info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

PRIMODAK ZEGT: Wij raden u af zelf het dak te repareren!

Rudy Evers 10 december 2019 0 Comments

De meeste daken in Nederland zijn aangelegd met een platdakconstructie. Deze platte daken veelal gedekt met bitumineuze dakbedekking zijn lekkage gevoeliger dan een hellend dakpannen dak. Ondanks dat een plat dak makkelijk te belopen is raden wij mensen sterk af zelf het dak te betreden en te repareren.

Valgevaar bij dakwerkzaamheden

Jaarlijks gebeuren er veel ongelukken bij het thuis klussen op hoogte, helaas in sommige gevallen zelfs met dodelijke afloop. Primodak is een ervaren partij bij het werken op hoogte en komt gratis bij u langs “zonder verplichtingen” voor advies en een dakinspectie. Onze dakdekkers zijn daarnaast uitgerust met de benodigde veiligheidsvoorzieningen en de vakkennis en vaardigheden om uw dak adequaat te dichten.

  • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Producten

Elk waterdicht plat dak heeft zo zijn eigen opbouw aan daklagen en toebehoren. Daarnaast heeft iedere laag dakbededekking vanaf het dakbeschot een andere eigenschap en functie. Ook dient u rekening te houden met het feit dat niet alle dakbedekkingen gecombineerd kunnen worden met elkaar. Het juiste product zoeken voor “het zelf herstellen van uw dak” is al vrij lastig.

Rudy Evers, dakdekker bij Primodak

Werken op hoogte is valgevaar! Ga daarom niet zelf het dak op klimmen.

Gereedschap

Als u in het bezit bent van het juiste reparatieproduct dan bent u er nog lang niet. U heeft de vakkennis en ervaring nodig van een dakdekker om met het juiste gereedschap uw dak te dichten. Het branden van een stuk bitumen dakleer of het solderen van een zinken dakgoot is moeilijker dan het lijkt.

Laat Primodak uw dak repareren

Meld uw daklekkage vandaag nog bij Primodak Dakdekkers. En wij sturen zo snel mogelijk een dakspecialist voor een gratis dakinspectie of dakonderhoudnaar u toe!
Heeft u geheel onverwacht een daklekkage (in de provincie Utrecht) en snel hulp nodig bij het herstellen van uw dak? Dan is Primodak Dakdekkers voor u de oplossing! Wij zijn dé dakspecialist uit Maarssen en kunnen vrijwel alle dakproblemen in de provincie Utrecht verhelpen. Meld uw daklekkage daarom ook tijdig; groot en klein. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u uw kosten zo laag mogelijk