info@dakdekker.nl Fazantenkamp 1, Maarssen 0346 - 21 69 81

Plat dak laten repareren

Rudy Evers 9 februari 2021 0 Comments

Een plat dak laten repareren? Vraag een professionele dakdekker!

Een plat dak laten repareren? Vraag een professionele dakdekker!

Wanneer u een plat dak heeft is goed en regelmatig onderhoud belangrijk. Hiermee voorkomt u dat er schade aan uw dak ontstaat, met alle gevolgen van dien. Wanneer preventief onderhoud niet meer lukt, of uw dak is bijvoorbeeld tijdens stormachtig weer beschadigd, dan kunt u uw dak laten repareren door een dakdekker.

Lees ook: 3 tips om stormschade aan uw dak te voorkomen

Gratis dakinspectie voor uw dak of dakgoot?

Een dakinspectie bij Primodak kost u € 0,- en is zonder verplichtingen.

Dakdekker inhuren voor een plat dak

Bij Primodak zijn we gespecialiseerd in platte daken. Dit betekent dat wij alleen op platte daken werken en bijvoorbeeld geen pannendaken repareren. Doordat wij ons gespecialiseerd hebben in platte daken, kunnen wij ieder probleem voor u oplossen. Natuurlijk het het mooiste wanneer u al voordat er zich ernstige problemen voordoen, uw platte dak laat onderhouden. Soms is dit echter niet mogelijk, of schiet het erbij in. Wanneer u dan schade aan uw dak heeft opgelopen, dan kunt u Primodak dakdekkers inhuren om uw platte dak te repareren.

Hoe gaat een dakreparatie in z’n werk?

Allereerst vinden wij het belangrijk om een goed beeld te hebben van uw dak en de problemen die er zijn. We willen uiteraard weten waardoor deze problemen er zijn, omdat wij u dan de beste oplossing kunnen bieden. U heeft niets aan een nieuwe daklaag, terwijl er houtrot onder woekert. Dan kampt u binnenkort weer met dezelfde problemen. Het is uiteraard de bedoeling dat uw dak er na reparatie weer jaren tegen kan. Wij komen daarom gratis bij u langs om uw dak te inspecteren. Zo weten we precies wat er moet gebeuren en kunnen we een heel duidelijke offerte voor u maken.

Onvoorziene houtrot problemen

Helaas kan het voorkomen dat wij tijdens de werkzaamheden tegen houtrot stuiten, wat wij tijdens de dakinspectie niet hebben kunnen zien omdat het houtrot verborgen zit onder de daklagen. Bij onvoorziene houtrotproblemen overleggen wij met u indien er meerwerk bij komt kijken. Bijvoorbeeld voor het vervangen van (een deel van) de dakconstructie.

Dakdekker voor platte daken

Primodak biedt een breed scala aan diensten aan op het gebied van reparatie en onderhoud aan platte daken. Zo kunt u bij ons terecht voor:

Plat dak laten repareren

Wanneer u uw platte dak wilt laten repareren, neemt u dan gerust contact met ons op. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor een (gratis) dakinspectie.