info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

daklekkage Maarssen

Daklekkage Maarssen of een dakreparatie Maarssen nodig?

Heeft u een daklekkage en woont u in Maarssen? Dan zijn de dakdekkers bij Primodak beschikbaar om dit probleem snel aan te pakken. Zo kunt u gevolgschade beperken of hopelijk voorkomen. Ook als de lekkage lastig op te sporen is weet Primodak Maarssen wat we moeten doen.

We hebben veel kennis in huis en maken gebruik van de juiste materialen en apparatuur. Daarnaast hebben wij al veel ‘daklekkage Maarssen’ oplossingen met succes afgerond. En zijn onze dakdekkers bekend met de meeste type woningen in uw wijk.

In Maarssen herstellen wij o.a. lekkages aan; bitumen dakbedekking, POCB dakbedekking, witte dakbedekking, HWA, dakgoten, dakranden zoals zinkwerk, lichtkoepels of bekijk alle dakdekker diensten.

blank

Lekkage Maarssen opsporen met een vochtmeting

De dakbedekking op het dak is één van de meest lekkage gevoelige onderdelen van uw woning of bedrijfspand. Bij langdurige lekkage kan dit na verloop van tijd zelfs de houten constructie aantasten, zoals uw boeiboord of dakbeschot. Dit wilt u uiteraard voorkomen!

Doordat onze dakdekkers al eerder ‘daklekkage Maarssen‘ hebben opgelost, weten wij hoe en met welke bouwmaterialen uw dak is opgebouwd. Met deze kennis van daken sporen wij daarom eenvoudig de lekkage in uw platte dak op. In sommige gevallen gebeurt dit met behulp van een vochtmeting. Op aanvraag gebruiken wij ook een inspectiecamera voor de lastig bereikbare plekken. Zo kunnen wij het probleem goed in kaart brengen.

Daklekkage voorkomen

Meld uw daklekkage Maarssen tijdig, of het nu gaat om een kleine of grote lekkage. Door ons tijdig in te seinen voorkomt u namelijk meer schade aan uw dak en houdt u uw kosten zo laag mogelijk.

Een dakinspectie Maarssen bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen. Door uw dak preventief te laten inspecteren (i.c.m. dakonderhoud) voorkomt u daklekkage. U laat onze dakdekker in Maarssen de kwetsbare dakonderdelen repareren voordat deze gaan door lekken.

dak inspecteren met drone

4K Drone dakinspectie door dakdekkers Maarssen

Het opsporen van lekkages in Maarssen is soms lastig bij hoog gelegen daken en moeilijke bereikbare hoeken. Daarom gebruiken de dakdekkers bij Primodak vrijwel altijd tijdens de dakinspecties een professionele 4K drone. Onze drone heeft een gewicht van 249 gram. Ons dakdekkersbedrijf heeft jarenlange ervaring met drone inspecties bij woningen in o.a. Maarssen, Utrecht, Vleuten en De Meern

Tijdens onze drone vlucht laten wij u als klant mee kijken of bekijken wij samen de gemaakte beelden. Zo krijgt u inzicht over de staat waarin uw dak verkeerd. Wij maken enkel beeldmateriaal van uw dak en niet van de omgeving. Onze dakdekker in Maarssen vliegt alleen op uw grondgebied, zo houden wij rekening met de privacy van de directe buren.

Wanneer is een dakreparatie noodzakelijk?

Woont u in Maarssen en signaleert u één van de volgende problemen in de ruimte onder het dak, dan is het tijd om in actie te komen:

  • daklekkage in de vorm van lekkend water
  • geelachtige verkleuringen op plafond of wand
  • een vochtige of klamme ruimte onder het dak

Ondervindt u deze problemen in Maarssen? Neem dan contact op met Primodak Dakdekkers om de daklekkage op te sporen en te repareren!

Daklekkage in Maarssen repareren

Het repareren van een daklekkage gebeurt uitsluitend met de beste dakmaterialen. Primodak gebruikt de nieuwste technieken en hoogwaardige materialen voor een solide dakreparatie. Daklekkages aan dakgoten en platte daken of aan zinken erkers, geen probleem wij staan voor u klaar! Uw dakdekker in de regio is werkzaam in Maarssen.

daklekkage maken

Dakdekker Maarssen, expert in platte daken

Bent u op zoek naar een betrouwbare dakdekker in Maarssen? Primodak dakdekkers verzorgt een gratis dakinspectie zodat we precies kunnen vaststellen wat het probleem is. Wij zijn gespecialiseerd in platte daken. Wij realiseren nieuwbouw, maar ook dakrenovaties. Meer informatie over dakdekker Maarssen.

Waarom Primodak Dakdekkers?

Met resultaatgericht en planmatig dakonderhoud voorkomt u lekkages en problemen met uw dak.

blank
Neem Contact Op

Gratis Dakdekker Offerte

Tijdelijk gratis dakinspectie inbegrepen!