info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

inspecteren dak

Dakinspectie

Dakinspectie dak, dakgoot of loodwerk (o.a. met 4K drone)

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Daarom is het belangrijk dat zaken als dakbedekking, dakgoten en loodwerk in optimale conditie zijn en ook blijven. Is uw plat dak al enige tijd niet geïnspecteerd? De dakdekkers bij Primodak inspecteren geheel gratis uw dak om zwakke plekken op te kunnen sporen voordat deze een daklekkage veroorzaken. Op basis van de bevindingen wordt een deskundig advies opgesteld. Daklekkages of bijvoorbeeld stormschades kunnen op deze manier in de toekomst worden voorkomen. Met een dakinspectie krijgt u inzicht in mogelijke problemen die zich in de nabije toekomst kunnen voordoen.

  • Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Wanneer is een dakinspectie noodzakelijk?

Wees op tijd! Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is. Signaleert u één van de volgende problemen in de ruimte onder het dak, dan is het tijd om in actie te komen:

  • daklekkage in de vorm van lekkend water,
  • geelachtige verkleuringen op plafond of wand.
  • Is de ruimte onder het dak veelal vochtig of klam? Ook dan is het raadzaam een dakdekker in te schakelen om uw dak te laten inspecteren op gebreken.

Wij inspecteren o.a. platte daken, ontluchters en plakplaten, lichtkoepels en lichtstraten, isolatiematerialen, dakgoten, loodwerk, dakranden, schoorstenen in platte daken, boeiboorden, regenpijpen etc.

Een dakinspectie bij dakdekkersbedrijf Primodak is geen grote investering. Sterker nog, dit is geheel gratis i.c.m. een offerte om uw dak weer in topconditie te krijgen! Onze dakdekkers brengen u vooral duidelijkheid. Maar ook inzicht in de kosten van het dakonderhoud. Wij houden daarnaast van een open communicatie.
Heeft u al een daklekkage? Meld uw lekkage; groot en klein. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade en houdt u de kosten zo laag mogelijk.

Kosten dakinspectie €0,-

Dakinspectie met bijbehorende dakdekker offerte opvragen doet u eenvoudig bij Primodak Dakdekkers.

Waarom kiest u voor Primodak?

  • Dakinspectie – Professionele dakinspectie uitgevoerd door dakexpert.
  • Moeilijk bereikbare inspecties voeren wij uit met een professionele DJI 4K Drone
  • Gebruik van inspectiecamera. Of vochtmetingen bij hardnekkige en moeilijk vindbare daklekkages.
  • Primodak – Dakdekkers met verstand van daken, maken uw dak weer in topconditie.
  • Kosten dakinspectie – geheel gratis i.c.m. offerte tot herstelwerk.
  • TIP: Veel mensen schakelen pas een dakdekker in wanneer het al te laat is. Wacht niet te lang en onderneem meteen actie.

Lees meer over Primodak of bekijk al onze dakdekkers diensten.

Neem Contact Op

Gratis Dakdekker Offerte

Tijdelijk gratis dakinspectie inbegrepen!