info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

Voorbereidingen voor als de dakdekker komt

Welke voorbereidingen als dakdekker komt?

Wanneer u een afspraak heeft gemaakt met Primodak voor een gratis dakinspectie. Is het verstandig om enkele voorbereidingen te treffen voordat de dakdekker op locatie is. Gebruik onze tips hieronder.

blank

Welke voorbereidingen voor als de dakdekker komt?

Wanneer u Primodak uitnodigt om naar uw dak of goot te inspecteren is het handig om alvast een aantal zaken voor te bereiden. Verdiep u in het type dak dat u heeft, de materialen en vaktermen. En schrijf eventuele vragen op die u onze dakdekker wilt stellen. Dit bespaart ons beiden tijd, en daarmee ook de kosten van onze dakdekkers die kosteloos komen inspecteren.

Gesprek met de dakdekker voorbereiden

Wij adviseren altijd het gesprek dat u met onze dakdekker gaat voeren voor te bereiden. Verdiep u met name in het gespreksonderwerp. Heeft u bijvoorbeeld een lekkende dakgoot? Lees dan van tevoren alvast welke materialen er zijn en bepaal of u wilt repareren of vervangen. Wilt u een nieuwe dakbedekking laten plaatsen? Bekijk dan welke dakbedekkingen er zijn, kiest u voor traditionele bitumen, witte dakbedekking of wellicht de moderne POCB dakbedekking.

Bekijk hier alle dakdekker diensten die wij aanbieden in Utrecht en omgeving.

Tijdens het gesprek met de dakdekker hoort u vanzelf wat wel en niet tot de mogelijkheden horen. Maar doordat u zich al heeft ingelezen weet u precies welke dakwerk u aanspreekt en wat u mooi vindt. Deelt u het plat dak met uw buren? Vraag dan bij uw buren na of zij mee doen in de dakrenovatie. Hierdoor bespaart u beiden kosten en kan het dak mooier bekleed worden door de dakdekker.

Voorbereidingen tijdens het dakwerk

Wanneer u met Primodak een overeenstemming tot stand bent gekomen over de uit te voeren dak opdracht, is het raadzaam om te vragen wat u voor aanvang van het dakwerk kan doen. Dit voorbereidend werk maakt het makkelijker voor onze dakdekkers. U kunt bijvoorbeeld denken aan het vrij maken van de doorgang naar het dak, het weghalen van tuin meubels en plantenbakken, vrij maken van het dakterras of het bladvrij maken van de dakgoten bij een reparatie.

Voor vragen kunt u ons bereiken op 0346 – 21 69 81. Primodak informeert u graag over de mogelijkheden om samen tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Primodak (dakdekker in de regio) heeft veel ervaring opgedaan met woningen gelijk aan uw huis. Door deze praktijkervaring heeft u altijd een zeer ervaren dakdekker bij u op het dak. En betaald u bij ons altijd achteraf na goedkeuring dakwerk!

blank
Neem Contact Op

Gratis Dakdekker Offerte

Tijdelijk gratis dakinspectie inbegrepen!