenovaties.

Meer informatie over dakdekker Utrecht.

Waarom Primodak Dakdekkers?

Met resultaatgericht en planmatig dakonderhoud voorkomt u lekkages en problemen met uw dak.

blank
Neem Contact Op

Gratis Dakdekker Offerte

Tijdelijk gratis dakinspectie inbegrepen!